reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Shyla, pisałaś, że ostatnio jak byłaś w szpitalu to wykryli infekcję bateryjną i chcieli Cię zostawić na oddziale więc to pewnie to. Nie leczysz tego?? Jeśli się pogorszyło to koniecznie do lekarza!
A co do wagi to ja nie przytyłam nic jeszcze i lekarz mi powiedział, że dobrze, bo jeszcze zdążę :tak:
Lekarka przepisała mi taki syrop do picia i niby to ma przeczyścić , ale nie widzę żeby się polepszyło tylko pogorszyło :(

Shyla ja przytyłam narazie 1kg, więc nie ma co sie martwić. Myślę, że to jest zupełnie normalne. A ciemny mocz jest zazwyczaj wtedy kiedy mało pijesz i on sie zagęstnia i daje taką barwę.
W styczniu miałam 4 kg na plusie a teraz to wszystko u mnie spada :( czyli mam to rozumieć ze ciemny mocz powstaje po odwodnieniu ? :(

reklama
dziewczyny tracę na wadze cały czas plus do tego mam ciemny mocz, o czym to może świadczyć? :(
boje się ze trafie do szpitala :(:(:( ja przytyłam może nie cale dwa kilo do teraz :(
jutro chce wybrać się do lekarza...

Shyla nie martw się, nasze terminy porodu roznia sie tylko o 3 dni,a ja tez przytylam tylko okolo 2kg. Nie uwazam, ze to zle, bo cialo sie samo dostosowuje! Mój lekarz powiedział, że dzieciak i tak bierze to co potrzeba. Milo, ze przytylas tylko 2kg dzieciak rosnie i ma sie dobrze, prawda? :)

Nie po odwodnieniu tylko jak mało pijesz :sorry2:
A czujesz pieczenie?? Problemy z sikaniem?? Jeśli tak to do lekarza natychmiast!
A może pijesz jakieś soki?? Najlepiej pić dużo wody mineralnej, nic słodkiego i barwionego, bo bakterie to lubią :tak:

Shyla nie martw się, nasze terminy porodu roznia sie tylko o 3 dni,a ja tez przytylam tylko okolo 2kg. Nie uwazam, ze to zle, bo cialo sie samo dostosowuje! Mój lekarz powiedział, że dzieciak i tak bierze to co potrzeba. Milo, ze przytylas tylko 2kg dzieciak rosnie i ma sie dobrze, prawda? :)
tyle ze ja miałam już raz robiona infuzje, właśnie dlatego ze spadam z tej wagi :( nie wiem sama co myśleć , byłam tydzień temu w szpitalu i wszytsko bylo dobrze z dzidzia , ale ten mocz nie dawał spokoju lekarce, jutro przejadę sie do lekarza będzie najlepiej ;)

A co ja mam pwiedziec, rowniez przytylam tylko 2 kilo a miedzy nami roznicy miesiac, Shyla nie wkrecaj sobie kochana niczego, twoj maluszek ma zaledwie z 200 g, wiec nie musisz sie turlac::):)

Alaa-wszystko bedzie dobrze i z doswiadczenia wiem zeby nie szukac za duzo na necie:)

Shyla następnym razem jak będą chcieli Cie zatrzymać w szpitalu to się nie stawiaj. Tam zrobią Ci gruntowne badania i taką infekcję wyleczą raz dwa :tak:

Black_Opal: No właśnie taką mamy nadzieję:)
Shyla: Dobrze piszą, ciemny mocz to mocz zagęszczony z powodu niedostatecznej ilości płynów-łap za wodę i systematycznie, małymi łyczkami, troszkę co kilka-kilkanaście minut. Ja zazwyczaj za mało piję, więc jak np. siedzę teraz, mam pod ręką butelkę z wodą i co jakiś czas sobie ciągnę:)

Nie po odwodnieniu tylko jak mało pijesz :sorry2:
A czujesz pieczenie?? Problemy z sikaniem?? Jeśli tak to do lekarza natychmiast!
A może pijesz jakieś soki?? Najlepiej pić dużo wody mineralnej, nic słodkiego i barwionego, bo bakterie to lubią :tak:

a ja myślałam ze po odwodnieniu:sorry2:
nie mam pieczenia,ale jak w nocy wstaje i idę na toaletę czuje takie ciągniecie w dole brzucha :/
pije soki ale naturalne bez barwników i wodę również niegazowana :tak:

A co ja mam pwiedziec, rowniez przytylam tylko 2 kilo a miedzy nami roznicy miesiac, Shyla nie wkrecaj sobie kochana niczego, twoj maluszek ma zaledwie z 200 g, wiec nie musisz sie turlac::):)
uspokoiłaś mnie trochę ;-)

reklama
Do góry