reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Gratulację i super,że kolejna panienka!! ;-))))
Nie mogę na szpinak patrzeć. A tak go uwielbiałam przed ciążą.. :) No i witaminy biorę cały czas;-)
A wiec pewno jak milusia pisala taka przypadlosc tej ciazy:))) ee tam jak ponizej 10 jest niedobor to Twoj wynik jeszcze bardzo dobry.

milusia jak tak mowisz to pewno ja tez mam dziewczynke- faktycznie jak bylam z chlopcem w ciazy to ten potrafil i kopac i sie naciagac, oj niejednego kuksanca zaliczylam w nerke.

Ostatnia edycja:
reklama
hehehehe dlatego być może ja swojego chyba chłopczyka zaczęłam odczuwać dosyć wcześnie:) A tak w duchu, chciałabyś chłopczyka czy dziewczynkę? Oczywiście najważniejsze, aby zdrowe, ale tak po cichutku o jakiej płci marzysz?

milusia83 pisałaś wcześniej o dzidzi na pęcherzu;-) moja Mała to chyba specjalistka od usadawiania się w tamtych rejonach:tak: a niby mówią że w 2 trymestrze się tak nie lata, to ja nie wiem co będę robiła w 3 - chyba zamieszkam w łazience:-D

Oj Pati ja ostatnio jak byłam w Arkadii (galeria handlowa) to pobiłam rekord, na 3 godziny w galerii biegłam 6 razy do toalety, no już myślałam, że zwariuję,

dziewczyny jestem po wizycie- dzidzia ma sie dobrze- byla malo ruchliwa ale wazne ze serduszko bije i jest ok, no i na 90% dziewczynka:)))))))))))))))))))))))))) potwierdzi sie 30 marca na polowkowym

gratuluej córeczki :-) z początku wydawało się, że chłopcy nas tu zaleją ale dziewczynki doganiają :rofl2: ja w głębi duszy też bym chciała dziewczynkę :-) ale najważniejsze, żeby zdrowe było to się liczy. Wogóle wydaję się, że jakby wczoraj nasze dwie kreski na teście a dziś już znamy płeć, widzimy a zanim się obejrzymy to rozwiązanie. Mam nadzieję, że w tym roku lato nie da za bardzo popalić, bo my brzuchatki w tym upale oj słabo nas widzę :baffled:

pati1982 u mnie tak właśnie jest w pierwszym latałam, a teraz już spokojniej

Ostatnia edycja:
faktycznie można czasami oszaleć :tak:, mnie się też czasami zdarza w pracy w ciągu godz 3 razy do łazienki biec, pewnie reszta myśli że się obijam:-D ale co zrobić... ;-)
hehe ja też trzymam kciuki za niezbyt upalne lato :-D

hehehehe dlatego być może ja swojego chyba chłopczyka zaczęłam odczuwać dosyć wcześnie:) A tak w duchu, chciałabyś chłopczyka czy dziewczynkę? Oczywiście najważniejsze, aby zdrowe, ale tak po cichutku o jakiej płci marzysz?
Wiesz fajnie bybylo miec parke- maz tez by sie cieszyl , ale on nie chce wiedziec wczesniej wiec nie bedziemy pytac. A jesli bedzie dziewczynka to napewno fajnie dla Wiki ze bedzie miec siostre- mysle ze wszystko jedno. A tak szczerze wole miec 2 dziewczynki niz mialabym miec 2 chlopcow.
Moje dzidzi kopnelo mnie pierwszy raz w 14tyg. i 3 dniu, a jesli brac pod uwage date z usg to jeszcze wczesniej. wiec nia wiadomo, czasem mysle ze ta moja macica ma problemy z rozciagliwoscia wiec moze maluszek ciagle mam malo miejsca. Wiki przez cala ciaze lezala glowka w dol i jakos wiele pozycji nie zmieniala.

Ostatnia edycja:
reklama
tak sadzisz? tez mam takie przeczucie niebawem zobaczymy czy moje przeczucie sie niemyli

A tak wogole wrocilam z apteki i panie farmaucentka powiedziala ze niepowinnam brac rutinoscorbino bo wszystko szkodzi masakra.... a tabletk na bol glowy tez nie bede brala wole przecierpiec
NO tak wszystko szkodzi ale bol glowy moze tez zaszkodzic. Ja kjak zlapalam bakterie w 20 tyg. w poprzedniej ciazy i lekarz dal mi takie lakarstwo ktore mozna tylko poza ciza powiedzialam ze nie beed tego jesc bo zaszkodze dziecku - to on mi na to powiedzial zebym podpisala papierek, ze sie nie zgodzilam - a niezjedzenie czasem czegos jest bardziej szkodliwe niez zjedzenie.
Wiedz pomoz sobie jestesmy juz w tak wysokiej cizy ze te lekarstwa napewno nie zaszkodza tym bardziej ze przeciez nie jesz ich garsciami.

Do góry