panienka
Fanka BB :)
witaj wśród Nas :-):-):-) I fajnie, że się udało z dzidziusiem. Jeśli chodzi o tą piłkę, to mam nadzieję że się nic nie stało :-) dzidziuś jest chroniony, a jeśli nie było krwawienia czy bóli to powinno być OK. Jeśli się bardzo martwisz idź do szpitala i powiedz co i jak skoro termin do lekarza masz odległy. Nie denerwuj się bo nerwy to dopiero szkodzą dzieciątku.Witam
Podczytuję "Sierpień 2010" od dłuższego czasu. Po dwóch latach starań udało mi się zajść w upragnioną ciążę. Termin mam na 16 sierpnia. Dziś zaczynam 18 tydzień. W brzuszku rośnie moja druga córcia (tak na dzień dzisiejszy prognozuje lekarz). Pierwsza urodziła się 9 lat temu.
Bardzo proszę Was o opinię. Wczoraj podczas zabawy moja starsza mocno uderzyła mnie piłką w brzuszek. Czy to może być problem dla kruszynki? Dodatkowo od wczoraj nie czuję smyrania choć już w zasadzie czułam małą co dzień od jakiś dwóch tygodni. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że na tym etapie ciąży ruchy nie muszą być wyczuwalne cały czas. ale strasznie się nakręciłam. Nie mam możliwości odwiedzić teraz lekarza. Najbliższa wizyta dopiero w sobotę:-(. Co myślicie?