reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

kassia181 gratuluje dziewuszki :-)
Pajkaa ciesze się ze już jesteś i ze wszystko dobrze :-)

a u mnie dzień stresa byl pełno terminów i dopiero co do domku weszłam:cool2:

reklama
dziewczyny jestem po wizycie- dzidzia ma sie dobrze- byla malo ruchliwa ale wazne ze serduszko bije i jest ok, no i na 90% dziewczynka:)))))))))))))))))))))))))) potwierdzi sie 30 marca na polowkowym
ooo to fajnie:) dziewczynki gonią chłopców.. dobrze ze dzidzia zdrowa:)
Hej kobietki, odebrałam wyniki krwi.
Wszystko ok poza:

RBC: 3,77 (norma 4.20-6.30)
HCT: 34,6 (37-51)
HCH: 32,4 (norma do 32)
Hemoglobina (też podkreślona) 12,2 a norma to 12-16.

Jak tak sobie poczytałam, to chyba mi się jakaś niedokrwistość szykuje, czy jak?
nie znam sie na wynikach ale wydaje mi sie ze w miare ok..
milusia83 pisałaś wcześniej o dzidzi na pęcherzu;-) moja Mała to chyba specjalistka od usadawiania się w tamtych rejonach:tak: a niby mówią że w 2 trymestrze się tak nie lata, to ja nie wiem co będę robiła w 3 - chyba zamieszkam w łazience:-D

ja sie cieszylam ze latanie do wc sie skonczy w 2 trymestrze i tak czekam i czekam i sie doczekać nie mogę.. pedzie mnie do wc jak nic.. co chwile latam.. ale chociaz jak wieczorem zrobie siku to do 7 rano wytrzymuje i jak M wstaje to ide do wc..

ina21 i Niunia ja też na zwolnienie idę od kwietnia:tak:, powiem Wam że też już dni liczę bo mam dosyć i nie ma nawet kiedy odpocząć a kiedy mamy poleniuchować jak nie teraz?:-D
Pajka najważniejsze że wszystko jest dobrze z tobą i maleństwem:tak:
milusia83 trzymamy kciuki za wizytę, daj znać;-)

pajko super, że wszystko ok! myśmy tu się strasznie niepokoiły o ciebie!
ja tymczasem zmykam na basen :] odezwę się jutro. Pa

ina21, Niuunia fajnie macie, ja idę na L4 od maja :-)

czemu od maja? nie chcesz wcześniej?

Ja miałam być na wizycie na 19tą, ale co chwilę do mnie dzwonią i przekładają, ale cieszę się ponieważ nie muszę czekać w przychodni, tylko na bieżąco mnie informują czy się coś nie opóźni:)

No to tyle biegnę do domciu i trzymajcie kciuki oby było wszystko dobrze, całuski miłego wieczorku, jutro rano zdam relację:)

papa

no to czekamy na relacje :tak:

ina21 i Niunia ja też na zwolnienie idę od kwietnia:tak:, powiem Wam że też już dni liczę bo mam dosyć i nie ma nawet kiedy odpocząć a kiedy mamy poleniuchować jak nie teraz?:-D

dokładnie ostatni czas na leniuchowanie, bo później nie będzie czasu :rofl2: ja zaplanowałam sobie sama, że od kwietnia mam nadzieję, że doktor nie będzie mi robiła problemu ze zwolnieniem. już połowa będzie, więc wskazane jest lenistwo ;-)

czemu od maja? nie chcesz wcześniej?
chciałabym ale u mnie jest taki problem, że nie ma mnie Kto zastąpić. Waśnie przeszkalam dziewczynę na moje miejsce i jak uda mi się z Nią opanować wszystko to pójdę najwcześniej jak się da. Chyba żeby coś, tfu, tfu to pójdę wcześniej, trudno będzie musiała sobie wtedy radzić. Tak to już jest w małej firmie. A ja już do teju pracy niestety nie wrócę, więc chociaż chcę po sobie zostawić dobre wrażenie :-) i dlatego powiedziałam że od maja idę na L4. Mam tylko nadzieję że lekarka mi da zwolnienie.....

Pajka najważniejsze, że wszystko się wyjasniło, a lekarka faktycznie jest trochę niepoważna, skoro stwierdziła, że szyjka się skraca, może niech się doszkoli jak wygląda skrócona szyjka, bo podejrzewam przez to mało nie umarłaś ze strachu....
Najważniejsze, że wszystko w porządku i nawet lepiej, że to tylko pomyłka lekarki.

Ja miałam być na wizycie na 19tą, ale co chwilę do mnie dzwonią i przekładają, ale cieszę się ponieważ nie muszę czekać w przychodni, tylko na bieżąco mnie informują czy się coś nie opóźni:)

No to tyle biegnę do domciu i trzymajcie kciuki oby było wszystko dobrze, całuski miłego wieczorku, jutro rano zdam relację:)

papa

jedyny plus tej wizyty w szpitalu to kompleksowo zrobione usg :) wiem wszystko oprócz wagi malucha :)
lekarzowi troche nie podobalo się łożysko i kazął je obserwować i mam nie odstawiac duphastonu.

chciałabym ale u mnie jest taki problem, że nie ma mnie Kto zastąpić. Waśnie przeszkalam dziewczynę na moje miejsce i jak uda mi się z Nią opanować wszystko to pójdę najwcześniej jak się da. Chyba żeby coś, tfu, tfu to pójdę wcześniej, trudno będzie musiała sobie wtedy radzić. Tak to już jest w małej firmie. A ja już do teju pracy niestety nie wrócę, więc chociaż chcę po sobie zostawić dobre wrażenie :-) i dlatego powiedziałam że od maja idę na L4. Mam tylko nadzieję że lekarka mi da zwolnienie.....

aha no tak to rozumiem sytuacje-chociaż już mniej obowiązków masz na głowie. sądzę, że nam obu uda się zdobyć zwolnienie :)))

no to jutro do ginka. co prawda usg dopiero we wtorek, ale posłucham sobie serduszka Maluszka, sprawdze wyniki i sie zważe :) :p

Pajka, nie martw sie lekarzami, najwazniejsze, ze wszystko w porządku :tak:

reklama
Do góry