reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Już pędzę z tą ceną ;-)
Kupiłam go w aptece za całe 13, 50 zł. :szok: Sama byłam w szoku, jak mi Pani cenę podała :tak::-)
Jest to stetoskop anestezjologiczny, ale mój M. badał już siebie i fretkę :)cool2:) i wszystko super słychać :tak: Jest też taki już typowo internistyczny u mnie w aptece w Łodzi za 29 zł.
Jeżeli ten nie będzie zadowalający to kupię ten drugi, który mi koleżanka poleciła :tak:

Kiniusia a jakiej firmy jutro popytam nie bede wydawąła kasy na detektor

reklama
ale mam dolinę , kotek mi uciekł:-(nigdy z domu nie wychodził, a teraz uciekł i od kliku godzin go nie ma:-:)-:)-:)-(
napewno się znadzie :))))), mi kiedyś uciekła tchurzofredka , ale się znalezła po 4 dniach:))))
trzeba być dobrej myśli:))))

Hej dziewczyny, właśnie wróciłam do domku z zakupionym stetoskopem w ręku :-D
M. się śmiał jak wracaliśmy z apteki, że jak wrócimy do domku to pobawimy się w doktora ;-) ale oczywiście chodzi o wsłuchanie się w dzidzię :-D

Shyla, przykro mi z powodu ucieczki Twojego kotka. Trzymam kciuki,żeby się znalazł i jak najszybciej wrócił do domku. Bądź dobrej myśli.

Co do paczuszek, to ja chodzę do lekarza na nfz i jakiś czas temu dostałam taką paczuszkę pampersa. :tak: Książeczkę, filmik na dvd i do tego 1 szt. pampersa newborn ;-):tak:
No dobrze, idę coś zjeść, bo głodna jak wilk jestem :-)
Do później :-)
fajny pomysł z tym stetoskopem , może sama też się zaopatrzę w niego:)))

napewno się znadzie :))))), mi kiedyś uciekła tchurzofredka , ale się znalezła po 4 dniach:))))
trzeba być dobrej myśli:))))
nie wiem :-( mój mąż jak go wolał w ogóle nie reagował na nic ani na zabawki ani na jedzenie i jak go zobaczył uciekł dalej :-(

nie wiem :-( mój mąż jak go wolał w ogóle nie reagował na nic ani na zabawki ani na jedzenie i jak go zobaczył uciekł dalej :-(

a dlugo go mieliście?
nie martw sie moze sie "wyszaleje" i wróci

ja zmykam prasowac bo przez 2 dni mnie w domu nie bedzie bo do mamusi jade wiec juz sie dzisiaj nie ujawnie ... chyba :p
życzę wiec

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Shyla, głowa do góry. Teściowej mojej siostry kot wracał też po 2-3 dniach, a dopiero za ok. 2 m-ce skończy roczek :tak: Ja wierzę kochana, że mały sie wyszaleje i wróci :tak: Trzymam mocno kciuki!!!

Co do stetoskopu, to jest on firmy " medel ".Dam Wam linki do ich aukcji.
To jest normalna łódzka apteka:tak:
Ja mam taki:
STETOSKOP MEDEL STETHO SELF STETHOSELF _____APTEKA (953326658) - Aukcje internetowe Allegro

a to jest ten drugi:

STETOSKOP MEDEL DUALSTETHO PRO ____TANIO____APTEKA (944276562) - Aukcje internetowe Allegro

Później będę się wsłuchiwać w swój brzuszek, a jutro w brzuszek siostry w 39 tygodniu ciąży. Zdam Wam relację :tak::-)

ja też już nie wierzyłam , że moje Fredzia się znajdzie , już na necie szukałam nowej , a tu niespodzianka :)))
myśl pozytywnie , przecież nadzieja zawsze umiera jako ostatnia:))
U mnie we fretkowym świecie były przypadki, że właścicielom znajdowała sie fretka po 2-3-4 tygodniach i np. 200 km od domu. Najważniejsze, żeby nie przestawać szukać i wierzyć, ze się znajdzie :tak::tak::tak: Bardzo ważne są ogłoszenia, nigdy nie wolno się poddawać i przestać wierzyć :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kiniusia z tym stetoskopem to fajna sprawa. Ja mam dwa w domu, jeden razem z cisnieniomierzem kupiłam na allegro za 18zł, a drugi już taki typowo lekarski. Niestety jeszcze serduszka nie słychać. Byłam u lekarza dzisiaj bo z bólu zaczęłam wymiotować, ryczałam tak mnie bolało. i dostałam Tantum Rosa do płukania, maść i tabletki dopochwowe. Okazuję się, że to otarcie+ zakażenie pochwy. Jutro idę do swojej lekarki to zweryfikuję diagnozę ale cieszę się bo powiedział, że w ciągu 2dni powinno przejść. Wydałam 130zł!

Do góry