reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

własnie wrocilam z zakupow, pojechalam do lidla bo moj pawel upatrzyl sobie akumulatorki no to sie zerwal;am z rana i wypad na powietrze , a teraz czuje sie padnieta bo procz tego zrobilam ful zakupow i troszke przegielam z dzwiganiem ze az mnie w pod brzuzu boli mam nadzieje ze wszystko ok. a tak super ze slonko swieci bo az chce sie dzialac.

reklama
a ja nie mam zamiaru dzisiaj wychodzic bede cąły dzien leżała w lózku bo chce sie wyleczyc :) jedyne co to sie ubiore bo listonosz moze przyjsc :)

Ja także witam was dziewczyki
Życzę milego dnia i udanego całego tygodnia. Moje badanka już w piatek nie moge się doczekać bo możliwe że już zrobie 3d :) Moje maleństwo o 6 dziś pokopało (posmyrało) mamusi brzuszek więc juz narazie mniej się martwie :)
pozdrawiam i jeszcze raz milego dnia :)

wiecie co ja zauwazyłam, z emoje maluszko spi z rana wiec i ja sie dobrze czuje a w południe zaczyna szalec i wtedy przychodzą mdłosci :)

Pajka a to łobuziak tak meczy mamusie. Może z czasem to minie. Ja na szczescie mam to szczęscie że od poczatku ciązy nie miałam wymiotów i teraz jak maluszek szaleje to tylko laskotki w brzuszku czuje. Moj brzdąc szaleje o roznych porach ale chyba rano jest najbardziej aktywny od 6 do 9 potem spokój.

Pajka a to łobuziak tak meczy mamusie. Może z czasem to minie. Ja na szczescie mam to szczęscie że od poczatku ciązy nie miałam wymiotów i teraz jak maluszek szaleje to tylko laskotki w brzuszku czuje. Moj brzdąc szaleje o roznych porach ale chyba rano jest najbardziej aktywny od 6 do 9 potem spokój.

wiesz ja tez nie miałam wymiotów tylko mdłosci, ale mozliwe, ze uciska mi takie miejsce, ze reaguje własnie tym, ze jest mi niedobrze. Na szczescie nie jest to tak dokuczliwe, zebym nic nie mogła robic, ale mysle, ze ogólnie przez przeziębienie tez niezbyt dobrze sie czuje . Juz za 8 dni wizyta :)

Witajcie babeczki w poniedziałkowy poranek:-D:-D
Mój mąż ma urlop do końca tygodnia więc cudowne dni mnie czekają...
Dziś popołudniem wizyta, a za chwilę skoczymy do sklepu wózki pooglądać...oczywiście jak wrócę zdam Wam relacje...
;-);-)

Ina zmieniłam kompa, wieczorkiem poszukam strony internetowej tej bezpłatnej szkoły rodzenia na starym kompie...więc poczekaj jeszcze chwilkę

Kurde dziewczyny zauwazyłam dzisiaj, ze cieknie mi z piersi ?? to normalne? masakra chodze w pizamie patrze a tutaj plamy w miejscu piersi a ja w szoku

Pajeczko u mnie wydzielina z piersi pojawia się zawsze po przutulanku, kiedy mój Szymon je wyściska:-):-) Podobno to nie jest siara tylko wydzielina ochronna na piersi (jak jest lepka)

Co do ruchów to dzidzia kopie zawsze po śniadanku, po obiedzie i takie mniejsze kopki w ciągu dnia...w nocy daje mi odpocząć...:-D:-D Ruchliwa jest nie powiem...

Miłego dnia dwupaczki;-);-);-)

reklama
Witajcie babeczki w poniedziałkowy poranek:-D:-D
Mój mąż ma urlop do końca tygodnia więc cudowne dni mnie czekają...
Dziś popołudniem wizyta, a za chwilę skoczymy do sklepu wózki pooglądać...oczywiście jak wrócę zdam Wam relacje...;-);-)

Pajeczko u mnie wydzielina z piersi pojawia się zawsze po przutulanku, kiedy mój Szymon je wyściska:-):-) Podobno to nie jest siara tylko wydzielina ochronna na piersi (jak jest lepka)

Co do ruchów to dzidzia kopie zawsze po śniadanku, po obiedzie i takie mniejsze kopki w ciągu dnia...w nocy daje mi odpocząć...:-D:-D Ruchliwa jest nie powiem...

Miłego dnia dwupaczki;-);-);-)

oj ja mam mega lepką moze dlatego, ze moj maz lubi sie bawic piersiami :p

Do góry