reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
I ja mówię Dzień Dobry :-)
Oczywiście kciuki nadal zaciśnięte za dzisiejsze wizyty :tak:
Ja dziś na 12.30 mam endokrynologa, zobaczymy co powie na ten mój hormon tarczycowy.:tak:
Aaaa, i dziś moja sis ma teoretyczną datę porodu i idzie do szpitala. Dobrze sie czuje, więc pewnie zbadają, zrobią ktg i usg i puszczą jeszcze do domu. ;-)

witam sie i ja
a ja zaczęłam kiepsko poniedziałek musielismy wszystkie dzisiejsze plany odwołac bo maz musial jechac do pracy :( wiec nawet do lekarza nie pojde :(

jeeeeeeeeeeeeeee wg suwaka zaczęłam 5 miesiąc :))))

i ja sie witam!!!!
sloneczko swieci puki co wiec humorek dobry a tu mam tyle do zalatwienia:)))
milego dnia
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też się z wami witam w te poniedziałkowe przedpołudnie:-)
wizyta jutro i już nie mogę się doczekać a za te dziewczyny, które dzisiaj mają wizytę trzymam mocno kciuki:-):-)

Do góry