reklama
marulka
mamcia wieloetatowa
Dziękuję za gratulacje
Zmykam ułożyć Olka do snu... Odezwę się jutro jak tylko ogarnę papierzyska. DOBREJ NOCKI!!!
Zmykam ułożyć Olka do snu... Odezwę się jutro jak tylko ogarnę papierzyska. DOBREJ NOCKI!!!
marulka, no rzeczywiście weekend pełen wrażeń
Przede wszystkim gratuluję synusia :-) Kolejny sierpniowy chłopak :-)
Rozumiem, że od razu zaktualizuję Was na liście sierpniówek? :-)
Co do forum, to i dla mnie jest ładniejsze i czytelniejsze :-)
forum jest ładniejsze , ale i tez nie wylogowywóje mnie już wcale)
marulka nawet najlepszym się zdarza trochę uszkodzić autko )
Ostatnia edycja:
ja raz na jakiś czas... na taka zimna muszę się skusić ;-)Shyla ale mi smaka narobiłaś na cole
Cześć!
Rano nie pisałam, bo dziś cały dzień miałam fatalny nastrój... Hormony dają w kość i to pierwszy raz tak poważnie... Byłam dziś w tak okropnym humorze, że siedziałam i płakałam z tej bezsilności, a kto tylko się do mnie zbliżał i coś mówił to miał przerąbane Zaczęło się od tego, że M i Basia nie dali mi dzisiaj pospać rano, a byłam zmęczona... Później to już poleciało: krzyki dziecka, jej marudzenie, M nie sprząta, wszytko na mojej głowie i w ogóle życie do d... Dopiero wieczorem trochę mi przeszło-M poszedł do pracy, Basia śpi, mam trochę spokoju, pomyślałam trochę i stwierdziłam, że przegięłam, aż mi głupio:-( Ale kobiety w ciąży dają czasem popalić, więc mam nadzieję, że mi wybaczą...
Głowa znowu dała dzisiaj znać o sobie-a raczej ból głowy-dobrze, że po Apapie przeszło
Ale widzę, że nie tylko ja miałam dziś gorszy dzień-Kiniusia, Pajkaa, Fiuu-mam nadzieję, ze u Was już lepiej
Marulka-gratuluję drugiego synusia Super nam opowieść dzisiaj napisałaś;-) Zapomniałbym-fajne zdjęcie w avatarku
Bogusia-współczuję tych mdłości:-(
Black_Opal-dużo zdrówka życzę:-)
Puchatka-a może zmienić tabletki, jak te nie za bardzo Ci odpowiadają?
Życzę wszystkim miłej nocy i zmykam się kąpać i spać, bo jutro do pracy
Rano nie pisałam, bo dziś cały dzień miałam fatalny nastrój... Hormony dają w kość i to pierwszy raz tak poważnie... Byłam dziś w tak okropnym humorze, że siedziałam i płakałam z tej bezsilności, a kto tylko się do mnie zbliżał i coś mówił to miał przerąbane Zaczęło się od tego, że M i Basia nie dali mi dzisiaj pospać rano, a byłam zmęczona... Później to już poleciało: krzyki dziecka, jej marudzenie, M nie sprząta, wszytko na mojej głowie i w ogóle życie do d... Dopiero wieczorem trochę mi przeszło-M poszedł do pracy, Basia śpi, mam trochę spokoju, pomyślałam trochę i stwierdziłam, że przegięłam, aż mi głupio:-( Ale kobiety w ciąży dają czasem popalić, więc mam nadzieję, że mi wybaczą...
Głowa znowu dała dzisiaj znać o sobie-a raczej ból głowy-dobrze, że po Apapie przeszło
Ale widzę, że nie tylko ja miałam dziś gorszy dzień-Kiniusia, Pajkaa, Fiuu-mam nadzieję, ze u Was już lepiej
Marulka-gratuluję drugiego synusia Super nam opowieść dzisiaj napisałaś;-) Zapomniałbym-fajne zdjęcie w avatarku
Bogusia-współczuję tych mdłości:-(
Black_Opal-dużo zdrówka życzę:-)
Puchatka-a może zmienić tabletki, jak te nie za bardzo Ci odpowiadają?
Życzę wszystkim miłej nocy i zmykam się kąpać i spać, bo jutro do pracy
martitka-26
Fanka BB :)
Ina ja rowniez bite 8h przed kompem i plecy mnie bola i mam do tego zakwasymnie jedynie plecy bola jak siedzę przed kompem w robocie , bo niestety ja muszę siedzieć przez całe 8 godzin , a to jest najbardziej uciążliwe ale jak będę u lekarza 29 marca to zapytam się co z tym robić ( może nawet będe już musiała iść na l4) a to by mi się przydało bo niestety ale jestem juz lekko przemęczona (
Marulka-Gratulacje
Milego wieczory dziewczyny
reklama