reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

:-) a wiec dziewczyny ja juz dzis uciekam bo zaraz wychodze - dopiero bede pod wieczor w niedziele jesli mi sie uda tak wiec życze Wam udanego weekendu odpoczywajcie !!! ;-)
pozdrawiam

reklama
A wiec i ja zycze mielego weekendu, ja tez za chwilke zmykam z mala do parku, wiec bede poznym wieczorkiem u Was.
Dobrze ze chociaz w weekendu troszke mniej piszecie , bo bede miala czas to Was nadrobie.
Pozdrawiam i milego wieczorku zycze.

Hej Kobietki!!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętać, bo krótko tutaj mogła gościć....ale mam straszny sentyment i często Was podczytuję i z wielkim entuzjazmen oglądam Wasze śliczne -bez wyjatku - brzuszki i dzidziusie!

A dzisiaj chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomości...a zresztą co się będę chwalić -> same zobaczycie po suwaczku :-)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Witam kochane;-)
Tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy :wściekła/y:
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindolka :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
Powiedział tez ze dziecku lepiej idzie niż mi :-Dhehehe
Jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na USG 4D :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę :tak:
Ciesze się jak szalona :-Dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś:tak:

bardzo sie ciesze, ze kolejny chłopak :)

a to moje wczorajsze cudeńka które zakupiłam zdjęcia moze nie są najlepszej jakosci, ale dam rade:)

zwkkcz.jpg

iy3gqq.jpg

33kat5d.jpg

każdy kupiłam za 13 zł z przeceny w tesco :) ale są większe rozmiary bo 74 i jedno 62 :)

Cześć dziewczyny ;-)
Dzisiaj w pracy urwanie głowy więc nawet was nie poczytałam ale mam nadz że wieczorkiem nie padnę i się uda nadrobić:tak: A teraz chciałam tylko powiedzieć cześć wszystkim i zarzucić pytanie zaczepne:-D Myślałyście już o szkole rodzenia? Przyznam się że jeszcze nie miałam kiedy poszukać w necie co i kiedy w moim mieście. Jak jest u was? Kiedy macie w planie? pozdrówka serdeczne

Cześć dziewczyny ;-)
Dzisiaj w pracy urwanie głowy więc nawet was nie poczytałam ale mam nadz że wieczorkiem nie padnę i się uda nadrobić:tak: A teraz chciałam tylko powiedzieć cześć wszystkim i zarzucić pytanie zaczepne:-D Myślałyście już o szkole rodzenia? Przyznam się że jeszcze nie miałam kiedy poszukać w necie co i kiedy w moim mieście. Jak jest u was? Kiedy macie w planie? pozdrówka serdeczne

u mnie mozna dopiero po 26 tc i trzeba miec zgode lekarza + 250 zł

mam pytanko do Was macie moze takie bezdechy? ja od tygodnia walcze z bezdechami w nocy nie umiem zasnąc :(

Cześć dziewczyny ;-)

ja zaczynam szkole rodzenia od maja- na poczatku kwietnia mam dzwonic bo beda zapisy- dodam ze szkola ta jest darmowa dlatego bardzo sie z tego ciesze.

pajkaa ciuszki pzrepiekne

Pajeczko przesliczne te spioszki, az mi sie zachcialo cos kupic- ale pewno zakoncze na zachciance.
Kupilam wczoraj prezent dla kol. ktora urodzila bliznieta, chcemy do nich wpasc w sobote- to taki symbolczny prezencik , bo reszte to daje pieniazki zeby sobie kupila co jej potrzeba. Jedno jest na lato, drugie na troche chlodniejsze dni- ale chyba dam to na lato, a zimowe oddam do sklepu albo wystawie na allegro.

Załączniki

• P1030326..jpg
    P1030326..jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 28
  • P1030324..jpg
    P1030324..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 28
bardzo sie ciesze, ze kolejny chłopak :)

a to moje wczorajsze cudeńka które zakupiłam zdjęcia moze nie są najlepszej jakosci, ale dam rade:)

zwkkcz.jpg

iy3gqq.jpg

33kat5d.jpg

każdy kupiłam za 13 zł z przeceny w tesco :) ale są większe rozmiary bo 74 i jedno 62 :)
wiesz jeszcze nic nie wiadomo bo to tylko ja widziałam a lekarz nic nie powiedzial tylko się uśmiechnął :-)
poczekam do 22.03 i wtedy się okaże czy rzeczywiście to było to co ja widziałam :-)
a cudeńka śliczne :-)

reklama
no gratuluje facecika Pajeczko :))
ja kurcze musze jeszcze 11 dni czekać. coś czuje, że to jednak baba nie wiem czemu, chociaz wszyscy wokol twierdzą, że chłop. może dlatego mi sie włączyło na przekór, hehe :D

Do góry