reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dr House – rewelacja. Oglądaliśmy nałogowo, jako jedyny serial. Czekamy na 6 sezon-nie chce ściągniętego z napisami. Ale fajne to czekanie-prawie jak na święta…:)
I na koniec najważniejsze – DZIDZIA WRESZCIE SIĘ RUSZA, I TO JAK!:) Zaczęła wczoraj wieczorkiem, przed snem, a dziś już dała kilka serii:) Oczywiście dumny tatuś mówi, że to jego zasługa, bo tak się z nią umówił, że zacznie wreszcie kopać mamę, ale niech mu (im?:)) będzie. Najważniejsze, że się wreszcie doczekałam:) I już teraz wiem, że to bulgotanie od kilku dni to nie były moje jelita (zwracam im honor), ale teraz mam pewność:)
Dobrej nocy wszystkim:)

a ja nie wytrzymuje i ogladam w Necie :p. ale na pewno jak na AXN puszcza tez bede ogladac z lektorem :-D
to super że w końcu poczułaś, bo to sprawa nie do opisania :tak::-)

A ja dziewczyneczki poczułam pierwszy raz moje maleństwo:-) na razie bardzo delikatnie i niesmiało, i było to takie jakby falowanie niesamowite:-D i delikatne pukniecie!!!! Może dlatego ze sie dzis wsłuchiwałam bardziej w mój brzuszek ze względu na to ranne pobolewanie.

rownież wielkie gratulacje :rofl2:

mnie to ogromnie pomaga, bo dzieki temu o wiele bardziej ufam, że wszystko ok :tak:

dobranocka wszytkim i miłej niedzielki

reklama
a ja zaczynam od soczku marchwiowego i forum.
Miałam straszny sen w nocy i jakoś nie chce mi się dzisiaj leniuchować. Zaraz wstawię pralkę i śmigam z moim towarzyszem babcio-wózkiem na zakupy do reala. Dzisiaj po 2 tygodniach mijanki spotykamy się z Jasiem. Trochę się odzwyczaiłam od rozłąki. W każdym razie dobrze, że już wraca i ja wróciłam więc teraz spokojnie sobie pożyjemy przez miesiąc- do Świąt, następnej sprawy w sądzie i USG.
Tak więc przeglądnę net w poszkiwaniu jakiegoś boskiego przepisu na ciasto i lekką kolację. Trzymajcie się

p.s. ethele te "dobre rady" dają nam nasi dziadkowie... no szkoda słów rozumiałabym biadolenie rodzicó ale dziadkowie?!?! dzwonią i zaczynają od tego jak sobiwe poradzimy i wymyślają scenariusze z d**y :/ ostatnio Jasia babcia stwierdziła, ze mamy rzucić studia, przeprowadzić się do Warszawy do komunalnego mieszkania, w któym egzystuje jej 95- letnia siostra.... Since fiction przy tym to pikuś....

fiufiu - babcia mojego męża ostatnio na mnie najechała,że jestem nieodpowiedzialna.Że zamiast wynajmować mieszkanie (UWAGA) ja powinnam się przenieść do swojej mamy a mąz z dzieckiem do swojej! Bo mamy "oszczędzać"!!
Tak więc należy przymknąc oczy na te dobre rady.

Dzień dobry, Brzusiaczki :-D

Nie było mnie wczoraj, ale widzę, że zbyt wiele mnie nie ominęło ;-)

Ja juz po sniadanku (jajecznica z warzywkami), zaraz muszę sobie jakoś zorganizować dzień, bo mężuś w pracy dziś...

Maleństwo kopie juz dość regularnie (nazywam to smyraniem). Słyszałam, że trzeba zapamiętać pierwszy dzień "ruchów", bo ponoc lekarz na podstawie tego dnia ustala datę porodu...

Miłej niedzieli Wam życzę :*

I ja mówię dzień dobry :-)
I idę spać dalej :-p Obiad już naszykowany od wczoraj, tylko ziemniaczki do obrania zostały. :tak:
Miłej niedzieli :-)

Martuśka85: Twardzielka jesteś-tylko mi nie zdradzaj, co się będzie działo w 6 sezonie House'a...:) Ja się chyba starzeję, bo zauważyłam, że wybieram same filmy z lektorem-jak mam z napisami, to za bardzo mnie wkurza nieudane tłumaczenie...i nie skupiam się na tym, co trzeba:)

A dzidzia kopie regularnie, wczoraj tak mi przyłożyła, że ręka, którą trzymałam na brzuchu podskoczyła:) Doczekałam się:) Radocha nie do opisania:)

Miłej niedzieli wszystkim życzę!

reklama
Dziendoberek:)
Piekny dzionek sie zapowiada:) włsnie wstałam witam sie i zmykam na sniadanko:)

My puki co zadnych "miłych" rad nie usłyszelismy ale to raczej dla tego ze widujemy sie tylko z naszymi rodzicami a reszta rodziny zyje jeszcze w nieswoadomości:-)

Miłego i słonecznego dnia:tak:

Do góry