reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Kuku:):)

Wstalam dzisiaj o o 6 i spac nie moge:):) Moje dziecie cos spokojne od dwoch dni, malo daje znac o sobie,no,ale ma jeszcze czas:):)
Wczoraj kupilam przepiekne czapeczki, sliniaczki i skarpeteczki dla mojej zabki i wszytsko w kolorze zielonym, rozplywam sie w takich sklepach:):)

Pati1982- ja stawiam na rwe kulszowa.

reklama
Hej brzuchatki dzień doberek...

Miałam sie przez weekend nie pojawiac ale nadazyla sie okazja , ze komp wlaczony to stwierdzilam iz zajze co tam u was bo pozniej nie nadrobie waszych postow...
Wstałam dzis wczesnie rano tak kolo 7 .00 i jakos juz nie mogłam zasnac ... na necie glownie szukam ofert mieszkan bo ciagle szukam jakiegos mieszkanka do wynajecia na jakis czas. A tak ogolem wszytko dobrze tylko jakas jestem nieco zamolona , moj men wczesnie tez wstal bo poszedl pogrzebac w aucie typowy facet ;) pozdrawiam

PS SHYLA piekne ciuszki normalnie maniaczka ja wsztrzymuje sie do momentu az dowiem sie kto we mnie siedzi

Martitka, lubię zielone:) Oglądałam już zieloną pościel, ochraniacz i przybornik do łóżeczka na allegro, ale jeszcze czekam.

Gratuluję Wam dziewczyny pięknych zakupów, ja twardo się wstrzymuję, ale tylko do czasu przeprowadzki i poznania płci Maluszka:) Potem zaszaleję!

Miłej soboty wszystkim!

Hej Hej :-)
JA właśnie już po śniadanku, za chwilę biorę sie za obiad, żeby mieć później luzik ;-):-)
Słonko pięknie świeci, więc na pewno dziś wybywam na mały spacerek :-)
Miłego dzionka :-)

Witam brzuchatki ;-)
u mnie na dworze deszczowo , ale ciepło ;-) dzidzia tez mi znaku nie daje od kilku dni , ale mam nadzieje ze wszystko jest ok ;) w poniedziałek wizyta , doczekać sie nie mogę :-)

czesc dziewczyny!
wczoraj troche poklucilam sie z mezem i zrobilam mu awanture przy znajomych- wiem ze glupio ale nie moglam sie opanowac. wkurzym mnie okropnie ale juz jest na szczescie ok.
dzis przyjezdza moja siostra umyc mi okna- ale mam kochana siostre= w koncu swiat zobacze przez swoje okropnie brudne okna:)))))))))
poza tym to jakas zamulona jestem- nic mi sie nie chce i chyba zaraz sie poloze.
shyla ciuszki rewelacja.
martitka zielony kolor jest super- zastanawiam sie nam wymalowaniem pokoiku dla dzidzi na pomaranczowo- zielono. nie wiem jeszce z przewaga ktorego koloru ale taki mam plan.
wszystkim brzuchatka zycze milego dnia

Shyla piękne ciuszko.. i w sumie nie drogo:)

Martitka ja takze uwielbiam ziolony kolor mam na taki pomalowany pokój.. teraz chcemy odświerzyć pokój przed narodzeniem dzidzi.. i chyba wybiore ten sam kolor bo tak mi przypadł do gustu..

Poza tym witam sie sobotnio..

reklama
Hej dziewczyny :-) a u mnie niestety pogoda do d*** pada deszcz :wściekła/y: na śniadanko wciągneliśmy z maleństwem pysznego gołąbka mojej mamy a teraz uciekam zabierać się za porządki i coś przyszykować na wieczór. Miłego dnia kochane dwupaczki :-)

Do góry