reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

kiniusia , ciuszki już wyschły :tak:to są moje dzisiejsze zakupy;-)
Ubranka kupiłam markowe ,używane w jednym dużym pakiecie za 30€ czyli jakieś 120zl.
Nie mogłam sobie wybierać musialam brać tak jak były pakowane , znajdują się tez ubranka dla dziewczynki , będę musiala z kimś się powymieniać :tak:jakiś dam rade nie będzie tak źle :-)
posty wkleję dwa, ponieważ w jednym nie można tylu zdjęć naraz wklejać:-)

Zobacz załącznik 227026Zobacz załącznik 227027Zobacz załącznik 227028Zobacz załącznik 227029Zobacz załącznik 227030Zobacz załącznik 227031Zobacz załącznik 227032Zobacz załącznik 227033Zobacz załącznik 227034Zobacz załącznik 227035

reklama
Nektarynko, ja słyszałam, że połówkowe najlepiej zrobić między 18 a 22 tygodniem ciąży, ale z innego źródła, że między 19, a 24, więc czy z jednego czy z drugiego, to załapywałabyś się. ;-) Mój prywatny gin kazał mi przyjść ok. 21-22 tygodnia, bo jest najlepiej wszystko widać. Z tego co widzę, to są różne szkoły.:sorry2:
właśnie też tak wyczytałam.. no cóż teraz tylko pozostaje mi te 2 tygodnie wyczekać i iść na wizyte.. już się doczekać nie mogę ale coś czuje ze będzie córunia tatunia:-)

Hej, dopiero udało mi się was troszkę nadrobić, w pracy nie było kiedy.
Mam pytanie, od jakiegoś czasu boli mnie lewa część pleców - taki ból na wysokości krzyży czy nerek i promieniuje na całą lewą nogę, aż chodzić coraz trudniej. A dzisiaj zaczęło pobolewać po 2 str :-( chodzę jak 80-letnia babcia, schylić się nie można, ogólnie masssakra. Macie może jakieś pomysły co to może być?:-(
Shyla gratuluje zakupów
Mama Aneta będzie dobrze, trzymam kciuki.
Ala gratuluje pierwszych ruchów, to jest na prawdę niesamowite:tak:
Bogusia dasz radę:tak: jesteśmy twarde babki;-)
co do Zusu zgadzam się z przedmówczyniami, chora instytucja
Sorki że nie odniosę się do wszystkich, ale padam ze zmęczenia a te plecy na prawdę dają w kość
Spokojnej nocy wszystkim

Olu_, super, że wszystko u Was w porządku. :tak: Co do usg 3d, mnie na tą chwilę nie stać, ale gdybym miała trochę więcej kasiorki, to pewnie bym sobie nie odmówiła tej przyjemności. :tak:
Shyla, te ciuszki są superowo fajnackie! :-):-):-)
Nektarynko, ja też czułam, że będzie córunia tatunia, a wyszedł synuś mamusi ;-):-)
Pati, aż takie bóle to wydaje mi się, że potrzebujesz konsultacji z lekarzem i to jak najszybciej. Po tym co piszesz, "widać", że męczysz się , a lekarz na pewno by coś poradził, zaradził.:tak:

Ja także mówię już (albo dopiero) DOBRANOC :-)

Hej kobietki, widzę, że dzisiaj jestem pierwsza, niestety dziś też pracuję:/ brrr a chciałoby się poleniuchować...tym bardziej, że wiosenka idzie i ptaszki na dworze za oknem śpiewają.
Martatt to okropne z tymi bliźniakami! Co do usg3d to jeszcze pomyślę, zoreintuję się jak stoi sprawa z terminami, ale chyba się zdecyduję:/
Alaa gratuluję pierwszych ruchów maluszka:) to musi być wspaniałe uczucie:)

Życzę Wam miłego dnia, pełnego słoneczka i uśmiechu:)

Witam dziewczynki w sobotni poranek.U nas w Kielcach zapowiada się słoneczny dzionek:)
Ola, bogusia cieszę się że wizyty się udały;)
marulka ja też mam zwiększoną ilość upławów.Mój lekarz mówi, że to normalne;)
Alaa gratuluję pierwszych ruchów, mój ostatnio nie był zbyt ruchliwy ale wystarczy "zapukać " do niego i odpowiada kopniaczkami w rękę:)
shyla super ciuszki;)
polianna ja też mam często sny o podłożu erotycznym, widać że hormony szaleją;)
Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki

reklama
Witam.
Shyla ale cudeńka,wow.

Ja mam USG połówkowe w pn.,wtedy tez pewnie sie dowiem,kto w moim brzuszku mieszka.Troszke sie denerwuje.Dzis dzidzia cos odezwać sie nie chce.

Do góry