reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Shyla, pisałaś, że ostatnio jak byłaś w szpitalu to wykryli infekcję bateryjną i chcieli Cię zostawić na oddziale więc to pewnie to. Nie leczysz tego?? Jeśli się pogorszyło to koniecznie do lekarza!
A co do wagi to ja nie przytyłam nic jeszcze i lekarz mi powiedział, że dobrze, bo jeszcze zdążę :tak:
Lekarka przepisała mi taki syrop do picia i niby to ma przeczyścić , ale nie widzę żeby się polepszyło tylko pogorszyło :(

Shyla ja przytyłam narazie 1kg, więc nie ma co sie martwić. Myślę, że to jest zupełnie normalne. A ciemny mocz jest zazwyczaj wtedy kiedy mało pijesz i on sie zagęstnia i daje taką barwę.
W styczniu miałam 4 kg na plusie a teraz to wszystko u mnie spada :( czyli mam to rozumieć ze ciemny mocz powstaje po odwodnieniu ? :(

reklama
dziewczyny tracę na wadze cały czas plus do tego mam ciemny mocz, o czym to może świadczyć? :(
boje się ze trafie do szpitala :(:(:( ja przytyłam może nie cale dwa kilo do teraz :(
jutro chce wybrać się do lekarza...

Shyla nie martw się, nasze terminy porodu roznia sie tylko o 3 dni,a ja tez przytylam tylko okolo 2kg. Nie uwazam, ze to zle, bo cialo sie samo dostosowuje! Mój lekarz powiedział, że dzieciak i tak bierze to co potrzeba. Milo, ze przytylas tylko 2kg dzieciak rosnie i ma sie dobrze, prawda? :)

Nie po odwodnieniu tylko jak mało pijesz :sorry2:
A czujesz pieczenie?? Problemy z sikaniem?? Jeśli tak to do lekarza natychmiast!
A może pijesz jakieś soki?? Najlepiej pić dużo wody mineralnej, nic słodkiego i barwionego, bo bakterie to lubią :tak:

Shyla nie martw się, nasze terminy porodu roznia sie tylko o 3 dni,a ja tez przytylam tylko okolo 2kg. Nie uwazam, ze to zle, bo cialo sie samo dostosowuje! Mój lekarz powiedział, że dzieciak i tak bierze to co potrzeba. Milo, ze przytylas tylko 2kg dzieciak rosnie i ma sie dobrze, prawda? :)
tyle ze ja miałam już raz robiona infuzje, właśnie dlatego ze spadam z tej wagi :( nie wiem sama co myśleć , byłam tydzień temu w szpitalu i wszytsko bylo dobrze z dzidzia , ale ten mocz nie dawał spokoju lekarce, jutro przejadę sie do lekarza będzie najlepiej ;)

A co ja mam pwiedziec, rowniez przytylam tylko 2 kilo a miedzy nami roznicy miesiac, Shyla nie wkrecaj sobie kochana niczego, twoj maluszek ma zaledwie z 200 g, wiec nie musisz sie turlac::):)

Alaa-wszystko bedzie dobrze i z doswiadczenia wiem zeby nie szukac za duzo na necie:)

Shyla następnym razem jak będą chcieli Cie zatrzymać w szpitalu to się nie stawiaj. Tam zrobią Ci gruntowne badania i taką infekcję wyleczą raz dwa :tak:

Black_Opal: No właśnie taką mamy nadzieję:)
Shyla: Dobrze piszą, ciemny mocz to mocz zagęszczony z powodu niedostatecznej ilości płynów-łap za wodę i systematycznie, małymi łyczkami, troszkę co kilka-kilkanaście minut. Ja zazwyczaj za mało piję, więc jak np. siedzę teraz, mam pod ręką butelkę z wodą i co jakiś czas sobie ciągnę:)

Nie po odwodnieniu tylko jak mało pijesz :sorry2:
A czujesz pieczenie?? Problemy z sikaniem?? Jeśli tak to do lekarza natychmiast!
A może pijesz jakieś soki?? Najlepiej pić dużo wody mineralnej, nic słodkiego i barwionego, bo bakterie to lubią :tak:

a ja myślałam ze po odwodnieniu:sorry2:
nie mam pieczenia,ale jak w nocy wstaje i idę na toaletę czuje takie ciągniecie w dole brzucha :/
pije soki ale naturalne bez barwników i wodę również niegazowana :tak:

A co ja mam pwiedziec, rowniez przytylam tylko 2 kilo a miedzy nami roznicy miesiac, Shyla nie wkrecaj sobie kochana niczego, twoj maluszek ma zaledwie z 200 g, wiec nie musisz sie turlac::):)
uspokoiłaś mnie trochę ;-)

reklama
Do góry