reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam porannie i juz prawie weekendowo :tak:
Ja oczywiscie juz na nogach. Ale dzis przynjamniej przespalam prawie cala noc. Jedynie 2x obudzilam sie w nocy przez bol mojego brzuszka.

Olenka gratuluje synka.

Polianna mam nadzieje ze nie musialas jednak z tym psem wychodzic :-(

reklama
Dzień dobry :-)​

I ja już od dawna na nogach i w pracy piję zieloną herbatkę! Strasznie dzisiaj zmarzłam chyba zima idzie!!!!
A wczoraj tak coś za mną chodziło że nie wiem chciało mi się też strasznie pić ale dopiero jak zjadłam ogórki kiszone to mi przeszło :-p:-D

Olenka gratuluje ślicznego synusia :tak:

Polianna a co Twój mąż takiego ważnego robił że nie mógł wyjść z psem! :wściekła/y: dobrze że my mamy podwórko i wystarczy tylko otworzyć drzwi żeby psa wypuścić a potem go zawołać :tak:

Esche witaj z rana :-) jak samopoczucie?​

Ja mam dziś mnóstwo pracy....ech...:confused2:

Buziaki dla wszystkich!​

Jutor jade do mojej mamy na imieniny, obiecalam ze zrobie Jej salatke i mam tylko nadzieje, ze w miare dobrze bede sie czula. Oczywiscie jutro nic nikomu sie nie przyznajemy.
A w niedziele nastepna impreza: roczek mojej chrzesnicy. Prezent juz jest - wczoraj kurier przywiozl (kupilam jej takiego duzego tygryska na bujakach). Tez musze cos wymyslic zeby mojej chrzesnicy nie dzwigac, a Ona jak mnie widzi to od razu raczki do mnie wyciaga i chce na rece:-D

Paula od rana placze... nie wiem czemu... ale zaraz musze sie wziasc w garsc bo beda pracownicy przychodzili i dyrekcja.... zeby kazdy sie nie pytal co sie stalo bo co ja powiem :cool:
Ja tez mam troche papierow do zrobienia ale mam lenia giganta i nie wiem czy za cokolwiek dzis sie zabiore :szok:

Anetha Tobie tez zycze milego dzionka :)

Witajcie ;-)
Ja dzis cos bez humoru wstałam a to moze dlatego ze mąż wrocił bardzo pozno wczoraj i wkurzyl na sam koniec.:confused2:

czy Wasi mężowie są też tak niewyrozumiali? ;-(
No ja naszczescie mam bardzo kochanego meza.... jest bardzo wyrozumialy i jesli chce to wszystko za mnie zrobi, ciagle mi powtarza odpoczywaj sobie i nic nie rob:sorry:
Pryznam, że my też sobie odpuściliśmy, podobno lepiej poczekać, aż w 10 tyg wytworzy się wartsa ochronna, która będzie chronić dzieciątko...
no wlasnie ja sie musze gina na nastepnej wizycie zpaytac od kiedy bespiecznie mozna:tak:

A w niedziele nastepna impreza: roczek mojej chrzesnicy. Prezent juz jest - wczoraj kurier przywiozl (kupilam jej takiego duzego tygryska na bujakach). Tez musze cos wymyslic zeby mojej chrzesnicy nie dzwigac, a Ona jak mnie widzi to od razu raczki do mnie wyciaga i chce na rece:-D
ja w sobote mam impreze u tesciow, i tesc jak zwykle bedzie mnie swoim winkiem czestowal, i bede musiala wymyslec cos czemu nie mam ochoty:tak::-) ostatnio odmowilam juz i teraz znowu heheh:tak:

poł nocy nie spałam... masakra- bolał mnie brzuch... zaczelam panikowac dlaczego tak boli...ehhh okazalo się, że to wczorajsza pizza :/

ja w sobote mam impreze u tesciow, i tesc jak zwykle bedzie mnie swoim winkiem czestowal, i bede musiala wymyslec cos czemu nie mam ochoty:tak::-) ostatnio odmowilam juz i teraz znowu heheh:tak:
Marzenixx dlatego ja teraz wszedzie jezdze swoim autem i mam wymowke zem kierowca :tak::-D:tak::-D w ndz juz zastosowalam ten wybieg i w ten weekend ja tez bede kierowca:-)

Fiufiu ja tez tej nocy obudzilam sie 2 razy z potwornym bole i jak chwile polezalam, zmienilam pozycje to przeszlo....

Esch a czy Ty brałaś może duphaston albo lutkę?? tak od 16 - 25 dc?? Ja brałam i ostatnią tablętkę wzięłam w dniu kiedy była implantacja (teraz wiem że to było to bo wtedy myślałam że się zatrułam).

ja brałam luteinę, przez dwa cykle. dokładnie 16-25 dc. A czemu?

a ja sie boje uprawiac sex:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: naczytalam sie ze w pierwszych tyg ciazy przez orgazm czyli skurcze miesni moze dojsc do poronienia :zawstydzona/y::zawstydzona/y: tez mi sie juz chce ale sie cykam....:-(

ja też się strasznych głupot naczytałam, łącznie z toksycznością spermy dla płodu... :eek: nigdy wcześniej takich wymysłów nie słyszałam, ale muszę przyznać, że się przejęłam. ale pytałam pani doktor i mówiła też, że to bzdury i można normalnie, jak się chce kochać. :-) może tylko troszkę ostrożniej niż zwykle :-p

Witam!
W poniedziałek zobaczyłam dwie kreseczki i też będę sierpniówką:tak: Termin według moich wyliczeń to 15 sierpień:-) Jeszcze w to za bardzo nie wierzę-na razie żadnych objawów oprócz bolących piersi nie mam, od czasu do czasu wieczorem mnie zemdli:cool2: A tak to ok-a ile ja mam energii w dzień:szok::-D W poprzedniej ciąży do 15 tygodnia tylko wymiotowałam, więc jak teraz ma być bezobjawowo to się cieszę:tak: Pozdrawiam wszystkie sierpniówki:happy:

reklama
byłam we wtorek u gina.. fajna babeczka mi się trafiła - zdecydowałam się prowadzić u niej ciążę.. zbadała mnie i przepisała badania krwi, ale skierowania na usg mi nie dała.. powiedziała, że za wcześnie.. idę teraz do niej 28 grudnia i wtedy powiedziała że mi da, więc jeszcze przed nowym rokiem zobaczę swoje maleństwo ;)

dziś odebrałam wyniki badań i jestem taka dumna z mojej fasolki.. wyszło mi 8176 U/l.. bosko :)))

Esch, pytałaś do której kliniki chodzę.. do medicover.. jak prowadzę ciążę to terminy dla mnie są inne niż dla innych pacjentek

Aurorka a do jakiej lekarki chodzisz w medicover? Ja do dr Wodowskiej. Bardzo miła babka.

Do góry