Szybko mówię cześć wszystkim;-) troszkę was czytałam w pracy ale nie bardzo mam czas coś skrobnąć. Może po robocie wieczorem. Ja też dziś ogólnie śpiąca i do niczego... marzę o łóżku... Ale zjedliśmy sobie w pracy pyszny obiad, placek po cygańsku:-) normalnie zjadałam pół a dziś wrąbałam całego ups... ale takie dobre było.
Mama Aneta z tego co wiem to często z rumieniem kładą do szpitala, mnie się upiekło, ale każdy lekarz się dziwił. Trzymam kciuki za Ciebie, ja do tej pory nie wiem z czego dostałam tego świństwa guzki bolały, nogi puchły, ogólnie tragedia. Ale może w szpitalu Cię podleczą szybciej.
Bogusia leniu**** i wracaj do zdrowia. Czasami taki dzień jest potrzebny, organizm sam wie kiedy potrzebuje przerwy.
Ja też podobnie jak reszta wypatruję wieści od Pajki.
Buziaki
Mama Aneta z tego co wiem to często z rumieniem kładą do szpitala, mnie się upiekło, ale każdy lekarz się dziwił. Trzymam kciuki za Ciebie, ja do tej pory nie wiem z czego dostałam tego świństwa guzki bolały, nogi puchły, ogólnie tragedia. Ale może w szpitalu Cię podleczą szybciej.
Bogusia leniu**** i wracaj do zdrowia. Czasami taki dzień jest potrzebny, organizm sam wie kiedy potrzebuje przerwy.
Ja też podobnie jak reszta wypatruję wieści od Pajki.
Buziaki