reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Kiniusia to widzę, że dzidzia rośnie, 6kg na plusie i dobrze. Tak jak pisałaś wiosna idzie, będziemy jeść świerze warzywka, więcej sportu to może waga przystopuję. Ja mam narazie 1kg na plusie ale to dlatego, że nie mam apetytu, tzn nie miałam bo wszystko zaczyna wraxcać do normy.

reklama
Aga, zgadzam sie z Tobą w 100 %-ach, oni są po to, aby Nam pomagać, a jak coś Nas niepokoi to uderzać do nich, na pewno coś poradzą, a lepiej iść o raz za dużo do lekarza niż o raz za mało.
No wlasnie ja w pierwsza ciaze zaszlam bez problemu- ale kto myslal ze te problemy dopiero sie pojawia- wszystko na 6, wyniki samopoczucie a tu trach- niedoswiadczenie i lekrze zrobilo swoje. Ja mysle teraz tak jak w poprzedniej ciazy mi powiedziano - ze nie zawsze lekrz moze cos wiedziec, ale to my kobiety najlepiej czujemy swoje cialo i to co u niektorych jest sprawa normalna u nas niekoniecznie tak musi byc. Wiec musimy sie same obserwowac.

Kinusia my się pewnie tą wagą tak przejmujemy z powodu nadwagi, mi też przed ciążą udało się schudną tyle co tobie, 10kg bo bylam na diecie proteinowej, ale do idealnej figury to jeszcze brakuje - może po prostu cieszmy sie ze rosniemy - raz w zyciu:) tylko teraz mozemy sie pochwalić!!! wystającym bruszkiem:)
Fakt teraz to mozemy sie poszczycic wystajacymi brzuszkami. U mnie tez waga zaczela rosnac i to chyba sie chce niezle rozpedzic - obiecalam sobie ze w tym tyg, ja przystopuje- ale to dla dobra mojej trzustki i przyszlego porodu kobiety ciezarnej z cukrzyca:/
Ktores dziewczyny robily badania na cukier, eee nie doczytalam czy maja juz wyniki i jakie?

A unas dzisiaj sliczna pogoda 16 stopni wow z mala bylysmy na placu zabaw i tak sie wygonila ze nie chciala wracac, obiecalam jej ze sie czegos napije i znow pojdziemy ale siadla nalozku i jak siadla tak zasnela- biedna, wiec zaraz sama zmykam na poczte.

Ostatnia edycja:
UFFFFFFFFFF...... Pajka wracajcie cali i zdrowi w piątek!!!!!

Jak dobrze przeczytać dobre wieści :-) zaskakujące jak można przeżywać losy wirtualnych koleżanek ;-):-D dziewczyny Pajeczka i martitka niechcący zafundowała nam tu dyskotekę, ale już żadna nie wywinie takiego numeru ok? :tak:

jutro napiszę długi wywód o komodach i przewijakach, jak również smoczkach i o tym jak to jest z karmieniem piersią - bo tu widzę gorąco na te tematy a nie ukrywam że mam chętkę powspominać słodkie czasy ;-):-)

słodkich snów grubaski!!!!!!!! i trzymać swoje macicy i szyjki w ryzach, żadna ma się przedwcześnie nie kurczyć więcej!!!! :-):-);-)

Super, ze u Pajki wszytsko wporzadku, ja rowniez co kilka minut zagladalam na forum zeby zobaczyc wiesci;-)

Kiniusia- mi rowniez przybylo 1,5 kilo w ciagu 10 dni i teraz juz tak bedzie:-p

Dobranoc:)

Dziewczyny,
właśnie przeżyłam szok:szok:
, w 2 tygodnie przytyłam kolejne 3 kg:szok:
, no to w sumie jestem już na plusie 6 kg ;-)
Po co M. mi kupował nowe baterie do wagi, tak to żyłam w niewiedzy hihihi :-D
Shyla, 25 cm na plusie, no no...bardzo ładna liczba :-D Głaski dla tego nocnego marka w brzuszek :-)
kurcze ja nie mam wagi , bo zapewne codziennie stawałabym na nią:-D dlatego mierze sobie pas :-) ostatnio jak się ważyłam to u teściowej i myślałam ze spadam z wagi ,a tu okazało się inaczej;-)

Zapewne wszystkie moje brzuchatki śpicie :-) a ja jakoś nie mogę ehh :-(na spokojnie przeczytałam co u Was - nadrobiłam co trzeba, a teraz postaram się być już raczej na bieżąco, bo takie nawet 2 dniowe zniknięcie z forum to takie zaległości, że u hu hu :-p
Mam nadzieję, że wszystkie Was obudzi słoneczko i będziecie pełne energii :tak: Miłego dzionka

reklama
Witajcie Kobietki!

Wpadłam tylko przeczytać co u Pajki, bo zmartwiła mnie wczorajsza wiadomość. Trzymam mocno za Ciebie kochana!

A jak już jestem to życzę Wam pięknego dnia! :-D

Lęcę pooglądać jeszcze Wasze słodkie brzuszki :-)

Ostatnia edycja:
Do góry