reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny, niestety póki nie przejdą mi mdłości, nie będę mogła z Wami spędzać tyle czasu, ile bym chciała :-(
Tylko jak leżę w miarę się czuję, a jak siedzę lub stoję to jest bardzo ciężko :-(, a niestety nie mam laptopa :-(, żebym mogła leżąc pisać z Wami.
Muszę to przetrwać dla mojego Skarbeczka :tak:
Przynajmniej 1-2 razy dziennie spróbuję zaglądać :tak:
Buziakuję wszystkie i każdą z osobna :tak::-)

reklama
Ja po wizycie i póki co wszystko w porządku pęcherzyk śliczniutki i póki co to tyle mam brac luteinę dwa razy dziennie uważać na siebie i kolejną wizyte mam 7 stycznia wtedy jak wszystko będzie w porządku to ginka założy mi kartę ciąży i da skierowanie na badania wizyta w sumie miła i w porządku tylko jakoś tak głupio czułam dopraszając się o nią jakbym oczekiwała normalnie czyjejś łaski zresztą na początku wcale nie chciała mnie przyjąć bo ona już od połowy listopada pracuje za darmo bo limity się skończyły i nie powinna przyjąć nawet tych pacjentek które ma zapisane dobrze że mam to za sobą teraz oby do stycznia no i oczy miałam pełne łez jak zobaczyłam na monitorze ten malutki pęcherzyk teraz tylko żeby wszystko było dobrze szkoda tylko że zdjęcia nie mam ale z następnego USG nie odpuszczę :tak:
Puchatko cieszę się że wszystko wporządku u Ciebie :tak: następnym razem zobaczysz już piękną fasolkę :tak::-)

Jasne ze zdam relcacje!! W domu pewnie bede kolo 18.30!!
To zmykam sprzed kompa do zobaczenia pozniej :-)
Esch czekamy na relacje z wizyty :tak:

a mnie męczą mdłości :confused2:

Cześć dziewczyny, niestety póki nie przejdą mi mdłości, nie będę mogła z Wami spędzać tyle czasu, ile bym chciała :-(
Tylko jak leżę w miarę się czuję, a jak siedzę lub stoję to jest bardzo ciężko :-(, a niestety nie mam laptopa :-(, żebym mogła leżąc pisać z Wami.
Muszę to przetrwać dla mojego Skarbeczka :tak:
Przynajmniej 1-2 razy dziennie spróbuję zaglądać :tak:
Buziakuję wszystkie i każdą z osobna :tak::-)
Kiniusia życzę aby mdłosci szybko przeszły! :tak: mnie też dziś męczą ale znośnie póki co ;-)

cześć dziewczynki.. oj ile mi zajęło nadrabianie nieobecności :O

miałam ciężki czas w pracy.. nie mogę powiedzieć o ciąży, bo zmienia się struktura i jak się szefostwo dowie to zabiorą mi projekt nad którym pracuję :( ale na szczęście po długiej walce z szefem już od dziś do 29 grudnia na urlopie :))))

byłam we wtorek u gina.. fajna babeczka mi się trafiła - zdecydowałam się prowadzić u niej ciążę.. zbadała mnie i przepisała badania krwi, ale skierowania na usg mi nie dała.. powiedziała, że za wcześnie.. idę teraz do niej 28 grudnia i wtedy powiedziała że mi da, więc jeszcze przed nowym rokiem zobaczę swoje maleństwo ;)

dziś odebrałam wyniki badań i jestem taka dumna z mojej fasolki.. wyszło mi 8176 U/l.. bosko :)))

Esch, pytałaś do której kliniki chodzę.. do medicover.. jak prowadzę ciążę to terminy dla mnie są inne niż dla innych pacjentek

powiem Wam, że z jednej strony zazdroszczę Wam tych nudności i wymiotów.. bo ja nie mam wcale, ale z drugiej strony wiem, że po jednym dniu miałabym dość

i też ciągle bym jadła mandarynki i kaki :)

ja już po pierwszej wizycie. Maluch ma 4mm prawie i widziałam bijące serduszko. także wszystko jest super. Zadnej luteiny - nie ma powodów do niepokoju.
czasu mam niewiele ale podczytuję co tam u Was i trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

No to jestem... wyczekalam sie strasznie dlugo. Mialam usg: endo piekne 17mm, doktorek dpatrzyl sie czegos co przypominalo pecherzyk.
Nastepna wizyta 23. Do tego czasu mam zrobic dwa razy bete. Mam zazywac magnex b6 i preminatal. Mam unikac no-spy. Moge isc na basen o ile nie bede plamila.

ja już po pierwszej wizycie. Maluch ma 4mm prawie i widziałam bijące serduszko. także wszystko jest super. Zadnej luteiny - nie ma powodów do niepokoju.
czasu mam niewiele ale podczytuję co tam u Was i trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

Już serduszko??? Ale SUPERRRRRR :-D Gratuluję :laugh2:

Aż mnie wzięło i może już w przyszłym tygodniu pójdę do gina na podgląd :-D A kiedy Ty miałaś owu?? ew. pierwszy dzień ostatniej miesiączki??

Esch a co to za specyfiki?? To na receptę czy jako witaminki??

i ja już po wizycie , pierwsza fotka maleństwa już jest i widać całe 2,2mm długośći ciąża żywa i pojedyncza bo coś mnie bliźniaki prześladowały :-)
zalecany kwas foliowy forte , nospa przy bólach kręgosłupa no i badania badania i maam już l4 , ale póki moge popracuje bo niedawno wrociłam do pracy

reklama
Do góry