reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

i jeszzce troszke
35i6net.jpg

tutaj nie widac, ale są łapki tygryska :p
2hgafjb.jpg

2rdkg10.jpg

a to dostaliśmy od jednej miłej pani :p
2qvsf38.jpg

reklama
Shyla, już dopisuję z radością :tak::-)
Pajeczko, czy chcesz, żebym się rozpłynęła przed monitorem?;-) Ciuszki mega superaśne, a paputki po prostu wymiatają :-D

ja jak ide do Reala czy Auchana czy gdziekolwiek wchodze najpierw a dziecięcy a mąż dostaje kartkę z reszxtą zakupów i kończymy mniej wiecej w tym samym czasie tylko on sie załamuje :)
ale maluszka na lato mam juz ubranego teraz tylko na zime bede kupowała ciuszki :) czyli wita się rozmiar 68 :)

dziewczynki ja zmykam bo chyba mam gorączkę wiec zyczę spokojnej nocy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak ide do Reala czy Auchana czy gdziekolwiek wchodze najpierw a dziecięcy a mąż dostaje kartkę z reszxtą zakupów i kończymy mniej wiecej w tym samym czasie tylko on sie załamuje :)
ale maluszka na lato mam juz ubranego teraz tylko na zime bede kupowała ciuszki :) czyli wita się rozmiar 68 :)

dziewczynki ja zmykam bo chyba mam gorączkę wiec zyczę spokojnej nocy
Kochana, to połóż się i odpoczywaj.
Mam nadzieję, że jednak nie masz gorączki. Spokojnej nocy :tak::-)

Shyla, załapię sie jeszcze na truskaweczki? ;-):-D

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętać, bo krótko tutaj mogła gościć....ale mam straszny sentyment i często Was podczytuję i z wielkim entuzjazmen oglądam Wasze śliczne -bez wyjatku - brzuszki i dzidziusie!

A dzisiaj chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomości...a zresztą co się będę chwalić -> same zobaczycie po suwaczku :-)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Myszko.. wielkie gratulacje.. jak szybciutko sie udało drugi raz.. jeszcze raz wielkie gratulacje, musisz być przeszczęśliwa..

Pajeczko ciuszki bomba.. a papcie rozpływam się:)

hehe, faktycznie słodkie :)
mnie jeszcze nie ogarnął szał, może po usg połówkowym nadejdzie ;)

lece, bo jedziemy na urodzinki do przyjaciół. przyjemnego wieczorku dla wszystkich :))

Witam sie po dłuższej przerwie nawet chyba nie bede próbowała was nadrabiać bo troche by to zajeło mam nadzieje ze brzuszki urosły ja zmieniłam przeglądarke i działa po za tym witam sie na leżąco moje guzki na nogach okazały sie być rumieniem guzowatym w bardzo zaawansowanym stanie wiec jedyne co mi wolno robic to leżec moge wstawac tylko do toalety juz mam dosc a to dopiero 3 dni mam nadzieje ze sie nie powiekszy bo wtedy juz nie uda mi uniknąć szpitala .

reklama
Witam sie po dłuższej przerwie nawet chyba nie bede próbowała was nadrabiać bo troche by to zajeło mam nadzieje ze brzuszki urosły ja zmieniłam przeglądarke i działa po za tym witam sie na leżąco moje guzki na nogach okazały sie być rumieniem guzowatym w bardzo zaawansowanym stanie wiec jedyne co mi wolno robic to leżec moge wstawac tylko do toalety juz mam dosc a to dopiero 3 dni mam nadzieje ze sie nie powiekszy bo wtedy juz nie uda mi uniknąć szpitala .

no kochana mam nadzieję, że będzie dobrze:):) Trzeba być dobrej myśli...ale kurczę aż w takim momencie musialo wyskoczyć. Trzymam kciuki kochanie...tak poza tym jak się czuje mamusia i dzidzia? Poza tym wszytsko ok?

A co się dzieje Z Bombusią???? Ktoś coś wie?

Do góry