reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja pewnie zaczne szkołe rodzenie po 20 kwietnia. Tez jakoś tak mi powiedzieli ze po 25 tc. u mnie 11 spotkań kosztuje 300 zł. Nie jest to tanio ale chce pochodzić.
Śliczne ciuszki kupiłyscie dziewczyny ja zaczne w przyszłym tygodniu jak już będę znała płeć.
Z tym bezdechem ja czegos takiego nie mam. Mam za to inna dolegliwośc ktora przeszkadza mi spac hehe jak leze na prawym boku (bo z tej strony lezy mój chłopak, wiec robie to niekontrolowanie) to strasznie cierpnie mi prawa doga no i sie budze i potem 3 godzinki na ułozenie sie niestety a jak zasne to budzik do pracy.
Zaczynam bac sie co bedzie w następnych miesiącach jak juz teraz mam jakies dolegliwości.
pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pewnie zaczne szkołe rodzenie pod koniec kwietnia. Tez jakoś tak mi powiedzieli ze po 25 tc. u mnie 11 spotkań kosztuje 300 zł. Nie jest to tanio ale chce pochodzić.
Śliczne ciuszki kupiłyscie dziewczyny ja zaczne w przyszłym tygodniu jak już będę znała płeć.
Z tym bezdechem ja czegos takiego nie mam. Mam za to inna dolegliwośc ktora przeszkadza mi spac hehe jak leze na prawym boku (bo z tej strony lezy mój chłopak, wiec robie to niekontrolowanie) to strasznie cierpnie mi prawa doga no i sie budze i potem 3 godzinki na ułozenie sie niestety a jak zasne to budzik do pracy.
Zaczynam bac sie co bedzie w następnych miesiącach jak juz teraz mam jakies dolegliwości.
pozdrawiam :)

To Ty masz 11 spotkań za 300 zł a ja mam 4 spotkania po 2 h za 250 szok normalnie

Niestety ja nie będę rodzic w miescie gdzie mieszkam wiec mi wszystko jedno gdzie pojde do szkoły. Ta podobno jest ok. Podjelismy decyzję że będę rodzic w Wawie a do wawki mam aż 300 km wiec tam do szkoły nie ma szans

To chyba jestem wyjątkiem, bo się nie wybieram do szkoły rodzenia-serio:) Mam sporo koleżanek położnych (z różnym stażem, bo część to koleżanki moje, a część-przyjaciółki mojej mamy), i kiedy je pytałam, czy warto, to żadna nie powiedziała, że koniecznie tak. Generalnie odpowiadały, że mądra mama (hehe-ale się poczułam:)) większość sama doczyta, a jeśli podczas porodu będzie współpracować z położną, to nie będzie problemu. Fakt, mam to szczęście, że na bank któraś z nich przy mnie będzie w tych ważnych chwilach, więc będę czuła się pewniej i bezpieczniej, no i że zawsze mogę zadzwonić czy się spotkać i o wszystko, co mnie gryzie, wypytać. Ale jestem bardzo zainteresowana tym, co się będzie działo u Was na zajęciach, więc koniecznie informujcie!:)

Aha-tak mi się przypomniało w sprawie butów kupowanych przez allegro-ja mam niestety tak wąską stopę, że za nic się tego nie da wymierzyć...i większość jest na mnie po prostu za szeroka:( Ale ciuszków ciążowych (i okazji:)) to prawdziwa kopalnia:)

[FONT=&quot][/FONT]

Hej dziewczyny :-)
Dzionek zaliczony, choć mroźny i brzydki...
Co do szkoły rodzenia to ja mam dzwonić w 26 tygodniu ciąży na zapis :tak:
Jest 8 spotkań i cała szkółka całkowicie za darmo i przy szpitalu, w którym chcę rodzić, więc jestem bardzo zadowolona :tak::-)
Super, że dzisiejsze wizyty zaliczone i z dzidziusiami wszystko w porządku. Niestety czasem się trafi tak, że nie będziemy zadowolone z wizyty, ale najważniejsze, że z dzieciaczkami wszystko super :tak:
Mysza84, gratuluję Ci serdecznie kochana :-) Dbaj o Was :-) Bardzo się cieszę :-)
Shyla, gratuluję synusia :-) Dopisywać na listę czy jeszcze zaczekać? ;-)
Pajeczko, super te cudeńka są :tak::tak::-) Co do bezdechów, to niestety nie pomogę :zawstydzona/y:
Aga, prezenty dla bliźniaków śliczne :tak::-)
Wszystkie Was dziewczyny gorąco pozdrawiam, a teraz skoczę pod pierzynke, bo zimno mi jest bardzo ;-):-D
Buziaki :-)

ijeszcze kupiłam takie niekóre bo wszystkich Wam nie wkleje :p
alhut1.jpg

4goodl.jpg

jak bedzie dziewczynka to trudno:p
21afkub.jpg

x4ejph.jpg

2ngvqdd.jpg

vmvghw.jpg

reklama
Do góry