reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
marulka, no rzeczywiście weekend pełen wrażeń :-D
Przede wszystkim gratuluję synusia :-) Kolejny sierpniowy chłopak :-)
Rozumiem, że od razu zaktualizuję Was na liście sierpniówek? :-)
Co do forum, to i dla mnie jest ładniejsze i czytelniejsze :-)

forum jest ładniejsze , ale i tez nie wylogowywóje mnie już wcale:))

marulka nawet najlepszym się zdarza trochę uszkodzić autko :))

Ostatnia edycja:
Cześć!
Rano nie pisałam, bo dziś cały dzień miałam fatalny nastrój... Hormony dają w kość i to pierwszy raz tak poważnie... Byłam dziś w tak okropnym humorze, że siedziałam i płakałam z tej bezsilności, a kto tylko się do mnie zbliżał i coś mówił to miał przerąbane:no: Zaczęło się od tego, że M i Basia nie dali mi dzisiaj pospać rano, a byłam zmęczona... Później to już poleciało: krzyki dziecka, jej marudzenie, M nie sprząta, wszytko na mojej głowie i w ogóle życie do d...:dry: Dopiero wieczorem trochę mi przeszło-M poszedł do pracy, Basia śpi, mam trochę spokoju, pomyślałam trochę i stwierdziłam, że przegięłam, aż mi głupio:-( Ale kobiety w ciąży dają czasem popalić, więc mam nadzieję, że mi wybaczą...
Głowa znowu dała dzisiaj znać o sobie-a raczej ból głowy-dobrze, że po Apapie przeszło:tak:
Ale widzę, że nie tylko ja miałam dziś gorszy dzień-Kiniusia, Pajkaa, Fiuu-mam nadzieję, ze u Was już lepiej:tak:
Marulka-gratuluję drugiego synusia:tak: Super nam opowieść dzisiaj napisałaś;-) Zapomniałbym-fajne zdjęcie w avatarku:happy2:
Bogusia-współczuję tych mdłości:-(
Black_Opal-dużo zdrówka życzę:-)
Puchatka-a może zmienić tabletki, jak te nie za bardzo Ci odpowiadają?:confused:
Życzę wszystkim miłej nocy i zmykam się kąpać i spać, bo jutro do pracy:happy2:

mnie jedynie plecy bola jak siedzę przed kompem w robocie , bo niestety ja muszę siedzieć przez całe 8 godzin , a to jest najbardziej uciążliwe ale jak będę u lekarza 29 marca to zapytam się co z tym robić :(( może nawet będe już musiała iść na l4:)) a to by mi się przydało bo niestety ale jestem juz lekko przemęczona :((
Ina ja rowniez bite 8h przed kompem i plecy mnie bola i mam do tego zakwasy:(

Marulka-Gratulacje:)

Milego wieczory dziewczyny:)

Na razie zmykam sie zrelaksowac do wanny, potem jeszcze zajze do Was:tak:
Jutro tez robie sobie wolne i siedze w domku a we wtorek wybiore sie do rodziców do pracy:)

Miłego wieczorku życze:)

reklama
Ja też się już żegnam, troszkę Was poczytałam... Pora odpocząć i iść spać jutro praca..... Dobrej nocki mamusie :-):-):-)

Do góry