reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

i ja sie witam w niedzielny poranek!!!!
pospalam troche i juz po snaidanku jestem.
na obiadek do rodzicow moich jedziemy takze mam to z glowy:)))
a poza tym to pochmurno na dworzu imniec mi sie nie chce.
milego dnia mamuski

reklama
Dzień dobry, Brzusiaczki :-D

Maleństwo kopie juz dość regularnie (nazywam to smyraniem). Słyszałam, że trzeba zapamiętać pierwszy dzień "ruchów", bo ponoc lekarz na podstawie tego dnia ustala datę porodu...

Miłej niedzieli Wam życzę :*

Wydaje mi sie to mało prawdopodobne,poniewż każda kobieta może odczuwać ruchy w innym momencie,jest to zależne od wielu czynników,tkanki tłuszczowej,ułożenia dziecka,umiejętności wsłuchiwania sie w siebie,,,i tak dalej.Ja bym bardziej polegała na pierwszych USG i wielkości płodu.

A po za tym witam dziewczyny w niedzielny poranek.
Leniu****e właśnie,a synek szaleje z tatusiem,lubię niedzielę.:tak:;-):-)

Witajcie w niedzielę:) Ja dziś mam obiadek u teściowej więc nie będę siedzieć w garach... do zobaczenia wieczorkiem...

Shyla boski sierściuszek:):) Ja mam podobnego i dostaje szału bo z rana bo budzi mnie intensywnie tak długa, aż miseczka napełni się żarełkiem...;):):)

zanetka90
ja mam odwrotnie bardzo rzadka wydzielina, nie ma co się tym przejmować...na pewno wszytko jest w porządku bo tak to już jest w ciąży...

różyczk@ no cudownie,gratuluję ruchów... mój dzieciaczek już na prawdę intensywnie kopie...;) wczoraj brzuch mi z tego wszystkiego podskakiwał...a mój mąż bez problemu wyczuł te ruchy kładąc rękę....

fiuufiuu ojjj to będzie się dziś działo bo dniach rozłąki:):) a z dziadkami cóż...szkoda gadać:) takie teksty są normalnie rozwalające....hehhe po prostu to jest inne pokolenie...

Wuzelek z ruchami u mnie dokładnie tak samo...:)

zanetka co do wydzieliny to juz pisałyśmy wczesniej, wiadomo, ze najlepiej sprawdzic od razu u swojego lekarza, ale po twoim opisie to wyglada, ze wszystko ok, wydzielina, ktora zmienia kolor na ciemno zolty czy braz, lub gdy ma krew jest niedobra - reszta jest normalna, a w ciazy duzo kobiet ma bardzo duzo wydzieliny i nie ma sie co martwic:)
fiuufiuu nie przejmuj się gadaniem dziadków, oni musza sobie pogadac, wiadomo ze to denerwuje, ale i tak zrobisz po swojemu i nie ma co ich uwag brac do siebie, niepotrzeny stres
polianna babcia twojego męza jest chyba nawet lepsza od dziadkow fiu, no z tym oddzielnym mieszkaniem to mnie poprostu rozwalila na lopatki, bo co - bo trzeba oszczedzac hihi dobrze wiedziec

Shyla boski sierściuszek:):) Ja mam podobnego i dostaje szału bo z rana bo budzi mnie intensywnie tak długa, aż miseczka napełni się żarełkiem...;):):)
ja mam to samo z moim , tak długo będzie mialczal nad głową aż wstanę i dam mu jeść ;) a jak za długo leżę to zaczyna mnie lizać ;) i tylko do mnie przychodzi ;)
ale nauczył się już długo spać, bo kiedyś to o 5 miałam pobudkę ;) ;)

witam w niedzielne popołudnie :-)
u mnie świeci pięknie słoneczko , ale chłodno na dworze,brzuszek kluje ale widzę ze to już standard ;-)

witam sie niedzielnie
ja ciężko dzisiaj spałam i dopiero wstałam o 12 nie posiedze z wami bo jestem nie w humorku wiec życzę

fajne te tuniki :) będę musiała się zaopatrzyć już niedługo w jakieś takie legginsiki do skakania po domu i na bliskie zakupy.
A we środy i niedziele (od tego tygodnia) śmigam na basen- i tu mam ytanie- zaopatrzyć się w strój jednoczęściowy? Bo ja mam dwu i nie wiem czy wypada na basenie tak z brzucholem szaleć ?

reklama
Witam Panie!
Wystawa rewelacyjna - kocham te zwierzęta i mogłabym patrzeć i patrzeć bez końca, córka zresztą też.
Jak się wyprowadzimy, to niestety kot zostanie :/, bo to niby teściowej...niech jej będzie - musi mieć jakieś towarzystwo. I na pewno będziemy mieli kotka - zapewne stanie na biednym, małym, porzuconym zwierzątku ze schroniska, ale tak bym chciała brytyjskiego albo birmańskiego...Do tej pory zawsze ratowałam kociaki z piwnic i nie żałuję - były kochane, śliczne i nie oddałabym za nic, ale tak mi się tamte podobają...
Niedziela się kończy, wizja pójścia do pracy odrzuca. Mała i mąż poszli spać. Na obiad spaghetti. Mniam.

I piękna pogoda:)

Do góry