reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

ja jak wczoraj wstałam to mialam w miejscu lewej piersi a akurat maz sie do mnie przytulił i myslalam, ze miał mokrą rękę potem patrze a na czerwonym biustonoszu mam białe ślady i teraz cieknie cały czas :p masakra musze uwazac, zeby przez bluzke nie przebiło :p
u mnie tak jeszcze nie jest ;)
ale możesz używać wkładki laktacyjne tak na wszelki wypadek żeby nie przesiąkło :)

reklama
no musze chyba zakupic ale na razie widze, ze tylko duzo z prawej leci a z lewej słabiutko to moze nie bedzie tak zle :)
u mnie znów odwrotnie z lewej leci a z prawej praktycznie nic , ale ja wkładek jeszcze nie używam bo u mnie raz na jakiś czas się pojawia ;)
jeśli u Ciebie tak samo to nie jest tak źle ;) ale jak masz dużo to ja bym raczej zaopatrzyła się wkladki żeby później z plamami nie śmigać :p

kolumnea ja już gdzieś tu pisałam ze w fachowej literaturze to napisane jest,ze siary nawet nie powinno być przed porodem,bo oznacza to zachwianie równowagi hormonalnej, ale w praktyce obserwuje się często,ze kobitki maja siarę na wiele tygodni przed porodem a i są mamy które dopiero po porodzie,nawet po kilku dniach zaczynają produkować pokarm, dlatego nic się nie martw- jesteś książkowa ;)
ja w pierwszej ciąży miałam parę tygodni przed siarę i nic się nie działo ;) a pokarmu miałam ze ho ho :-) a teraz zauważyłam ze mam ja o wiele wcześniej ;)
Siara przed porodem nie musi się pojawiać i nie ma nic wspólnego z przebiegiem laktacji po porodzie ;)

Ostatnia edycja:
pajkaa shyla a to normalne ze tak cieknie? skąd to sie bierze? ja nic takiego nie mam moze powinnm nie wiem.

Słońce u mnie zaczęło się z dnia na dzień moze nawet nie zauważasz ja dopiero dzisiaj po biustonoszu sie zorientowałam, a potem na pizamie bo mam granatową wiec od razu widać :)

u mnie znów odwrotnie z lewej leci a z prawej praktycznie nic , ale ja wkładek jeszcze nie używam bo u mnie raz na jakiś czas się pojawia ;)
jeśli u Ciebie tak samo to nie jest tak źle ;) ale jak masz dużo to ja bym raczej zaopatrzyła się wkladki żeby później z plamami nie śmigać :p

zobacze jak bedzie w następnych dniach jak cos zakupie te wkładki na wszelki wypadek

Ciężko was nadrobić...

ina21Kochana trzymaj się :-) Nie będę się powtarzać, bo dziewczyny już napisały.... i ja się z Nimi zgadzam.

Jutro znów do pracy i niestety nie będę miała czasu na forum :zawstydzona/y: będę szkolić Kogoś na moje miejsce.....

Dobranoc Kochane Mamusie :-)

dzieki jakos przeoczylam ta odpowiedz.
Ja jestem chyba przewrazliwiona bo kurcze naprawde mam malo objawow ani wymiotów ani zgagi ani zaparc i tak sie doszukuje jak głupia hehe musze przestac.

reklama
dzieki jakos przeoczylam ta odpowiedz.
Ja jestem chyba przewrazliwiona bo kurcze naprawde mam malo objawow ani wymiotów ani zgagi ani zaparc i tak sie doszukuje jak głupia hehe musze przestac.
Nie ma za co :-) ja posta edytowałam i może nie od razu było widać ;)
Nie martw się, ja mam dni takie ze jest normalnie super żadnych objawów , a nie raz to wytrzymać nie mogę , bóle głowy, wymioty dalej mi dokuczają itp.. :(
ja znów zaparć nie mam, a zgagę to miałam nawet jak w ciąży nie byłam...

Do góry