Witajcie
Piszecie jak szalone, ale dzielnie wszystko nadrobiłam
Zakupki w miarę udane, ale wróciłam padnięta...ja kupiłam parę wiosennych bucików i bluzeczkę w H&M natomiast mój mąż się obkupił za wsze czasy...wydaliśmy 1000zł
No ale były to zakupy dla Szymona niezbędne bo od raku nic nie kupował i trzeba było parę koszul kupić, dwie kurtki i tak pieniądze uciekły...
Olu no mam nadzieję, że w koncu do tej Twojej wizyty dojdzie
Tak poza tym dlaczego lekarz nie umawia na konkretną godz.? To jest trochę bez sensu...musisz rezerwować cały dzień bo nie wiadomo kiedy uda Ci się wejść
No ale życzę cierpliwości;-) i mam nadzieję, że Twoje dziecię rochyli nogi..
Black_Opal tylko ni pisz, że smęcisz, to ja w ciagu ostatnich dni byłam od tego specjalistką:-):-) Ciężkie dni się zdarzają, a my jesteśmy od tego aby się wysłuchać...
Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej...
Mama Aneta kochana bardzo mi przykro z powodu szpitala, ale cóż musisz się leczyć;-) Mam nadzieję, że szybko wrócisz do sił i że w końcu się polepszy...
milusia83 też jestem zdania, że lepiej wiedzieć i ja ne boję się porodów oglądać...
marulka powiem tak u mnie wydzielina pojawiła się nagle i bardzo rzadka była...dziwiła mnie, ale wszędzie czytam, że to normalne...później okazało się, po badaniach, że pojawiły się bakterie w moczu liczne w polu widzenia..i dostałam jednorazowy antybiotyk do wypicia...więc może zrób badania? ;-) Nie ma co lekceważyć takich objawów..
polianna tak jak dziewczyzny pisały, (a ja pracuję w banku) ZUS i nikt nie ma prawa wejść na Twój rachunek bankowy bez odpowiedniej podstawy...TO JEST NIEDOPUSZCZALNE, prawdopodobnie jesli przetrzymują twoje pieniądze będą musieli oddać je z okreslonym procentem...Koniecznie nie zostawiaj tego tak, nie pisz pism tylko idź zrób tam odpowiednią akcję..porozmawiaj z kierownikiem, dyr działu, który jest za to odpowiedzialny....Głupota ludzi pracujących w takich miejscach i popełniających takie błędy jest porażająca...MAKABRA, współczuję kochana...
Milusiu kochana, ja również wszystko bym już chciała mieć...ale jak tak się zastanawiam to warto jeszcze poczekać...miej na uwadze, że na pewno dużo ciuszków dostaniesz w prezencie od rodziny i znajomych...
Dlatego warto poczekać...stopniowo coś tam kupować...
Ja chciałam kupić łóżeczko sla jak pomyślałam, to nie wytrzymałabym i od razu bym wszytsko porozkładała a pościel by tylko niepotrzebnie kurzu nabrała