reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Już pędzę z tą ceną ;-)
Kupiłam go w aptece za całe 13, 50 zł. :szok: Sama byłam w szoku, jak mi Pani cenę podała :tak::-)
Jest to stetoskop anestezjologiczny, ale mój M. badał już siebie i fretkę :)cool2:) i wszystko super słychać :tak: Jest też taki już typowo internistyczny u mnie w aptece w Łodzi za 29 zł.
Jeżeli ten nie będzie zadowalający to kupię ten drugi, który mi koleżanka poleciła :tak:

Kiniusia a jakiej firmy jutro popytam nie bede wydawąła kasy na detektor

reklama
ale mam dolinę , kotek mi uciekł:-(nigdy z domu nie wychodził, a teraz uciekł i od kliku godzin go nie ma:-:)-:)-:)-(
napewno się znadzie :))))), mi kiedyś uciekła tchurzofredka , ale się znalezła po 4 dniach:))))
trzeba być dobrej myśli:))))

Hej dziewczyny, właśnie wróciłam do domku z zakupionym stetoskopem w ręku :-D
M. się śmiał jak wracaliśmy z apteki, że jak wrócimy do domku to pobawimy się w doktora ;-) ale oczywiście chodzi o wsłuchanie się w dzidzię :-D

Shyla, przykro mi z powodu ucieczki Twojego kotka. Trzymam kciuki,żeby się znalazł i jak najszybciej wrócił do domku. Bądź dobrej myśli.

Co do paczuszek, to ja chodzę do lekarza na nfz i jakiś czas temu dostałam taką paczuszkę pampersa. :tak: Książeczkę, filmik na dvd i do tego 1 szt. pampersa newborn ;-):tak:
No dobrze, idę coś zjeść, bo głodna jak wilk jestem :-)
Do później :-)
fajny pomysł z tym stetoskopem , może sama też się zaopatrzę w niego:)))

napewno się znadzie :))))), mi kiedyś uciekła tchurzofredka , ale się znalezła po 4 dniach:))))
trzeba być dobrej myśli:))))
nie wiem :-( mój mąż jak go wolał w ogóle nie reagował na nic ani na zabawki ani na jedzenie i jak go zobaczył uciekł dalej :-(

nie wiem :-( mój mąż jak go wolał w ogóle nie reagował na nic ani na zabawki ani na jedzenie i jak go zobaczył uciekł dalej :-(

a dlugo go mieliście?
nie martw sie moze sie "wyszaleje" i wróci

ja zmykam prasowac bo przez 2 dni mnie w domu nie bedzie bo do mamusi jade wiec juz sie dzisiaj nie ujawnie ... chyba :p
życzę wiec

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Shyla, głowa do góry. Teściowej mojej siostry kot wracał też po 2-3 dniach, a dopiero za ok. 2 m-ce skończy roczek :tak: Ja wierzę kochana, że mały sie wyszaleje i wróci :tak: Trzymam mocno kciuki!!!

Co do stetoskopu, to jest on firmy " medel ".Dam Wam linki do ich aukcji.
To jest normalna łódzka apteka:tak:
Ja mam taki:
STETOSKOP MEDEL STETHO SELF STETHOSELF _____APTEKA (953326658) - Aukcje internetowe Allegro

a to jest ten drugi:

STETOSKOP MEDEL DUALSTETHO PRO ____TANIO____APTEKA (944276562) - Aukcje internetowe Allegro

Później będę się wsłuchiwać w swój brzuszek, a jutro w brzuszek siostry w 39 tygodniu ciąży. Zdam Wam relację :tak::-)

ja też już nie wierzyłam , że moje Fredzia się znajdzie , już na necie szukałam nowej , a tu niespodzianka :)))
myśl pozytywnie , przecież nadzieja zawsze umiera jako ostatnia:))
U mnie we fretkowym świecie były przypadki, że właścicielom znajdowała sie fretka po 2-3-4 tygodniach i np. 200 km od domu. Najważniejsze, żeby nie przestawać szukać i wierzyć, ze się znajdzie :tak::tak::tak: Bardzo ważne są ogłoszenia, nigdy nie wolno się poddawać i przestać wierzyć :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kiniusia z tym stetoskopem to fajna sprawa. Ja mam dwa w domu, jeden razem z cisnieniomierzem kupiłam na allegro za 18zł, a drugi już taki typowo lekarski. Niestety jeszcze serduszka nie słychać. Byłam u lekarza dzisiaj bo z bólu zaczęłam wymiotować, ryczałam tak mnie bolało. i dostałam Tantum Rosa do płukania, maść i tabletki dopochwowe. Okazuję się, że to otarcie+ zakażenie pochwy. Jutro idę do swojej lekarki to zweryfikuję diagnozę ale cieszę się bo powiedział, że w ciągu 2dni powinno przejść. Wydałam 130zł!

Do góry