reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ehtele, Milusia ale zbieg okoliczności ;D faktycznie świat jest taaki tyci ... :))

Ja już nie wiem jak liczyc te tygodnie ciąży ... Ostatnią @ miałam 28.10, cykle miałam 30-32 dniowe. Załozyłam, że dzisiaj mija 7 tydzień od dnia ostatniej @. Nastawiłam sie, że jutro na usg usłysze serduszko, ale z tego co Wy piszecie to chyba nie ... :((

Powiem Wam, że ja bym nigdzie za granicę nie wyjechała teraz. Bałabym sie. Jednak lepiej byc na miejscu, obok swojego gina, tak na wszelki wypadek ...

Esch skoro nie mamy wymiotów to powinnyśmy się cieszyć, a nie martwić się tak jak ja to robie ehh :)

reklama
Shiraa - wczoraj ja się martwiłam a dziś mdli mnie na potęgę. W nocy budziłam się przez ból piersi (ałć...) i jeszcze ten ból głowy :/ Nie czuję się dziś najlepiej i najchętniej przespałabym cały dzień.

Dziewczyny drogie... nie nastawiajcie się tak na te tygodnie. Biorąc pod uwagę mój przypadek jest to żywy przykład,że organizm nijak ma się do wyliczeń. Usg wykazało mi 5 tydzien...podejrzewam, ze jest jednak o kilka dni dalej,skoro był kropek. ( ;) znowu liczę ) .
Ja wizytę będę miaa 29 grudnia, to będzie (licząc ustalenia usg) 7 tydzien i 1 dzień. Mamy podglądać serduszko. Normalnie o tej porze zamartwiałabym się świętami a ja nie mogę doczekać usg hehe.

No i gratuluję pannom młodym :) Wspaniały zbieg okoliczności. Powinnyście się na kawę umówić!

Ja tylko na chwilke zerkam bo znowu siedze nad papierami :crazy: i jakos kiepsko mi to idzie:-(

Shiraa ja sie zglaszam... nie mam mdlosci do tej pory ale za to piersi to az musze momentami podtrzymywac bo tak bola, ciagle chodze glodna no i od czasu do czasu spanie mnie okrutnie meczy :tak:

Black kuruj sie! A dostalas zdjecie swojego Kropka?

Kuruję się :tak: Na razie mam tylko katar, choć nie tak męczący strasznie. Wzięłam już oscillococcinum i leżę w łóżeczku więc powinno mijać.
Zdjęcia z sesji wstawiłam w wątek ze zdjęciami ;-)

Ehtele, Milusia ale zbieg okoliczności ;D faktycznie świat jest taaki tyci ... :))

Ja już nie wiem jak liczyc te tygodnie ciąży ... Ostatnią @ miałam 28.10, cykle miałam 30-32 dniowe. Załozyłam, że dzisiaj mija 7 tydzień od dnia ostatniej @. Nastawiłam sie, że jutro na usg usłysze serduszko, ale z tego co Wy piszecie to chyba nie ... :((
Mój lekarz na pierwszym USG początek ciąży liczył od pierwszego dnia ostatniego okresu, na drugim USG, na podstawiem pomiarów dziecka USG "ustali" dokładny tydzień ciąży:-) Myślę, że na najlbliższej wizycie usłyszysz serduszko:)

daje znać że żyje ale mnie mdli paskudnie a Majka szaleje i nie ma ani krztyny litości:sorry:
no i mam jeszcze jedną prośbę mam nadzieję ze nikogo nie urażę zanim założycie jakiś wątek przedyskutujmy tutaj na głównym czy jest napewno taka konieczność bo przed nami jeszcze ponad 30 tygodni ciąży i w takim tempie szybko zaśmiecimy sierpniówki a nowych i ważnych tematów przed nami jeszcze sporo

reklama
Do góry