oczywiście , żę też liczę dni do narodzin dzidziusia , ale do l4 mam bliżej i jakoś lepiej mi się liczy PPP hihi ja juz nie umiem sie doczekać mojego zwolnienia)))))świruska zamiast liczyć dni do narodzin to do zwolnienia hi hi a nawiasem mówiąc zostało już nie wiele do L4 oczywiście
to też masz juz nie dużo do l4))))Witajcie :-)
kassia181 gratuluję córci :-)
Pajkaa jak dobrze, że z Nami Jesteś i że już OK.:-)
ina21, Niuunia fajnie macie, ja idę na L4 od maja :-)
Miłego wieczorku:-)
moja dzidzia jeszcze długo będzie musiała czekac na kuzyna , bo jak narazie mojemu bratu się nie spieszy , a z resztą on ma jeszcze czas , we wrześniu skończy dopiero 18 lat)))))Pajka dobrze, że wszystko OK
A ja się właśnie dowiedziałam, że moje dzidzi będzie miało kuzyna w tym samym wieku! Mojemu bratu urodzi się druga dzidzia na przełomie listopada i grudnia Cieszę się, że będą mieli drugie dziecko, rodzeństwo musi być :-)
nie jestes sama bo ja tez jeszcze co chwilę latam do ubikacji )))) czasmi nawet do autobusu nie potrafię dojśćP Nawet sie do tego już przyzwyczajiłam troszeczkę PPP hihiooo to fajnie dziewczynki gonią chłopców.. dobrze ze dzidzia zdrowa
nie znam sie na wynikach ale wydaje mi sie ze w miare ok..
ja sie cieszylam ze latanie do wc sie skonczy w 2 trymestrze i tak czekam i czekam i sie doczekać nie mogę.. pedzie mnie do wc jak nic.. co chwile latam.. ale chociaz jak wieczorem zrobie siku to do 7 rano wytrzymuje i jak M wstaje to ide do wc..
coraz więcej nas idzidzie na l4 , moja mama mi mówiła , żę ona do samego końca chodziła do roboty , tzn. że w piątek była jeszcze w robocie , a w sobotę juz jechała na porodówke ))))ina21 i Niunia ja też na zwolnienie idę od kwietnia, powiem Wam że też już dni liczę bo mam dosyć i nie ma nawet kiedy odpocząć a kiedy mamy poleniuchować jak nie teraz?
Pajka najważniejsze że wszystko jest dobrze z tobą i maleństwem
milusia83 trzymamy kciuki za wizytę, daj znać;-)
moja mama mozna powiedzieć żę była wzorowym pracownikiem))) hihihi
Niuunia masz racje z tym leniuchowanie , bo jak teraz nie odpoczniemy to póżniej nie będzie czasu))))) , a trzeba kożystac tyle ile się da))))))