reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ehtele kochana no czasami tak jest...... ja też nieraz czuję, że nikt się tym nie interesuje, że jestem w ciąży. Chyba chciałabym leżeć i pachnieć:) a tak naprawdę mam tyle pracy, tyle stresów, że czasami myślę, że lepiej by było gdyby Wiktorek nie musiał się stresować razem z mamusią...... No, ale jestem szczęśliwa i mam nadzieję, że sobie poradę:)
Rozumiem, że Ciebie też chwytają jakieś dołki, może dobrze, że sobie wypłakałaś to wszystko,,,,ja ostatnio pokłóciłam się z Darkiem i uciekłam do kościoła,,,,tam ryczałam jak bóbr, jak jakaś psychiczna, że mi ciężko, dlaczego tak musi być itp. to pomaga i mam nadzieję, że u Ciebie tez wszystko będzie w najlepszym porządku

reklama
to fakt czas szybciutko leci, przecież to już prawie, że połowa za nami. Ja dzisiaj byłam na kontrolii u gina, i opryszczki na szczęście już nie ma, ale jeśli wyjdzie w 3 trymestrze pewnie czeka mnie cesarka. Oby nie. A USG mam 30.03 więc też się już nie moge doczekać i mam nadzieję, że dowiem się kto tam w brzuszku mieszka :) ehtele -trzymaj się, czasem dobrze sobie popłakać. Zobaczysz, że wkrótce będzie dużo lepiej

no tak to ja wiem tylko teraz jak sie ma do tego obraz z usg, który twierdzi, ze wiek ciąży jest 18 tyg bo teraz nie wiem czy usg jak liczy tc to tez bierze pod uwagę te + 2 tyg czy nie?

Też się nad tym zastanawiałam. Ale w USg powiedzieli mi, że tak tzn doliczają te 2 tyg. Ja np. mam wg OM na 20.08 a wg USG na 21.08.

Ja wizytę mam 29 marca, a USG 1 kwietnia. Czyli usg dokładnie za 2 tyg. Teraz to juz zleci. W ogóle od wizyty do wizyty czas pedzi jak szalony. Pod koniec ciązy te wizyty podobno są częściej niz raz w miesiącu wtedy to jzu całkiem bedzie czas gonił :). Byle do sierpnia :-)

ja do ginki mam na 31 a usg mam zrobić przed wizytą u niej i tak sobie zaplanowałam, że to będzie 29 poniedziałek - niech tydzień zacznie się szczęśliwie :))

Kurcze dziewczyny chyba wiosna wkońcu do nas zawitała (nie zapeszając tfu tfu). słonko ślicznie świeci i grzeje ahh. Idę aż z tego zimowego brudu obmyć autko ;]

ja mam usg polowkowe 30 marca i mam madzieje ze moja corunia sie potwierdzi- bo juz sie przyzyczailam ze nosze Nikolke w brzuszku.
a normalna wizyte u gina mam 14 kwietnia

Ja wizytę mam 29 marca, a USG 1 kwietnia. Czyli usg dokładnie za 2 tyg. Teraz to juz zleci. W ogóle od wizyty do wizyty czas pedzi jak szalony. Pod koniec ciązy te wizyty podobno są częściej niz raz w miesiącu wtedy to jzu całkiem bedzie czas gonił :). Byle do sierpnia :-)
Ostatni miesiąc jest najgorszy wlecze sie strasznie juz byśmy chciały finału a tu nic i nic

reklama
Na pewno będzie szczęśliwy:) Ja w każdym bądź razie jestem dobrej myśli, ja połówkowe wstępnie mam na 6 go kwietnia:) Dlatego wstępnie ponieważ jestem na liście rezerwowej echh

Do góry