reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Ehtele kochana no czasami tak jest...... ja też nieraz czuję, że nikt się tym nie interesuje, że jestem w ciąży. Chyba chciałabym leżeć i pachnieć:) a tak naprawdę mam tyle pracy, tyle stresów, że czasami myślę, że lepiej by było gdyby Wiktorek nie musiał się stresować razem z mamusią...... No, ale jestem szczęśliwa i mam nadzieję, że sobie poradę:)
Rozumiem, że Ciebie też chwytają jakieś dołki, może dobrze, że sobie wypłakałaś to wszystko,,,,ja ostatnio pokłóciłam się z Darkiem i uciekłam do kościoła,,,,tam ryczałam jak bóbr, jak jakaś psychiczna, że mi ciężko, dlaczego tak musi być itp. to pomaga i mam nadzieję, że u Ciebie tez wszystko będzie w najlepszym porządku

reklama
to fakt czas szybciutko leci, przecież to już prawie, że połowa za nami. Ja dzisiaj byłam na kontrolii u gina, i opryszczki na szczęście już nie ma, ale jeśli wyjdzie w 3 trymestrze pewnie czeka mnie cesarka. Oby nie. A USG mam 30.03 więc też się już nie moge doczekać i mam nadzieję, że dowiem się kto tam w brzuszku mieszka :) ehtele -trzymaj się, czasem dobrze sobie popłakać. Zobaczysz, że wkrótce będzie dużo lepiej

no tak to ja wiem tylko teraz jak sie ma do tego obraz z usg, który twierdzi, ze wiek ciąży jest 18 tyg bo teraz nie wiem czy usg jak liczy tc to tez bierze pod uwagę te + 2 tyg czy nie?

Też się nad tym zastanawiałam. Ale w USg powiedzieli mi, że tak tzn doliczają te 2 tyg. Ja np. mam wg OM na 20.08 a wg USG na 21.08.

Ja wizytę mam 29 marca, a USG 1 kwietnia. Czyli usg dokładnie za 2 tyg. Teraz to juz zleci. W ogóle od wizyty do wizyty czas pedzi jak szalony. Pod koniec ciązy te wizyty podobno są częściej niz raz w miesiącu wtedy to jzu całkiem bedzie czas gonił :). Byle do sierpnia :-)

ja do ginki mam na 31 a usg mam zrobić przed wizytą u niej i tak sobie zaplanowałam, że to będzie 29 poniedziałek - niech tydzień zacznie się szczęśliwie :))

Kurcze dziewczyny chyba wiosna wkońcu do nas zawitała (nie zapeszając tfu tfu). słonko ślicznie świeci i grzeje ahh. Idę aż z tego zimowego brudu obmyć autko ;]

ja mam usg polowkowe 30 marca i mam madzieje ze moja corunia sie potwierdzi- bo juz sie przyzyczailam ze nosze Nikolke w brzuszku.
a normalna wizyte u gina mam 14 kwietnia

Ja wizytę mam 29 marca, a USG 1 kwietnia. Czyli usg dokładnie za 2 tyg. Teraz to juz zleci. W ogóle od wizyty do wizyty czas pedzi jak szalony. Pod koniec ciązy te wizyty podobno są częściej niz raz w miesiącu wtedy to jzu całkiem bedzie czas gonił :). Byle do sierpnia :-)
Ostatni miesiąc jest najgorszy wlecze sie strasznie juz byśmy chciały finału a tu nic i nic

reklama
Na pewno będzie szczęśliwy:) Ja w każdym bądź razie jestem dobrej myśli, ja połówkowe wstępnie mam na 6 go kwietnia:) Dlatego wstępnie ponieważ jestem na liście rezerwowej echh

Do góry