Black_Opal
Fanka BB :)
Były jeszcze spekulacje, żeby podwyższać kwotę becikowego na kolejne dzieci, ale to były tylko wywody polityków, na których się skończyło ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję synusia:-):-)witam kochane;-)
tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło Wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję Serduszko bije i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindolka :-d:-d:-d:-d:-d:-d no ale cóż innego mogło tak odstawać :-dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka ale ja widziałam :-):-d myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
powiedział tez ze dziecku lepiej idzie niż mi :-dhehehe
jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na usg 4d :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę
Ciesze się jak szalona :-dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś
Hej Kobietki!!!
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętać, bo krótko tutaj mogła gościć....ale mam straszny sentyment i często Was podczytuję i z wielkim entuzjazmen oglądam Wasze śliczne -bez wyjatku - brzuszki i dzidziusie!
A dzisiaj chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomości...a zresztą co się będę chwalić -> same zobaczycie po suwaczku :-)
Pozdrawiam Was serdecznie!