Mama Aneta nie martw się szpitalem, dobrze, że idziesz - dokładnie cie zbadają i będzie wszystko ok!
Bogusia007 szkoda, że lekarz nie przedłużył ci zwolnienia :/ Ale dasz radę
Ja niestety cały czas do pracy chodzę i tak do połowy czerwca:/ ale mój lekarz co wizytę się pyta czy chce L4 - a ja nie chcę, tzn chciałabym ale nie mogę bo mam własną działalnosći i w ogóle by mi się to nie opłacało - wiec wyboru nie mam
Marulka mój lekarz mówił mi, że w ciąży jest zwiększona wydzielina i dopóki jest biała, przezroczysta bezwonna to wszystko ok, jest to podobno naturalna reakcja organizmu, ale!! jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej poproś swojego lekarza o badanie, lub jakiś wymaz
Polianna ehhh ten Zus, potwierdzam zdanie dziewczyn - powinni go zlikwidować, dziadostwo i tyle, my co miesiąc musimy płacić, a co w zamian - takie traktowanie - ja dziękuję...
Milusia jak jestem w sklepie to bym wszystko kupiła, te ciuszki dla maluszków są takie słodkie, jedyne co mnie powstrzymuje... to to, że nie znam jeszcze płci, podejrzewam, że jeśli bym już ją znała to garderoba maluszka byłaby pełna hihi
Ehtele ja też tak ostanio z mężem na zakupach mam, ja cosik dla siebie, a on... mnóstwo ciuchów
ale co tam, trzeba dbać o naszych przystojniaków
ps. Dzięki za wsparcie i pamięc o mojej wizycie
A co do mojego lekarza to faktycznie nie umawia na dzień ani na godzinę, dla mnie też to było dziwne, bo chodzę do niego prywatnie, i uważam, że każdy cywilizowany lekarz powinien mieć jakiś grafik, no ale on nie ma:/ ale ma za to bardzo dobre opinie i dużo pacjentek, normalnie nie ma u niego takich tłumów - jakoś sie to rozkłada - ale po tym urlopie była masakra
Shyla widzę, że jesteś masza małego bzika na punkcie zakupów dla maluszka, codziennie coś, ale to fajnie, przynajmniej nie będziesz musiała się o to martwić przed porodem
Kobietki ja w końcu po wizycie u lekarza, byłam u niego 25 minut, więc dosyć sporo. Z dzieciaczkiem wszystko ok, odpowiada rozmiarom na swoje tygodnie, doktor pokazywał wszystkie narządy, oczka, nóżki (jak ostatnio jedna założona na drugą) itd. Jednakże dzieciak nie zdradził nam jeszcze swojej płci:/ Szkoda, ale coż najważniejsze że ma się dobrze, że rośnie i tylko to jest ważne
Następna wizyta za miesiąc - wybiorę się pewnie 17 kwietania - wtedy to już tej płci nie odpuszczę;p
Mój lekarz ma usg 2d i zastanawiam się czy nie pójść raz na 3d lub 4d:/ nie ma zadnych wskazan zdrowotnych, ale na pewno jest to super przezycie, dosyc kosztowne, ale coz.... jak myslicie?