reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Były jeszcze spekulacje, żeby podwyższać kwotę becikowego na kolejne dzieci, ale to były tylko wywody polityków, na których się skończyło ;-)

reklama
witam kochane;-)
tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy :wściekła/y:
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: Wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: Serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindolka :-d:-d:-d:-d:-d:-d no ale cóż innego mogło tak odstawać :-dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-d myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
powiedział tez ze dziecku lepiej idzie niż mi :-dhehehe
jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na usg 4d :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę :tak:
Ciesze się jak szalona :-dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś:tak:
gratuluję synusia:-):-)

Hej Kobietki!!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętać, bo krótko tutaj mogła gościć....ale mam straszny sentyment i często Was podczytuję i z wielkim entuzjazmen oglądam Wasze śliczne -bez wyjatku - brzuszki i dzidziusie!

A dzisiaj chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomości...a zresztą co się będę chwalić -> same zobaczycie po suwaczku :-)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Mysza84 ogromne gratulacje :-) Uważaj na siebie, tym razem się uda :-) Powodzenia :-)

Ja się na razie żegnam, będę wieczorkiem po wizycie. Miłego popołudnia :-)

Znow naskrobalyscie dziewczyny niezla lekture:))):-)
Pierwsze gratuluje Ci Mysza84- bedzie dobrze musisz w to uwierzyc, i dbaj o siebie.
Trzymam tez kciuki za zaplanowane wizyty.:tak::tak::tak:
U nmie na razie w porzasiu, jak juz pisalam czasem brzuszk pobolewa , dziecko niejest jakos szalnczo aktywne , ale tak mialam zawsze wiec pewno bedzie dawac popalic jak sie juz urodzi.:-D
Zycze milego popoludnia, u nas znow pojhawilo sie sloneczko wiec grzechem by bylo nie wyjsc na dlugi spacer.

Shyla no widzisz:) Wszystko w porządku i w dodatku masz upragnionego rajdowca:) I rzeczywiście Twoje posty jak kryminały...ciągle się u Ciebie coś dzieje:):):):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mysza84 oczywiście, że Cię pamiętamy....jejku kochanie na prawdę tak cudownie czytać takie dobre wiadomości!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) Trzymam za Ciebie i Twoje maleństwo kciuki... I zalądaj do nas jak najczęściej...;-);-);-) Dzieciątko jeszcze listopadowe będzie czy już grudniowe???

Co do becikowego kurczę to 500 zł na osobę to jest coś nie wykonalnego...ale zawsze fajnie, że biedna rodzina dostanie więcej...z drugiej zaś strony 1000zł i tak nie wiele zmieni...ale na wóżeczek i inne dodatki będzie;-);-)
Tak w ogóle to spokojnie tutaj dzisiaj...czyżby sierpniówki w tak paskudną pogodę wybrały się na jakieś spacerki? :-D
U mnie mieszkanko wysprzątane na błysk, ogórkowa czeka na męża...i teraz mały odpoczynek musiałam sobie zrobić...dzidzia śpi w brzuszku bo cisza teraz u mnie...
Jeszcze tylko mycie podłóg mi zostało...
Tak się zastanawiam kogo mam zaangażować w mycie okien przed świętami męża czy siostrę:happy2:

Hej Kobietki!!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętać, bo krótko tutaj mogła gościć....ale mam straszny sentyment i często Was podczytuję i z wielkim entuzjazmen oglądam Wasze śliczne -bez wyjatku - brzuszki i dzidziusie!

A dzisiaj chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomości...a zresztą co się będę chwalić -> same zobaczycie po suwaczku :-)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Gratulacje, Myszko :-)

reklama
Dziękujemy :-) jesteśmy teraz pod świetną opieką dr Rogiewicza wiec musi być wszystko dobrze. :-)
Dzidziuś ma się urodzić w listopadzie-> termin na 8.11, ale na pewno przesunie się na późniejszy...więc spełniło się moje pragnienie żeby na grudniowe święta było z nami :-)

Do góry