reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Kochane bo to nie jest wiek ciąży, tylko dzidziulka:) Wiadomo, że obecnie tygodnie ciąży są liczone od momentu ostatniej miesiączki.

reklama
milusia- ja nie miałam prawie żadnych dolegliwości ciążowych (chyba tylko ze 2 razy nudności) i czasami to się zastanawiałam czy ja na 100% jestem w ciąży:sorry2:, a teraz to już co innego-ruchy codziennie regularnie,superowe uczucie:-D:-D:-D
monika373- zgadza się,tylko tam jest podany tydzień od zapłodnienia,jak doliczysz 2 tygodnie to powinno być tak samo ;-):tak:
kassia181- kciuki zaciśnięte:tak::tak::tak:
martatt- tak to jest na 100% dzidzia:tak:;-):cool2::cool2:

witam ja tylko gościnnie na moment
Wiem że Pajeczka nasza była w szpitalu..martwię się o nią ale wierzę że już jest dobrze i niedługo się odezwie i napisze że jest w porządku.
Wiedz Pajeczko że wiele z dziewczyn mocno przeżyło to co się z wami działo ostatnio. Buziam i tulę was skarby!

pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki! ;) życzę zdrowej i spokojnej ciąży do końca! :)
Ja sama jestem z sierpinia... 8go ;) to wspaniały ciepły miesiąc.

Kinguś na pewno wszystko będzie dobrze z Pajką:)
Co do miesiąca, to zgadzam się ja 8 sierpnia miałam ślub i wesele i pogoda była cudna. W ogóle mój mąż urodził się 3 sierpnia, a 12 sierpnia mój tatuś:D Same lwy dookoła, ale to ogniste znaki:) uwielbiam je:)

ja kocham w sierpniu a szczególnie pod koniec jak upały stają się odrobinę mniejsze siedzieć w parku i delektować się tym letnim powietrzem, zawsze mam takie uczucie radości przeplatane z tym że odchodzi coś pięknego jak lato, ale jakoś lubię to przemijanie, zawsze napędza mnie to do zmian:) Teraz kończy się zima a ja mam setki nowych pomysłów:))) każde przemijanie czegoś koniec czegoś początek... nie wiem czy ja gadam na temat? Coś mi się popieprzyło...;]
A moja mama się urodziła we Wniebowzięcia NMP 15 sierpnia, ja w drugie największe maryjne święto- 8 grudnia Niepokalanej MP :)))) Ale z nas są diabły, boże uchowaj... ;]
W każdym razie byłoby zabawnie, gdybym w jej urodziny urodziła córeczkę jak jakieś fatum z pokolenia na pokolenie potem moja córka urodziłaby 8 grudnia itd itp :))) no 12 sierpnia mój termin niedaleko od 15stego więc wszystko możliwe... mojej Matuli Matka Boska życie uratowała, bo jak mnie rodziła miała marne szanse na przeżycie... do tego zarazili ją żółtaczką typu C. Takie szpitale, o!

Kinguś na pewno wszystko będzie dobrze z Pajką:)
Co do miesiąca, to zgadzam się ja 8 sierpnia miałam ślub i wesele i pogoda była cudna. W ogóle mój mąż urodził się 3 sierpnia, a 12 sierpnia mój tatuś:D Same lwy dookoła, ale to ogniste znaki:) uwielbiam je:)
:-) o tak lwy są niesamowite.. wiem coś o tym heh i uparte!! ;)

Pozdrawiam i ciesze sie że z Pajką już lepiej.

Witam was popołudniu troche nadrobiłam .Ciesze sie ze z Pajkaa już lepiej dbaj o siebie kochana sciskamy
Martinka26 dobrze ze wszystko sie pomyslnie skończyło ale jak mogli nie dac ci zwolnienia szok normalnie
Marciamaja gratulacje córci
Juz mi sie pomyliło kto ma dzis wizyte ale trzymam mocno kciuki
Dzwoniłam dzis do lekarki ale niestety musze jechac do szpitala w piatek i nie wiem czy od razu mnie nie połorza troche sie martwie jak to Kuba przyjmie ale mam nadzieje ze wsio dobrze sie skonczy

reklama
W tej sytuacji nie masz wyjścia Kochana-musisz jechać do szpitala tak jak Ci lekarka powiedziała.Niech to dobrze obejrzą i zadecydują co dalej. Kurczaki,że takie paskudztwa się czepiają ludzi.Szok normalnie:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Do góry