reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

:-) a wiec dziewczyny ja juz dzis uciekam bo zaraz wychodze - dopiero bede pod wieczor w niedziele jesli mi sie uda tak wiec życze Wam udanego weekendu odpoczywajcie !!! ;-)
pozdrawiam

reklama
A wiec i ja zycze mielego weekendu, ja tez za chwilke zmykam z mala do parku, wiec bede poznym wieczorkiem u Was.
Dobrze ze chociaz w weekendu troszke mniej piszecie , bo bede miala czas to Was nadrobie.
Pozdrawiam i milego wieczorku zycze.

Hej Kobietki!!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętać, bo krótko tutaj mogła gościć....ale mam straszny sentyment i często Was podczytuję i z wielkim entuzjazmen oglądam Wasze śliczne -bez wyjatku - brzuszki i dzidziusie!

A dzisiaj chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomości...a zresztą co się będę chwalić -> same zobaczycie po suwaczku :-)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Witam kochane;-)
Tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy :wściekła/y:
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindolka :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
Powiedział tez ze dziecku lepiej idzie niż mi :-Dhehehe
Jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na USG 4D :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę :tak:
Ciesze się jak szalona :-Dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś:tak:

bardzo sie ciesze, ze kolejny chłopak :)

a to moje wczorajsze cudeńka które zakupiłam zdjęcia moze nie są najlepszej jakosci, ale dam rade:)

zwkkcz.jpg

iy3gqq.jpg

33kat5d.jpg

każdy kupiłam za 13 zł z przeceny w tesco :) ale są większe rozmiary bo 74 i jedno 62 :)

Cześć dziewczyny ;-)
Dzisiaj w pracy urwanie głowy więc nawet was nie poczytałam ale mam nadz że wieczorkiem nie padnę i się uda nadrobić:tak: A teraz chciałam tylko powiedzieć cześć wszystkim i zarzucić pytanie zaczepne:-D Myślałyście już o szkole rodzenia? Przyznam się że jeszcze nie miałam kiedy poszukać w necie co i kiedy w moim mieście. Jak jest u was? Kiedy macie w planie? pozdrówka serdeczne

Cześć dziewczyny ;-)
Dzisiaj w pracy urwanie głowy więc nawet was nie poczytałam ale mam nadz że wieczorkiem nie padnę i się uda nadrobić:tak: A teraz chciałam tylko powiedzieć cześć wszystkim i zarzucić pytanie zaczepne:-D Myślałyście już o szkole rodzenia? Przyznam się że jeszcze nie miałam kiedy poszukać w necie co i kiedy w moim mieście. Jak jest u was? Kiedy macie w planie? pozdrówka serdeczne

u mnie mozna dopiero po 26 tc i trzeba miec zgode lekarza + 250 zł

mam pytanko do Was macie moze takie bezdechy? ja od tygodnia walcze z bezdechami w nocy nie umiem zasnąc :(

Cześć dziewczyny ;-)

ja zaczynam szkole rodzenia od maja- na poczatku kwietnia mam dzwonic bo beda zapisy- dodam ze szkola ta jest darmowa dlatego bardzo sie z tego ciesze.

pajkaa ciuszki pzrepiekne

Pajeczko przesliczne te spioszki, az mi sie zachcialo cos kupic- ale pewno zakoncze na zachciance.
Kupilam wczoraj prezent dla kol. ktora urodzila bliznieta, chcemy do nich wpasc w sobote- to taki symbolczny prezencik , bo reszte to daje pieniazki zeby sobie kupila co jej potrzeba. Jedno jest na lato, drugie na troche chlodniejsze dni- ale chyba dam to na lato, a zimowe oddam do sklepu albo wystawie na allegro.

Załączniki

• P1030326..jpg
    P1030326..jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 29
  • P1030324..jpg
    P1030324..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 32
bardzo sie ciesze, ze kolejny chłopak :)

a to moje wczorajsze cudeńka które zakupiłam zdjęcia moze nie są najlepszej jakosci, ale dam rade:)

zwkkcz.jpg

iy3gqq.jpg

33kat5d.jpg

każdy kupiłam za 13 zł z przeceny w tesco :) ale są większe rozmiary bo 74 i jedno 62 :)
wiesz jeszcze nic nie wiadomo bo to tylko ja widziałam a lekarz nic nie powiedzial tylko się uśmiechnął :-)
poczekam do 22.03 i wtedy się okaże czy rzeczywiście to było to co ja widziałam :-)
a cudeńka śliczne :-)

reklama
no gratuluje facecika Pajeczko :))
ja kurcze musze jeszcze 11 dni czekać. coś czuje, że to jednak baba nie wiem czemu, chociaz wszyscy wokol twierdzą, że chłop. może dlatego mi sie włączyło na przekór, hehe :D

Do góry