reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

mdlosci pojawily sie kilka dni po spodziewanej @ no i sa coraaz bardziej uperdliwe. dzisiaj to jest gehenna- nic nie jest otwarte, a jestem pewna,ze uratuje mnie zupka vifon- curry ostra:/

reklama
Martuskaa jesli faktycznie wiesz dokladnie kiedy nastapiła owulacja no to dobrze.. teraz tylko wyczekac i zrobic test.. czekam niecierpliwie na pozytywny wynik..

Krzynka.. ja niestety wtedy nospy nie miałam pod reką i niestety siegnelam po ibuprom czego bardzo teraz zaluje.. ale to byl tak potworny ból ze faktycznie myslalam ze zaraz ze mnie poleci @.. potem juz zabezpieczylam sie w nospe..

ja niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety bo u nas w laboratorium nie wykonują takiego badania.. poczekam na wizyte u doktorka..

http://www.pajacyk.pl/

Drogie Mamy!
Jesli codziennie lub czesto masz wlaczony komputer, kliknij tez na brzuszek pajacyka w powyzszym linku.
Nas takie klikniecie nic nie kosztuje, a kazde klikniecie to pomoc dzieciom; sponsorzy placa na rzecz pajacyka za kazda odslone i klikniecie

Pozdrawiam serdecznie, i nie zapomnijcie, codziennie pomoz i kliknij!

mdlosci pojawily sie kilka dni po spodziewanej @ no i sa coraaz bardziej uperdliwe. dzisiaj to jest gehenna- nic nie jest otwarte, a jestem pewna,ze uratuje mnie zupka vifon- curry ostra:/

ojoj :-D a może jakaś stacja benzynowa? Wyślij Mka, bo skoro vifon ma pomóc, to musi się znaleźć!!!:tak:

A może mnie mdłości ominą? Moja siostra w pierwszej ciąży nie miała a w drugiej rzygała (sorry) jak ta lala!!! i to chyba jakoś do 4-5 mca...

dziewczyny poszukuję wątku odnośnie kochania się na początku ciąży, może wy wiecie czy można, czy nie szkodzi ... słyszałam wiele opinii więc pytam Was :) doświadczone kobietki

Witam Sierpnioweczki zarowno te "stare" jak i "nowe":tak:
Mi mdlosci odpuscily jak na razie, ale mam nadal taki gorsze dni, ze wszystko na raz dokucza:-(Odnosnie przytulanka to na szczescie nie ma przeciwskazan:tak:no chyba, ze ciaza jest zagrozona:-(I z tego co wiem to mozna sie przytulac ale bez finalu bo to powoduje skurcze macicy niebezpieczne dla fasolki:-(I w ostatnim miesiacu tez odpada bo dzidzia znajdzie sie szybciej na swiecie:-p

taaa to się nazywa zrządzenie losu, że jak się swobodnie można kochać, to trzeba faceta w kapturek ubierać, bo skurcze potrafią być niezwykle dokuczliwe... niemniej seksik ok :)

hej dziewczynki ja slyszalam że można bez problemu a potem to nawet wskazane tylko czy macie ochote bo ja ledwo żyje nie wiem co bedzie w dziewiątym miesiącu :-(

reklama
Do góry