agulek80
Fanka BB :)
mallaika cieszę się, że echo płodu ok. Marcinowi też robiłam i wiem jaka to ulga po prawidłowym badaniu. Trzymam kciuki za dalsze badania, będzie dobrze :-) nooo teściowa ma chyba trudny charakter?! Ale nie dawaj się i nie denerwuj, będzie dobrze :-)
DJMka jeszcze trochę i urodzisz, spokojnie :-)
Marcin wczoraj był z przedszkolakami u stomatologa, był bardzo zadowolony i sporo opowiadał. Okazało się, że w dwóch górnych czwórkach ma próchnicę. O jednej wiedziałam /tzn odwapnienie, nie jest jeszcze czarne/. Byliśmy na jesieni i miał pomalowane czymś ząbki i pani dentystka kazała pokazać się po Wielkanocy. Tak też zrobimy, ja też muszę kontrolować swoje kiełki, bo niestety mam je bardzo słabe :-(
A ja u Waszych maluchów jest z zębami?? Macie za sobą jakieś leczenie??
DJMka jeszcze trochę i urodzisz, spokojnie :-)
Marcin wczoraj był z przedszkolakami u stomatologa, był bardzo zadowolony i sporo opowiadał. Okazało się, że w dwóch górnych czwórkach ma próchnicę. O jednej wiedziałam /tzn odwapnienie, nie jest jeszcze czarne/. Byliśmy na jesieni i miał pomalowane czymś ząbki i pani dentystka kazała pokazać się po Wielkanocy. Tak też zrobimy, ja też muszę kontrolować swoje kiełki, bo niestety mam je bardzo słabe :-(
A ja u Waszych maluchów jest z zębami?? Macie za sobą jakieś leczenie??