reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

i jeszzce troszke
35i6net.jpg

tutaj nie widac, ale są łapki tygryska :p
2hgafjb.jpg

2rdkg10.jpg

a to dostaliśmy od jednej miłej pani :p
2qvsf38.jpg

reklama
Shyla, już dopisuję z radością :tak::-)
Pajeczko, czy chcesz, żebym się rozpłynęła przed monitorem?;-) Ciuszki mega superaśne, a paputki po prostu wymiatają :-D

ja jak ide do Reala czy Auchana czy gdziekolwiek wchodze najpierw a dziecięcy a mąż dostaje kartkę z reszxtą zakupów i kończymy mniej wiecej w tym samym czasie tylko on sie załamuje :)
ale maluszka na lato mam juz ubranego teraz tylko na zime bede kupowała ciuszki :) czyli wita się rozmiar 68 :)

dziewczynki ja zmykam bo chyba mam gorączkę wiec zyczę spokojnej nocy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak ide do Reala czy Auchana czy gdziekolwiek wchodze najpierw a dziecięcy a mąż dostaje kartkę z reszxtą zakupów i kończymy mniej wiecej w tym samym czasie tylko on sie załamuje :)
ale maluszka na lato mam juz ubranego teraz tylko na zime bede kupowała ciuszki :) czyli wita się rozmiar 68 :)

dziewczynki ja zmykam bo chyba mam gorączkę wiec zyczę spokojnej nocy
Kochana, to połóż się i odpoczywaj.
Mam nadzieję, że jednak nie masz gorączki. Spokojnej nocy :tak::-)

Shyla, załapię sie jeszcze na truskaweczki? ;-):-D

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętać, bo krótko tutaj mogła gościć....ale mam straszny sentyment i często Was podczytuję i z wielkim entuzjazmen oglądam Wasze śliczne -bez wyjatku - brzuszki i dzidziusie!

A dzisiaj chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomości...a zresztą co się będę chwalić -> same zobaczycie po suwaczku :-)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Myszko.. wielkie gratulacje.. jak szybciutko sie udało drugi raz.. jeszcze raz wielkie gratulacje, musisz być przeszczęśliwa..

Pajeczko ciuszki bomba.. a papcie rozpływam się:)

hehe, faktycznie słodkie :)
mnie jeszcze nie ogarnął szał, może po usg połówkowym nadejdzie ;)

lece, bo jedziemy na urodzinki do przyjaciół. przyjemnego wieczorku dla wszystkich :))

Witam sie po dłuższej przerwie nawet chyba nie bede próbowała was nadrabiać bo troche by to zajeło mam nadzieje ze brzuszki urosły ja zmieniłam przeglądarke i działa po za tym witam sie na leżąco moje guzki na nogach okazały sie być rumieniem guzowatym w bardzo zaawansowanym stanie wiec jedyne co mi wolno robic to leżec moge wstawac tylko do toalety juz mam dosc a to dopiero 3 dni mam nadzieje ze sie nie powiekszy bo wtedy juz nie uda mi uniknąć szpitala .

reklama
Witam sie po dłuższej przerwie nawet chyba nie bede próbowała was nadrabiać bo troche by to zajeło mam nadzieje ze brzuszki urosły ja zmieniłam przeglądarke i działa po za tym witam sie na leżąco moje guzki na nogach okazały sie być rumieniem guzowatym w bardzo zaawansowanym stanie wiec jedyne co mi wolno robic to leżec moge wstawac tylko do toalety juz mam dosc a to dopiero 3 dni mam nadzieje ze sie nie powiekszy bo wtedy juz nie uda mi uniknąć szpitala .

no kochana mam nadzieję, że będzie dobrze:):) Trzeba być dobrej myśli...ale kurczę aż w takim momencie musialo wyskoczyć. Trzymam kciuki kochanie...tak poza tym jak się czuje mamusia i dzidzia? Poza tym wszytsko ok?

A co się dzieje Z Bombusią???? Ktoś coś wie?

Do góry