reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Gratulację i super,że kolejna panienka!! ;-))))
Nie mogę na szpinak patrzeć. A tak go uwielbiałam przed ciążą.. :) No i witaminy biorę cały czas;-)
A wiec pewno jak milusia pisala taka przypadlosc tej ciazy:))) ee tam jak ponizej 10 jest niedobor to Twoj wynik jeszcze bardzo dobry.

milusia jak tak mowisz to pewno ja tez mam dziewczynke- faktycznie jak bylam z chlopcem w ciazy to ten potrafil i kopac i sie naciagac, oj niejednego kuksanca zaliczylam w nerke.

Ostatnia edycja:
reklama
hehehehe dlatego być może ja swojego chyba chłopczyka zaczęłam odczuwać dosyć wcześnie:) A tak w duchu, chciałabyś chłopczyka czy dziewczynkę? Oczywiście najważniejsze, aby zdrowe, ale tak po cichutku o jakiej płci marzysz?

milusia83 pisałaś wcześniej o dzidzi na pęcherzu;-) moja Mała to chyba specjalistka od usadawiania się w tamtych rejonach:tak: a niby mówią że w 2 trymestrze się tak nie lata, to ja nie wiem co będę robiła w 3 - chyba zamieszkam w łazience:-D

Oj Pati ja ostatnio jak byłam w Arkadii (galeria handlowa) to pobiłam rekord, na 3 godziny w galerii biegłam 6 razy do toalety, no już myślałam, że zwariuję,

dziewczyny jestem po wizycie- dzidzia ma sie dobrze- byla malo ruchliwa ale wazne ze serduszko bije i jest ok, no i na 90% dziewczynka:)))))))))))))))))))))))))) potwierdzi sie 30 marca na polowkowym

gratuluej córeczki :-) z początku wydawało się, że chłopcy nas tu zaleją ale dziewczynki doganiają :rofl2: ja w głębi duszy też bym chciała dziewczynkę :-) ale najważniejsze, żeby zdrowe było to się liczy. Wogóle wydaję się, że jakby wczoraj nasze dwie kreski na teście a dziś już znamy płeć, widzimy a zanim się obejrzymy to rozwiązanie. Mam nadzieję, że w tym roku lato nie da za bardzo popalić, bo my brzuchatki w tym upale oj słabo nas widzę :baffled:

pati1982 u mnie tak właśnie jest w pierwszym latałam, a teraz już spokojniej

Ostatnia edycja:
faktycznie można czasami oszaleć :tak:, mnie się też czasami zdarza w pracy w ciągu godz 3 razy do łazienki biec, pewnie reszta myśli że się obijam:-D ale co zrobić... ;-)
hehe ja też trzymam kciuki za niezbyt upalne lato :-D

hehehehe dlatego być może ja swojego chyba chłopczyka zaczęłam odczuwać dosyć wcześnie:) A tak w duchu, chciałabyś chłopczyka czy dziewczynkę? Oczywiście najważniejsze, aby zdrowe, ale tak po cichutku o jakiej płci marzysz?
Wiesz fajnie bybylo miec parke- maz tez by sie cieszyl , ale on nie chce wiedziec wczesniej wiec nie bedziemy pytac. A jesli bedzie dziewczynka to napewno fajnie dla Wiki ze bedzie miec siostre- mysle ze wszystko jedno. A tak szczerze wole miec 2 dziewczynki niz mialabym miec 2 chlopcow.
Moje dzidzi kopnelo mnie pierwszy raz w 14tyg. i 3 dniu, a jesli brac pod uwage date z usg to jeszcze wczesniej. wiec nia wiadomo, czasem mysle ze ta moja macica ma problemy z rozciagliwoscia wiec moze maluszek ciagle mam malo miejsca. Wiki przez cala ciaze lezala glowka w dol i jakos wiele pozycji nie zmieniala.

Ostatnia edycja:
reklama
tak sadzisz? tez mam takie przeczucie niebawem zobaczymy czy moje przeczucie sie niemyli

A tak wogole wrocilam z apteki i panie farmaucentka powiedziala ze niepowinnam brac rutinoscorbino bo wszystko szkodzi masakra.... a tabletk na bol glowy tez nie bede brala wole przecierpiec
NO tak wszystko szkodzi ale bol glowy moze tez zaszkodzic. Ja kjak zlapalam bakterie w 20 tyg. w poprzedniej ciazy i lekarz dal mi takie lakarstwo ktore mozna tylko poza ciza powiedzialam ze nie beed tego jesc bo zaszkodze dziecku - to on mi na to powiedzial zebym podpisala papierek, ze sie nie zgodzilam - a niezjedzenie czasem czegos jest bardziej szkodliwe niez zjedzenie.
Wiedz pomoz sobie jestesmy juz w tak wysokiej cizy ze te lekarstwa napewno nie zaszkodza tym bardziej ze przeciez nie jesz ich garsciami.

Do góry