reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie
Już tak długo mnie nie było:-( ale niestety mój komputer w ogóle nie chcę mi wejść na forum. Wchodzę na główną stronę, klikam forum i koniec :wściekła/y:Nie wiem co jest, już mam tego dość. A mąż też nie potrafi naprawić. Myślę, że może trzeba go sformatować tylko, że muszę wszystko pozapisywać co mam na dyskach.
Poza tym przeprowadzamy się za tydzień w sobotę więc tam mamy mieć inny dostęp do netu więc może będzie dobrze.
U nas wszystko dobrze, świetnie się czuję,brzusio bardzo powoli rośnie, waga stoi, jest dobrze :tak:
A dziś jesteśmy u rodziców więc mam dostęp do normalnego netu.
Mam nadzieję, że u Was też wszystko dobrze, nie zdołam was nadrobić bo ten komp też do najszybszych nie należy.
pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce się znowu pojawię

W fachowej literaturze napisane jest,ze nawet nie powinno być siary przed porodem,bo oznacza to zachwianie równowagi hormonalnej, ale w praktyce obserwuje się często,ze kobitki maja siarę na wiele tygodni przed porodem ,a i są mamy które dopiero po porodzie,nawet po kilku dniach zaczynają produkować pokarm. U mnie w pierwszej ciąży siara pojawiła się tuz kilka tygodni przed porodem (i nic się nie działo, i pokarmu miałam ze mogłam cały oddział wykarmić ) :-D, ciekawa jestem jak będzie teraz;-)

Ja pokarm dostalam dopiero w 5 dobie. Nie za dobrze, bo corcia byla bardzo glodna i spadla mocno na wadze. Dopiero jak wyszlam ze szpitala to zaczela sie produkcja.

Witam Was ;-) mam takie pytanie co do wydzieliny z pochwy . w tym rzecz ze u mnie przez pare dni była ona taka gęsta , galaretowata ,przezroczysta i bezzapachowa, naczytałam sie w internecie ze to mogą byc objawy przedwczesnego porodu :confused:, a ja przeciez jestem dopiero w 18 tygodniu ciązy. teraz jest juz taka normalna , ale jest jej sporo. z lekarzem jestem umowiona 12 marca . Czy moze któras z Was tez tak ma ? :confused:
Mam nadzieje ze dzidzia pokaze odrazu na USG co ma między nóżkami :-)bo jestm bardzo ciekawa;-) ! Pokdrawiam Was Sierpnióweczki ;-);-);-)

ja tego nie ogarniam, bo jak wczesniej pisałam mnie służy od jakiegos czasu tena lady, bo reszta przemaka :baffled:

Witam Was ;-) mam takie pytanie co do wydzieliny z pochwy . w tym rzecz ze u mnie przez pare dni była ona taka gęsta , galaretowata ,przezroczysta i bezzapachowa, naczytałam sie w internecie ze to mogą byc objawy przedwczesnego porodu :confused:, a ja przeciez jestem dopiero w 18 tygodniu ciązy. teraz jest juz taka normalna , ale jest jej sporo. z lekarzem jestem umowiona 12 marca . Czy moze któras z Was tez tak ma ? :confused:
Mam nadzieje ze dzidzia pokaze odrazu na USG co ma między nóżkami :-)bo jestm bardzo ciekawa;-) ! Pokdrawiam Was Sierpnióweczki ;-);-);-)

ja tez mam duzo śluzu, ale nie czytam pierdół związanych ze wczesnym porodem skoro wsio mam dobrze to sie nie martwie - wiem, ze duza ilosc sluzu w czasie ciąży jest normalna.

ja juz mowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale tu dzisiaj puusto..... ;-)
A ja dziewczyneczki poczułam pierwszy raz moje maleństwo:-) na razie bardzo delikatnie i niesmiało, i było to takie jakby falowanie niesamowite:-D i delikatne pukniecie!!!! Może dlatego ze sie dzis wsłuchiwałam bardziej w mój brzuszek ze względu na to ranne pobolewanie.

Dzionek w wiekszej czesci przeleżony.... ale sobie odpoczełam:) tego mi było trzeba:tak:i jutro tez sie taki zapowiada, a co:) nam można;-)

Do góry