reklama
fajne te tuniki będę musiała się zaopatrzyć już niedługo w jakieś takie legginsiki do skakania po domu i na bliskie zakupy.
A we środy i niedziele (od tego tygodnia) śmigam na basen- i tu mam ytanie- zaopatrzyć się w strój jednoczęściowy? Bo ja mam dwu i nie wiem czy wypada na basenie tak z brzucholem szaleć ?
Stanowczo dwuczęściowy... po co się ukrywać? powiem, że ja też zerkam zawsze na kobitki w ciąży, ale raczej z takim uśmiechem...to jest normalne,niech patrzą i podziwiają
A ja byłam w super dobrym humorku, ale oczywiście musiała go moja teściowa zepsuć
M. całe dnie pracuje od rana do wieczora, kiedy przychodzi niedziela i chcę z nim spędzić ten dzień, to oczywiście mamusia już mu obowiązków naszykowała.
Co prawda mieszkamy razem, ale jesteśmy na swoim garnuszku i dajemy kasę na połowę opłat, cały remont mieszkania zrobił M., a ta nawet nie potrafi podziękować...ba...jeszcze będzie narzekać... Jara przy mnie te papierosy, akurat wtedy kiedy ja jestem w kuchni i np. obieram ziemniaki, muszę rzucać wszystko i uciekać do pokoju, bo przecież potrafi mi w twarz dmuchać.
Jak M. zwrócił jej uwagę, to stwierdziła, że jak Nam nie pasuje to możemy się wyprowadzić.
Ha, mówi tak, bo ma już w mieszkaniu wszystko zrobione, a ja tu też grube tysiące złotych włożyłam, które przez lata spłacałam Jestem wkurzona i ryczeć mi się chce.
..... musi mi zawsze dobry humor rozwalić
Nienawidzę jej i mam ochotę jej to wykrzyczeć!!!
Oczywiście M. zdążył obiad zjeść i już musiał iść pomagać, cały dzień siedzę sama i myślałam, ze chcociaż ta niedziela......buuuuuuuuuuuuuu...:-(
Przepraszam dziewczyny, ale musiałam to z siebie wyrzucić...
Słońce...nie możesz się przejmować, bo już tam mieszkasz...teraz nie masz wyjścia tylko walczyć o dobre relacje...choć przyznam, że tych papierosów to chyba bym nie wybaczyła...byłby wrzask!!!!! Współczuję Ci kochanie, może spróbujesz z nią na spokojnie porozmawiać...ile ona ma lat?? Nie ma szans na wyprowadzkę? Trzymaj się dzielnie i jak nie ma innego wyjścia to po prostu ją unikaj...bez sensu będziesz się denerwować...
Mam pytanko (pewnie jeszcze nie jedno) poczołyście juz może ruchy swoich maluszków? mi sie wczoraj wydawało ze poczułam aż posdkoczyłam takie łaskotki w podbrzuszu, ale dzis czekałam i nic nie czuje nie wiem czy to bylo to. jak sie odczuwa ruchy maluszka?
Tesciowe tego typu to tragedia lepiej je unikać współczuje. My na szczeście mieszkamy sami bez rodzicow. Wystarczy mi 2 dni na świtach i już mam czesto dosyć pobytu u rodzicow, a mieszkac z nimi oj chyba już bym nie dala rady, za wygodna jestem.
Tesciowe tego typu to tragedia lepiej je unikać współczuje. My na szczeście mieszkamy sami bez rodzicow. Wystarczy mi 2 dni na świtach i już mam czesto dosyć pobytu u rodzicow, a mieszkac z nimi oj chyba już bym nie dala rady, za wygodna jestem.
Mam pytanko (pewnie jeszcze nie jedno) poczołyście juz może ruchy swoich maluszków? mi sie wczoraj wydawało ze poczułam aż posdkoczyłam takie łaskotki w podbrzuszu, ale dzis czekałam i nic nie czuje nie wiem czy to bylo to. jak sie odczuwa ruchy maluszka?
ja też czasami poczuję taki właśnie łaskotanie , bardzo leciutkie. Przede wszystkim wieczorem ja leże , ale zdarzyło już się nawet w pracy ) Dodam że zdarza się to nie regularnie czasami
martitka-26
Fanka BB :)
Fiuufiuu ja mam narazie stroj dwuczesciowy, jezeli bede miala rozstepy to zamienie go na jednoczesciwy.
Kiniusia- przykre to co piszesz, moglaby chociaz sie starac, wkoncu w ciazy jestes! A moze szczera rozmowa duzo by wyjasnila? Musisz cos zrobic bo sie psychicznie wykonczysz.Pamietaj, ze nie jestes sama i twoj facet musi pokazac, ze jest po twojeje stronie!!
Kolumnea-Ja czuje ruchy juz od ponad 2 tygodni, lekkie stukanie, przelewanie sie.Na poczatku ciezko bylo mi odroznic prace jelit od maluszka,ale teraz ruchy sa coraz bardziej intensywne. A jak zjem cos slodkiego to poprostu rewolucja
Kiniusia- przykre to co piszesz, moglaby chociaz sie starac, wkoncu w ciazy jestes! A moze szczera rozmowa duzo by wyjasnila? Musisz cos zrobic bo sie psychicznie wykonczysz.Pamietaj, ze nie jestes sama i twoj facet musi pokazac, ze jest po twojeje stronie!!
Kolumnea-Ja czuje ruchy juz od ponad 2 tygodni, lekkie stukanie, przelewanie sie.Na poczatku ciezko bylo mi odroznic prace jelit od maluszka,ale teraz ruchy sa coraz bardziej intensywne. A jak zjem cos slodkiego to poprostu rewolucja
Ina zazdroszcze, że juz tak czesto czujesz. Ja niestety chyba pierwszy raz wczoraj i narazie tyle moze malec da porządnego kopniaka mamusi żeby sie nie martwiła niedługo znowu. Zobaczymy. Narazie to mam jakies niepokoje że cos nie tak bo nie czuje ruchów, ale pewnie wszystko jest ok bo gdyby nie było organizm odrazu by zasygnalizowal. zdróweczka dla twojej fasolki ina
martitka-26 dziekuje za odpowiedz. Może teraz jak juz raz poczułam bedzie to czestsze, mam nadzieje bo wariuje hehe. pozdrawiam
martitka-26 dziekuje za odpowiedz. Może teraz jak juz raz poczułam bedzie to czestsze, mam nadzieje bo wariuje hehe. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nektarynka
Czesc dziewczynki
byłam dzis w realu zobaczyc te spiszki, body.. wrrr jak nie niebieskie to rozowe, jak białe to w samochodzik lub z falbankami.. a bawełna.. hmmm te co ostatnio na allegro sobie kupiłam a te z reala no niebo a ziemia, i wyszlam z reala tylko z oliwką dla siebie bo mam strasznie suche ramie i wysypke.. mam nadzieje ze oliwka pomoze..
byłam dzis w realu zobaczyc te spiszki, body.. wrrr jak nie niebieskie to rozowe, jak białe to w samochodzik lub z falbankami.. a bawełna.. hmmm te co ostatnio na allegro sobie kupiłam a te z reala no niebo a ziemia, i wyszlam z reala tylko z oliwką dla siebie bo mam strasznie suche ramie i wysypke.. mam nadzieje ze oliwka pomoze..
reklama
cayra1984
Czesc dziewczynki
W takim razie nie ma to jak allegro ;-)