Witajcie z rana...
kasia2506 no widzisz ja właśnie zakładam, że wiele może się zmienić po urodzeniu pierwszego dziecka;-);-) Jako świeża mamusia nie mam jeszcze pojęcia o tym jak wygląda opieka i wychowanie dziecka...liczę jednak po cichu, że będę mieć siłę na drugie
Laktator Aventa dość drogi jest
około 100zł...w sumie staram się wydatki ograniczyć...boję się, że mimo wszystko nie wpaść w szał zakupów, a widziałam lakatrory ręczne firmy lovi to koszt 60zł
Dlatego zastanawiam się czy rzeczywiście jest jakaś różnica:-)
Chyba rzeczywiście nie będę kupować takiego zestawu przewijaka...koszt duży, a dam radę kupując taki zwykły przewijak, który oprę na ramie łóżeczka...bo sumie ta wanienka w tym dużym przewijaku i tak malutka jest...
DZIĘKUJĘ ZA RADY
Black_Opal tylko cena Aventa jak pisałam wcześniej dość duża...
Bogusia86 kompletnie wagą się nie przejmuj u mnie 7 kg na plusie:-):-)jak pisałam już tu milion razy czuję się jak foka ale będziemy walczyć z nadwagą po ciąży
Ola twoje kg to i tak pikuś
Dasz radę po ciąży dietka i będziemy laski...
cayra1984 no proszę już pierwsze remonciki się zaczynają
Gratulacje kochana...
Powiedzcie mi kiedy zamierzacie kupić łóżeczko i wózek? Mnie zaczyna korcić a boję się, że to jeszcze za wcześnie...co myślicie?
marulka to ja CZEKAM NA TWÓJ WYWÓD
Uwagi doświadczonej mamusi są dla mnie nieocenione...czekam kochana...
Avenitta trzymam kciuki za Twoją wizytę, czekam na info
madziujka no właśnie ten lovi laktator to w dobrej cenie jest więc idąc Twoim tropem dokonam zakupu butelek również tej firmy
kassia181 no nareszce tyle czekania i doczekłaś się, trzymam kciuki
marciamaja GRATULUJĘ CÓRECZKI, bosko, że dzidzia rozchyliła nózki
Imię wybrane?
Kochane ja mam siarę i na prawdę nie ma co histeryzować... tylko spokój jest nam teraz potrzebny...jak poczujemy, że coś jest nie tak idziemy do lekarza...ale paranoją jest pisanie, że siara to oznaka przedwczesnego porodu!!!!! Uważajmy co piszemy bo nie ma co niepotrzebnie się straszyć...lekarza pytałam w poniedziałek o siarę, on odpowiedział, że występuje u 30% kobiet i to jest normalne, tak jak skurcze...każda z nas zna swoje ciało i czuje kiedy rzeczywiście coś się dzieje
WIĘC KOBIETY SPOKOJNIE