reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny, właśnie wróciłam do domku z zakupionym stetoskopem w ręku :-D
M. się śmiał jak wracaliśmy z apteki, że jak wrócimy do domku to pobawimy się w doktora ;-) ale oczywiście chodzi o wsłuchanie się w dzidzię :-D

Shyla, przykro mi z powodu ucieczki Twojego kotka. Trzymam kciuki,żeby się znalazł i jak najszybciej wrócił do domku. Bądź dobrej myśli.

Co do paczuszek, to ja chodzę do lekarza na nfz i jakiś czas temu dostałam taką paczuszkę pampersa. :tak: Książeczkę, filmik na dvd i do tego 1 szt. pampersa newborn ;-):tak:
No dobrze, idę coś zjeść, bo głodna jak wilk jestem :-)
Do później :-)

reklama
Shyla szkoda koteczka ale moze jak zgłodnieje to wróci moze kotki zaczynaja sie marcowac. pozazdroscił ci dzidziusia i polecial zwojego zrobic ;P kiedys jak mialam kotka 3 dni nie wracal a jak wrocil 3dni go nie moglam doczyscic. badz dobrej mysli

M. się śmiał jak wracaliśmy z apteki, że jak wrócimy do domku to pobawimy się w doktora ;-) ale oczywiście chodzi o wsłuchanie się w dzidzię :-D

Shyla, przykro mi z powodu ucieczki Twojego kotka. Trzymam kciuki,żeby się znalazł i jak najszybciej wrócił do domku. Bądź dobrej myśli.

Co do paczuszek, to ja chodzę do lekarza na nfz i jakiś czas temu dostałam taką paczuszkę pampersa. :tak: Książeczkę, filmik na dvd i do tego 1 szt. pampersa newborn ;-):tak:

a ile kosztuje ten stetoskop? tak z ciekawosci?

Witam was dziewczynki
Dzisiaj widze forum szaleje. Ja dzis czuje sie fatalnie musialam zwolnic sie z pracy. Rano mialam krew i mocz i malo nie zaslablam bo nikomu nie przyszło z kolejki na mysl zeby przepuscic ciężarną. W prawdzie ten mój brzuszek nie jest taki strasznie duzy ale widac no i byla jeszcze przedemna dziewczyna tez w ciązy ale chyba bardziej zaawansowanej. 2 godzinki siedzialysmy naczczo tragedia ona widzialam tez juz nabierala bladosci. Znieczulica poprostu. Potem musialam do sklepu po jakas czekolade bo bylam zielona i tak od tamtej pory tragedia brzuszek kuje co chwile maluszek strasznie szaleje, kręgosłup odpada. tragedia dzisiaj
ina ja mialam ostatnio wkladany wziernik i cytologie robioną i na pewno dalej mialam ten patyk i wziernik wkladany, wiec bez obawy daleko mozesz. Lekarka mowila mi ze dzidziusiwi nic sie nie stalo bo panikowalam (w dodatku jakas nadrzerka i krew). A na co są te globulki? My kobitki mamy przysrane naprawde.
pozdrawiam dziewczynki mam nadzieje ze macie lepszy dzień :(
mam jakąś infekcję i wcale mi się nie podoba że muszę sobie to wkładać :(( , ale jakoś dam rady ich jest tylko 12 i tym się pocieszam:)) , a co do badań ginekologiczny to tez mam nadżerkę :((

Kolumnea przykro mi bardzo, że się tak wycierpiałaś:(

Dziewczynki ja spadywowywuje do domciu, jeszcze wcześniej do kościoła na rekolekcje i dzień odbębniony, w piątek znowu szkolenie w Warszawie. Jejku mam nadzieje, że lekarz da mi L4 od maja, bo wszystko jest już takie męczące dla mnie. Długo nie mogę prowadzić, nie mogę dźwigać laptopa, rzutnika, nie mogę się aż tak przemęczać echhh no i stresować. A stres w mojej pracy jest przypisany ;D

Buziolki i miłego wieczorku

P.s. Zauważyłam, że ostatnio jakoś mniej nas odwiedza forum, czyżby to aura wiosenna?:D wygoniła sprzed kompa :) ja gdyby nie praca pewnie zaglądałabym tylko na chwilunie:)

Dobra uciekam paputki
ja też liczę na L4 , bo moje bóle pleców są nie dozniesienia , poprostu co raz mocniej:((

jeśli chodzi o paczuszki, to ja dostałam kilka po porodzie, w nich były ankiety - wypełniłam i bobovita i nestle przesyłały mi paczki jeszcze przez jakiś czas. były tam próbki produktów i książeczki z poradami - dość przydatne muszę powiedzieć...

a co do kotka shyla nie martw się - trzymam kciuki żeby jednak wrócił ;-) ja mam kocura i w poprzedniej ciąży podczas marcowych harcow tak bardzo bronił swojego terytorium, że był mocno pokiereszowany i aż dostał sepsy... leczyliśmy go wtedy intensywnie i wyszedł z choroby cało :tak: teraz już "wydoroślał" i chodzi poszarpany teraz wiosną, ale to on bardziej szarpie inne koty a nie one jego ;-):-D

no wlasnie podaj w jakiej cenie on jest? bo sama bym tez kupila i posluchala ;)

Już pędzę z tą ceną ;-)
Kupiłam go w aptece za całe 13, 50 zł. :szok: Sama byłam w szoku, jak mi Pani cenę podała :tak::-)
Jest to stetoskop anestezjologiczny, ale mój M. badał już siebie i fretkę :)cool2:) i wszystko super słychać :tak: Jest też taki już typowo internistyczny u mnie w aptece w Łodzi za 29 zł.
Jeżeli ten nie będzie zadowalający to kupię ten drugi, który mi koleżanka poleciła :tak:

ja coś nie wierze w to ze wróci, on za wszelka cenę zawsze chciał zwiać :-(deszcz czy śnieg czy zimno itp... dla niego było obojętne...

reklama
dziekuje za podanie cnnika PAJKAA I KINIUSIA ALE CHYBA JAK COS KUPIE W APTECE jeszcze cena nie jest nadrozsza :) ale kiniusia jak go wyprubujesz daj znac co i jak ...

Do góry