Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Wiem... to zarcie jest obrzydliwe i normalnie omijam McSyfa szerokim lukiem Ale dzis nie moglam sie oprzec :-)a mnie sie zachciało puscic pawia na samo przeczytanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem... to zarcie jest obrzydliwe i normalnie omijam McSyfa szerokim lukiem Ale dzis nie moglam sie oprzec :-)a mnie sie zachciało puscic pawia na samo przeczytanie
Dokładnie, bywa różnie, a ja robiąć USG byłam w połowie 5 tyg. czy jakoś tak pod koniec więc będzie dobrze, każda ciąża jest inna :-)jak pokazuja wypowiedzi dziewczyn, bywa roznie. jedne nie widzą jeszcze nic prócz pęcherzyka, inne bijące serce. więc zobaczysz następnym razem. kiedy masz??
Wiem... to zarcie jest obrzydliwe i normalnie omijam McSyfa szerokim lukiem Ale dzis nie moglam sie oprzec :-)
gratuluje!Witam
dziewczyny wrocilam od lekarza jak zobaczyl bete mowi ze bardzo sliczne rosnie aha wedlug niego to 5 tydzien i 3 dzien i wedlug usg tez zmierzyl pechcerzyk podobno jest bardzoo ladny ma 13mm jest w nim cialko zolte i dzidzius tak powiedzial.Ale serduszko jeszcze nie bije bo zawczesnie zeby bilo slowa lekarza.
Ale sie uspokoilam troche termin mam na 13 sierpienA nastepna wizyten na 29 grudnia mam zrobic badania z krwi.
Pozdrawiam i zycze milej nocki