reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Dziewczynki czy was też rozpiera takie szczęście wewnętrzne,
Jeszcze do niedawna miałam takiego lekkego dołka, bo ciągłe nudności, słaboty itp. Ale teraz mam wrażenie, że od zawsze jestem w ciąży:D:D:D:D A teraz popijam herbatkę earl grey i zawsze po niej odczuwam silne ruchy maluszka:) i zastanawiam się czy kruszynka dobrze się czuję po wypiciu herbatki czy źle - skoro tak mi tam się kręci:)
A czy czujecie dzidzie na pęcherzu??? Ja czasami jak chodzę to odczuwam nagłe, takie uczucie jakby mi ktoś worek napełniony wodą "tam" położą:) i w pewnym momencie kurczaczek sobie jeszcze podskakuje:D koszmar, ale cieszę się z każdej bulgotki

Niuunia świetny ten link:D:D:D Już niedługo mój skarb będzie miał półmetek:D:D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki czy was też rozpiera takie szczęście wewnętrzne,
Jeszcze do niedawna miałam takiego lekkego dołka, bo ciągłe nudności, słaboty itp. Ale teraz mam wrażenie, że od zawsze jestem w ciąży:D:D:D:D A teraz popijam herbatkę earl grey i zawsze po niej odczuwam silne ruchy maluszka:) i zastanawiam się czy kruszynka dobrze się czuję po wypiciu herbatki czy źle - skoro tak mi tam się kręci:)
A czy czujecie dzidzie na pęcherzu??? Ja czasami jak chodzę to odczuwam nagłe, takie uczucie jakby mi ktoś worek napełniony wodą "tam" położą:) i w pewnym momencie kurczaczek sobie jeszcze podskakuje:D koszmar, ale cieszę się z każdej bulgotki

Niuunia świetny ten link:D:D:D Już niedługo mój skarb będzie miał półmetek:D:D:D:D

ja dzisiaj akurat mam dzień leniucha - brak energii do działania :-p ale to może przez to, że noc miałam nieprzespaną :baffled: zazdroszcze Tobie i innym dziewczyną ruchó maleństwa - już nie mogę się doczekać kiedy do mnie zapuka niunia:-)

A ja ruchy czuję już od 17 tygodnia:) A 10 marca dostałam pierwszego kopniaka w co nie wierzyłam, bo to pierwsza ciąża i do tego nie należę do najszczuplejszych... Dziś już mój narzeczony poczuł pod ręką lekki podskok... ale naprawdę jestem w szoku, poza tym dzidzia rusza się tak często i daje mi tyle radości że czasami sama nie dowierzam, że to ruchy ale to jednak niepodważalne:) Teraz właśnie serię trzech kopnięć dostałam;]

reklama
Witam się Dziewczęta :-)

Ja dziś byłam na badaniach i m.in. robiłam AFP. Lekarz zlecił mi to badanie profilaktycznie, a wyniki będę miała jutro po południu, więc pewnie odbiorę je w piątek :tak:
Już we wtorek wizyta, nie mogę się doczekać :-D

Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze Wasze badania i Pajeczkę :happy2:

Do góry