reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam serdecznie! Chciałabym dołączy do Was:-) Wczoraj zrobiłam drugi test i całkiem widoczna kreseczka. Poprzedni, tydzień temu wykazał minimalny cień, więc trzeba było powtórzyc. To będzie moje trzecie dziecko. Mam juz w domu 5-letnią pannicę i prawie roczną królewnę. Ciekawe, kogo zobaczę w sierpniu ;-)

reklama
hehe, nie przejmuj sie, ja mam z kolei cykl 31 dni, a zaszłam w 15dc, wiec teoretycznie nieco za wcześnie.

jak pokazuja wypowiedzi dziewczyn, bywa roznie. jedne nie widzą jeszcze nic prócz pęcherzyka, inne bijące serce. więc zobaczysz następnym razem. :tak: kiedy masz??

ja mam wizyte w poniedziałek - wtedy bedzie 6 tydzien wiec mysle, ze co ma byc widac to bedzie widac
a Ty miałas juz usg??

Witam serdecznie! Chciałabym dołączy do Was:-) Wczoraj zrobiłam drugi test i całkiem widoczna kreseczka. Poprzedni, tydzień temu wykazał minimalny cień, więc trzeba było powtórzyc. To będzie moje trzecie dziecko. Mam juz w domu 5-letnią pannicę i prawie roczną królewnę. Ciekawe, kogo zobaczę w sierpniu ;-)

hejka :)
gratulacje. co ma byc to bedzie, ale co, a raczej kogo bys wolała? przydałby sie pan na dworze, co? ;)

ja mam wizyte w poniedziałek - wtedy bedzie 6 tydzien wiec mysle, ze co ma byc widac to bedzie widac
a Ty miałas juz usg??

nie miałam, na razie bylam u gina tydzien temu i dostałam skierowanie. ide w ten piątek. bedzie to koniec 7tc wg moich obliczeń (i wg suwaka), wiec zdam relacje. mam nadzieje, że zobacze juz Kruszynke z bijącym serduszkiem :tak:

Witam wszystkie sierpniowe mamusie! I ja chcę do Was dołączyć, dzisiaj zrobiłam test i są dwie kreseczki ;o) co prawda to dopiero 4tc od Om a 2 od zapłodnienia . W domku mam już 3,5 letniego synusia. Nie ukrywam, że celowałam tym, razem na córeczkę w 13dc owulka była gdzieś z 17-18dc. POZDRAWIAM ;o))))))

Ja juz po basenie, jestem troche zmeczona i leze juz w lozeczku ale wracajac z basenu MUSIALAM wstapic do McDonalda bo tak mi slinka ciekla na zapach tego syfu jaki tam daja :-D:tak: no i wcielam frytki i kurczaczka.... ehhh.... miod w gebie :-D:-)

Alaa, Semiwhite Sarka witajcie!!!

Pajkaa nie martw sie na zapas... Kazda z nas jest inna i nie da sie porownywac ze u jednej wtedy bylo to a u innej to! Trzeba cierpliwie czekac do nastepnej wizyty i tyle:tak:

Ja juz po basenie, jestem troche zmeczona i leze juz w lozeczku ale wracajac z basenu MUSIALAM wstapic do McDonalda bo tak mi slinka ciekla na zapach tego syfu jaki tam daja :-D:tak: no i wcielam frytki i kurczaczka.... ehhh.... miod w gebie :-D:-)

Alaa, Semiwhite Sarka witajcie!!!

Pajkaa nie martw sie na zapas... Kazda z nas jest inna i nie da sie porownywac ze u jednej wtedy bylo to a u innej to! Trzeba cierpliwie czekac do nastepnej wizyty i tyle:tak:

ja wiem, ale zastanawiam sie, czy lekarka nie chciała zobaczyc bo robiła mi usg na szybciocha czy nie widziała. Mam nadzieje, ze to pierwsze bo niby stwierdzila, ze za szybko na zarodek ..

Pajkaa mnie ginek robil usg w 4 tc bo chcial sprawdzic czy nie ma ciazy pozamacicznej i jak wyglada moje endo.. moze Twoja ginka tez chciala posprawdzac pewne rzeczy i tyle!!! Glowa do gory bedzie dobrze a My nie mozemy sie tak zamartwiac bo nasze Fasolki zle to znosza!:tak:

reklama

a mnie sie zachciało puscic pawia na samo przeczytanie :no::eek:
w ogole dzisiaj mam jakąś masakre..eh :-(
może joga pomoże, bo na myśl o spacerze mnie odrzuca tak tu zimno.

rany jaka jestem zmęczonaaaaa. dobrze, że już ferie świąteczne, bo tylko bym leżała i wręcz spała. nie wiem, co to bedzie w domu, jak ukryje ciąże do Wigilii...

Do góry