reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
jak pokazuja wypowiedzi dziewczyn, bywa roznie. jedne nie widzą jeszcze nic prócz pęcherzyka, inne bijące serce. więc zobaczysz następnym razem. :tak: kiedy masz??
Dokładnie, bywa różnie, a ja robiąć USG byłam w połowie 5 tyg. czy jakoś tak pod koniec więc będzie dobrze, każda ciąża jest inna :-)

Wiem... to zarcie jest obrzydliwe i normalnie omijam McSyfa szerokim lukiem :-D Ale dzis nie moglam sie oprzec :-):-D

Przyznam szczerze, ża ja co jakiś czas również nie potrafię oprzeć się pokusie i pozwalam sobie na to świństwo... szczególnie tortilla:-):-)
Okropne, ale cóż czasem można zaszaleć...
Jestem zdania, że wszystko w granicach rozsądku, staram się go zachować, jeść zdrowo ale nie dajmy się zwariować:-D

Witam
dziewczyny wrocilam od lekarza jak zobaczyl bete mowi ze bardzo sliczne rosnie aha wedlug niego to 5 tydzien i 3 dzien i wedlug usg tez zmierzyl pechcerzyk podobno jest bardzoo ladny ma 13mm jest w nim cialko zolte i dzidzius tak powiedzial.Ale serduszko jeszcze nie bije bo zawczesnie zeby bilo slowa lekarza.
Ale sie uspokoilam troche termin mam na 13 sierpien:)A nastepna wizyten na 29 grudnia mam zrobic badania z krwi.
Pozdrawiam i zycze milej nocki

Witajcie,
Dzis dzien spania u mnie... maz nie mogl mnie dobudzic :szok:

Anetha to gratuluje!!!!29 juz bedziesz widziala serduszko :tak:

Witam
dziewczyny wrocilam od lekarza jak zobaczyl bete mowi ze bardzo sliczne rosnie aha wedlug niego to 5 tydzien i 3 dzien i wedlug usg tez zmierzyl pechcerzyk podobno jest bardzoo ladny ma 13mm jest w nim cialko zolte i dzidzius tak powiedzial.Ale serduszko jeszcze nie bije bo zawczesnie zeby bilo slowa lekarza.
Ale sie uspokoilam troche termin mam na 13 sierpien:)A nastepna wizyten na 29 grudnia mam zrobic badania z krwi.
Pozdrawiam i zycze milej nocki
gratuluje!
ale jestes pewna, ze na poczatku 6 tc ma juz 13 mm? wydawalo mi sie, ze powinien miec troszke mniej... juz sama nie wiem

dziwczyny ja byłam wczoraj u swojego gin. i byłam w 5tc, widział pęcherzyk ciążowy a nie dziecko to jest wczesna ciąża ważne dla mnie było to czy dzieciątko się dobrze zagnieździło:-)
Przede mną była dziewczyna która była dokładnie o 4tc do przodu i na monitorku już widać było elegancko duże dzieciąteczko, które się energicznie rusza więc cierpliwość.....dziecko rośnie szybko:-)

reklama
Kurde ale Wam zazdroszcze tych wizyt u lekarza :)) Wiecie na czym stoicie a ja dalej żyje w strachu :(( Ale już jutro o 21.30 wszystkiego się dowiem, bo mam pierwsza wizytę u swojej gin ;D nie mogę się już doczekać ;D

Ehtele a gdzie Twój suwaczek jeśli można spytać? ;]

Jest tu jakaś kobitka, która nie ma żadnych objawów ... ? Jak tak Was codziennie czytam to każda ma mdłości i w ogóle ... A ja nic prócz bolących piersi i apetytu. Czasem mnie to martwi...

Do góry