Alaa bardzo mi przykro...mam jednak nadzieję, że wszytsko dobre się skończy...napisz co lekarz powiedział...tłumaczły Ci objawy i konsekwencje tej choroby?? Dziewczyny mają rację..nic nie czytaj na necie...pisz co lekarz powiedział...
Najważniejsze, że wszystko jest w porządku...
Nektarynka cudownie, że takie dobre wieści masz
Wuzelek jakie są wskazania do tego badania? Bo mnie lekarz nic nie mówi o badaniu połączonym z piciem glukozy? Standardowo w ciązy powinno się takie badanie wykonać?
Dziewczyny co Wy tak histeryzujecie z tą wagą Skoro dzieciątka Wasze zdrowe...ja bym się cieszyła, bo nie będzie problemu zrzucania wagi po ciązy co mnie czeka...7 kg na plusie w końcu mam Ale take kobity są problemów nie ma ale my je tworzymy hehehhe....
GŁOWA DO GÓRY I CIESZYĆ SIĘ TRZEBA TAKA NIENAGANNĄ FIGURĄ
Najważniejsze, że wszystko jest w porządku...
Nektarynka cudownie, że takie dobre wieści masz
Wuzelek jakie są wskazania do tego badania? Bo mnie lekarz nic nie mówi o badaniu połączonym z piciem glukozy? Standardowo w ciązy powinno się takie badanie wykonać?
Dziewczyny co Wy tak histeryzujecie z tą wagą Skoro dzieciątka Wasze zdrowe...ja bym się cieszyła, bo nie będzie problemu zrzucania wagi po ciązy co mnie czeka...7 kg na plusie w końcu mam Ale take kobity są problemów nie ma ale my je tworzymy hehehhe....
GŁOWA DO GÓRY I CIESZYĆ SIĘ TRZEBA TAKA NIENAGANNĄ FIGURĄ