reklama
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
hej hej... juz wrocilam , ten spacer byl mi potrzebny od razu lepiej sie czuje po spacerku z parku pochodzilam po sklepikach i nawet trafilam na dziecinny ale nic mi ie nie podobalo i ceny byly zbyt wysokie na tak kiepski wybor.
Shyla- ciesze sie ze kotek sie znalazl - nie wyobrazam sobie aby moj kicia tak zaginol bo wczesniej tak mialam jak inny dziki kot sie na niego zucil to tak sie schowal ze nikt ni mogl go znalezc ,a schowal sie w kanciapie - a tak to wam powiem ze moj kocore wabi sie Filuś i jego zaleta jest ze sam sobie otwiera drzwi
Shyla- ciesze sie ze kotek sie znalazl - nie wyobrazam sobie aby moj kicia tak zaginol bo wczesniej tak mialam jak inny dziki kot sie na niego zucil to tak sie schowal ze nikt ni mogl go znalezc ,a schowal sie w kanciapie - a tak to wam powiem ze moj kocore wabi sie Filuś i jego zaleta jest ze sam sobie otwiera drzwi
a ja zagryzam kabanosiki ;p
mniam mniam. ale mi smaka narobilas))
podzieliłąbym się ale byly tylko 3 i już zjadłam ...
heheh dziekuje!!! na zdrowko ja zaraz bede jadla obiadek- tez mniam mniam
Kochaniutka ja juz mam jedno dziecko, nie boję się,bo wiem co to znaczy poród SN ;-)
kochaniutka ale ze mnie gapa a widzę że masz dziecia w wieku mojego więc pamiętasz tyle co ja
wciągnęłam kawę w ogródku , dzieć ma wybieg ależ hiszpański klimat w moim ogródku dzisiaj
teraz muszę się zabrać za jakiś obiad
AgaS-78
Fanka BB :)
Witam sie dziewczyny i pozdrawiam, ja oczywiscie mam kompletnego lenia ostatnio i dlatego zadko u Was bywam , ale dzisiaj sprubuje troche nadrobiec. Na razie pozdrawiam i ide domek ogarnac a pozniej musze troche Was poczytac.
Milego popoludnia.
Milego popoludnia.
polianna
martitka-26
Przesliczne sa takie maciupenkie rzeczy
reklama
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
ale sie rozpisałyście od wczoraj
my dziś mamy żurek, daaaawno nie było, a na forum sierpniówek na Gronie któraś mi smaka narobiła
my dziś mamy żurek, daaaawno nie było, a na forum sierpniówek na Gronie któraś mi smaka narobiła