reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Esch a czy Ty brałaś może duphaston albo lutkę?? tak od 16 - 25 dc?? Ja brałam i ostatnią tablętkę wzięłam w dniu kiedy była implantacja (teraz wiem że to było to bo wtedy myślałam że się zatrułam).

reklama
jpiii, udało mi sie zjesc obiad i nawet nie miałam mdłości :))
w dodatku naszla mnie taka ochota na sex, że gdybyśmy tego nie zrobili chyba bym zwariowała :p :-D:rofl2:

ja już po pierwszej wizycie. Maluch ma 4mm prawie i widziałam bijące serduszko. także wszystko jest super.

No to jestem... wyczekalam sie strasznie dlugo. Mialam usg: endo piekne 17mm, doktorek dpatrzyl sie czegos co przypominalo pecherzyk.

i ja już po wizycie , pierwsza fotka maleństwa już jest i widać całe 2,2mm długośći ciąża żywa i pojedyncza bo coś mnie bliźniaki prześladowały :-)
Joowi, Esch, Natka super że widziałyście już swoje fasolki i że wszystko jest wporządku!!! :-):-):-) jak ja się nie mogę doczekać swojego usg!!! :-p:tak:

Idę spać dziewczynki bo jutro znowu o 5 pobudka! :baffled:
Spokojnej nocki!
Do jutra! Buziaki

Natka no ja nie dostalam fotki... ginek wzial usg do kartoteki bo powiedzial ze chce porownac jak przyjde za 2 tyg.

Black nic nie bralam.... ominely mnie te specyfiki... bralam tylko folik, magnex i do owu wiesiolek

a ja sie boje uprawiac sex:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tez mi sie juz chce ale sie cykam....:-(
Marzenixx my tez na razie odpuscilismy ale mysle ze w styczniu to nie podaruje mezusiowi :rolleyes:

Jak się ciesze,że wszystko w porządku po wizytach!!! :)
Ja muszę wytrzymać jeszcze 3 dni.
Dzisiaj mam tak potworny humor, nie czuję się najlepiej, gardło mnie w dodatku boli i ogólni chciałabym już położyć się spać..:-( Mam mokrą kurtkę bo wyprałam na jutrzejszy pogrzeb a mąż mnie z psem na ten mróz wyrzuca i nie chce wyręczyć .:crazy:
czy Wasi mężowie są też tak niewyrozumiali? ;-(

Polianna, ja mam podobnie.. mój rzucił palenie i jest gorszy niż ja w ciąży... dziś mu narzekałam że w ogóle wsparcia w nim nie mam.. ale fakt, że i ja jestem jakaś taka płaczliwa ostatnio :O

reklama
Czesc dziewczyny chcialam Wam wszystkim pogratulowac fasolek! Sama rok temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a dzis juz bawie 3miesiecznego syneczka. Zycze kazdej duzo zdrowka, cierpliwosci no i szczesliwego rozwiazania w sierpniu. Pozdrawiam Sierpniowka 2009;-)

Do góry