reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Niby nie ma przeciwskazań do lotów samolotem, ale gdyby coś niespodziewanego się działo np. w Egipcie, kto ci tam pomoże... mówi się, że lepiej być blisko w razie sytuacji ekstremalnych...

a, o takiej zagranicy mowimy :D
do Egiptu to ja bym sie wcale nie wybrała, a co tu mowic w ciąży :-p. ale gdybym miała jechać do cywilizowanych krajów nie miała bym oporow przed wyjazdem (a pewnie sie wybierzemy do Anglii lub Niemiec, bo prawie cała rodzinka tam siedzi) :-)

a, o takiej zagranicy mowimy :D
do Egiptu to ja bym sie wcale nie wybrała, a co tu mowic w ciąży :-p. ale gdybym miała jechać do cywilizowanych krajów nie miała bym oporow przed wyjazdem (a pewnie sie wybierzemy do Anglii lub Niemiec, bo prawie cała rodzinka tam siedzi) :-)
Racja... do Anglii, Niemiec bym pojechała ale np. Grecja, czy moje wymarzone Bali czy coś takiego raczej już nie:-)

no my mieliśmy jechać w maju na Majorke, z rodzinka z Niemiec własnie, bo stamtąd duzo taniej. ale w tych okolicznosciach nie wiem czy akurat tam sie wybierzemy...

Dokładnie z moim ehhh, no proszę dekoracje z Wami załatwialiśmy:)
Bo my ślub mieliśmy o 15.00,
Ładną kieckę miałaś:-)

No i tak jak Martuśka potwierdziła, świat jest tyci tyci:D:D:D:D Ale zbieg okoliczności,
dziękuję za komplement, wy mi dosłownie śmignęliście więc nie miałam czasu na patrzenie, z resztą dla mnie to był dzień chaosu:D:D:D
buziaki
P. S. Co do wyjazdów to ja obecnie inwestuję w Polskę, naprawdę sporo zwiedziłam przynajmniej Europy i jak na razie to nie zachwyciło mnie aż tak, na podróży poślubnej byłam w Paryżu (załamka) gdzie ten klimat. Ja stwierdziłam, że jak b ędę się wybierała za granicę to nigdy w sezonie NIGDY!
Tłumy, tłumy, tłumy
buziaczki kochane

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilke zerkam bo znowu siedze nad papierami :crazy: i jakos kiepsko mi to idzie:-(

Jest tu jakaś kobitka, która nie ma żadnych objawów ... ? Jak tak Was codziennie czytam to każda ma mdłości i w ogóle ... A ja nic prócz bolących piersi i apetytu.
Shiraa ja sie zglaszam... nie mam mdlosci do tej pory ale za to piersi to az musze momentami podtrzymywac bo tak bola, ciagle chodze glodna no i od czasu do czasu spanie mnie okrutnie meczy :tak:

Ja byłam wczoraj u lekarza rodzinnego i wzięłam L4 na przeziębienie (ale na razie bez zaznaczania że to ciąża bo nie chcę żyby wiedzieli) i potem jeszcze u gina i ten zrobił mi usg.
Na usg zobaczyłam piękny zarodeczek wielkości 4mm a więc owulka nie wystąpiła wcale wtedy gdy myślałam tylko kilka dni później, bo ocenił wiek ciąży na skończony 5 tydzień.
Black kuruj sie! A dostalas zdjecie swojego Kropka?

no my mieliśmy jechać w maju na Majorke, z rodzinka z Niemiec własnie, bo stamtąd duzo taniej. ale w tych okolicznosciach nie wiem czy akurat tam sie wybierzemy...

U nas na Śląsku dziś cały poranek śnieg padał aż chciałoby się gdzieś wyjechać i na słońcu pogrzać...:-)
Ale już niedługo Sylwester, więc w górki na 4 dni jedziemy, narty odpadają, ale pochodzimy trochę na świeżym powietrzu:-D

reklama
U nas na Śląsku dziś cały poranek śnieg padał aż chciałoby się gdzieś wyjechać i na słońcu pogrzać...:-)
Ale już niedługo Sylwester, więc w górki na 4 dni jedziemy, narty odpadają, ale pochodzimy trochę na świeżym powietrzu:-D

ale Wam dooobrze :-)
my z kolei nad morze sie wybieramy, bo pochodzimy z Pomorza Zach. i spedzamy urlop świateczny w domu :-D

Do góry