reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie
Już tak długo mnie nie było:-( ale niestety mój komputer w ogóle nie chcę mi wejść na forum. Wchodzę na główną stronę, klikam forum i koniec :wściekła/y:Nie wiem co jest, już mam tego dość. A mąż też nie potrafi naprawić. Myślę, że może trzeba go sformatować tylko, że muszę wszystko pozapisywać co mam na dyskach.
Poza tym przeprowadzamy się za tydzień w sobotę więc tam mamy mieć inny dostęp do netu więc może będzie dobrze.
U nas wszystko dobrze, świetnie się czuję,brzusio bardzo powoli rośnie, waga stoi, jest dobrze :tak:
A dziś jesteśmy u rodziców więc mam dostęp do normalnego netu.
Mam nadzieję, że u Was też wszystko dobrze, nie zdołam was nadrobić bo ten komp też do najszybszych nie należy.
pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce się znowu pojawię

W fachowej literaturze napisane jest,ze nawet nie powinno być siary przed porodem,bo oznacza to zachwianie równowagi hormonalnej, ale w praktyce obserwuje się często,ze kobitki maja siarę na wiele tygodni przed porodem ,a i są mamy które dopiero po porodzie,nawet po kilku dniach zaczynają produkować pokarm. U mnie w pierwszej ciąży siara pojawiła się tuz kilka tygodni przed porodem (i nic się nie działo, i pokarmu miałam ze mogłam cały oddział wykarmić ) :-D, ciekawa jestem jak będzie teraz;-)

Ja pokarm dostalam dopiero w 5 dobie. Nie za dobrze, bo corcia byla bardzo glodna i spadla mocno na wadze. Dopiero jak wyszlam ze szpitala to zaczela sie produkcja.

Witam Was ;-) mam takie pytanie co do wydzieliny z pochwy . w tym rzecz ze u mnie przez pare dni była ona taka gęsta , galaretowata ,przezroczysta i bezzapachowa, naczytałam sie w internecie ze to mogą byc objawy przedwczesnego porodu :confused:, a ja przeciez jestem dopiero w 18 tygodniu ciązy. teraz jest juz taka normalna , ale jest jej sporo. z lekarzem jestem umowiona 12 marca . Czy moze któras z Was tez tak ma ? :confused:
Mam nadzieje ze dzidzia pokaze odrazu na USG co ma między nóżkami :-)bo jestm bardzo ciekawa;-) ! Pokdrawiam Was Sierpnióweczki ;-);-);-)

ja tego nie ogarniam, bo jak wczesniej pisałam mnie służy od jakiegos czasu tena lady, bo reszta przemaka :baffled:

Witam Was ;-) mam takie pytanie co do wydzieliny z pochwy . w tym rzecz ze u mnie przez pare dni była ona taka gęsta , galaretowata ,przezroczysta i bezzapachowa, naczytałam sie w internecie ze to mogą byc objawy przedwczesnego porodu :confused:, a ja przeciez jestem dopiero w 18 tygodniu ciązy. teraz jest juz taka normalna , ale jest jej sporo. z lekarzem jestem umowiona 12 marca . Czy moze któras z Was tez tak ma ? :confused:
Mam nadzieje ze dzidzia pokaze odrazu na USG co ma między nóżkami :-)bo jestm bardzo ciekawa;-) ! Pokdrawiam Was Sierpnióweczki ;-);-);-)

ja tez mam duzo śluzu, ale nie czytam pierdół związanych ze wczesnym porodem skoro wsio mam dobrze to sie nie martwie - wiem, ze duza ilosc sluzu w czasie ciąży jest normalna.

ja juz mowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale tu dzisiaj puusto..... ;-)
A ja dziewczyneczki poczułam pierwszy raz moje maleństwo:-) na razie bardzo delikatnie i niesmiało, i było to takie jakby falowanie niesamowite:-D i delikatne pukniecie!!!! Może dlatego ze sie dzis wsłuchiwałam bardziej w mój brzuszek ze względu na to ranne pobolewanie.

Dzionek w wiekszej czesci przeleżony.... ale sobie odpoczełam:) tego mi było trzeba:tak:i jutro tez sie taki zapowiada, a co:) nam można;-)

Do góry