R
RiSiA
Gość
każda kobieta się stresuje jak nie wie co się dzieje :-)
zgadzam sie chyba taki nasz los
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
każda kobieta się stresuje jak nie wie co się dzieje :-)
chyba tak , teraz boli mnie prawa strona wrrrrja dziś mam dzień hehe , jak nie lewa strona to prawa ciekawe co jeszcze mnie dziś czeka;-)zgadzam sie chyba taki nasz los
Cześć, Kobitki
Co do uznania ojca dziecka, to tyczy się ta procedura chyba tylko par "nieślubnych", tak?
Może głupie to pytanie, ale jak z położną ustalałam grupę krwi moją i męża, to zaniosłam męża zaświadczenie z poradni z grupą krwi, żeby wpisała do karty ciąży, a położna do mnie głupio: "a skąd wiem, że mąż jest ojcem dziecka??" Niezła, nie??
widze, ze jestes obryta w temacie
powiedz, w takim razie jesli mamy zamiar zdążyć wziąć ślub cywilny, tzn. na pewno zdążymy przed porodem, to nie musimy nic więcej załatwiać? chodzi mi o to, czy wtedy ojcostwo jest wg prawa z automatu i na akcie urodzenia będzie widniał Moj Tatuś?
ja czuje przeważnie w dole brzucha dzidziulka ;-)
a przed chwila widziałam jak mi się brzuszek poruszył bo siedzę w topie tylko i spodenkach a brzucholek goły;-):-)