reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

a ja chyba zaraz haftne :|
w ogole cos mam ciezkie ostatnie dni..dziwne obawy, dusznosci, mdłości..na nic nie mam ochoty, trudno mi sie zabrac do wszystkiego..dzisiaj tak po prostu sie rozbeczałam i to takim gówniarskim rykiem z gowniarskiego powodu (bo mi gotowane mięsko na obiad wpadło do zlewu..)
eh :/
jak tak bedzie do piatku, to nie wiem czy nie zwariuje :(
oj kochana główka do góry, takie uroki naszej ukochanej ciąży:tak: bedzie dobrze, zobaczysz, teraz bedzie lepiej:tak: jak zacznie brzuszek rosnac to odrazu nam sie humorki poprawia:tak:

Kazdy ma swoje obawy jedne myslą, czy będę żygała, druga lata na l4, zeby nie chodzic do pracy a robi rzeczy o których czlowiekowi się nie śni. Mnie sie wydaje , ze kazda ma swoje prawa do tego, zeby się martwic. Ja mam zamiar się martwic czy usłyszę potem serduszko i czy dziecko będzie się dobre rozwijało bo dla mnie to jest normalny odruch macierzyński.
Tyle mam na ten temat do powiedzenia! - moze jestem zescizowana, ale to juz moja stpraw :-D i dobrze mi z tym
alleluja i do przodu!:-D:-D:-D:-D

reklama
No to wrocilam z imprezki. Troche jestem zmeczona ale brzuch na razie nie boli.

Marzenixx nie ma to jak dobra impreza:tak:

Pajkaa gratulacje!!!
Ja mam takie skurcze nieraz...

Paula piekne fotki :tak:

Black mnie brzuch ciagle poblewa.... i ginek nie pozwolil mi no-spy zazywac, kazal mi brac magnez zeby likwidowac skurcze (2xdziennie mam zazywac podwojna dawke) i na razie jest lepiej:tak:

Milusia
zartujesz chyba z tym brzuchem?? az chyba sama zaraz zmierze swoj obwod :szok:

oj kochana główka do góry, takie uroki naszej ukochanej ciąży:tak: bedzie dobrze, zobaczysz, teraz bedzie lepiej:tak: jak zacznie brzuszek rosnac to odrazu nam sie humorki poprawia:tak:

alleluja i do przodu!:-D:-D:-D:-D

oby Kochana, oby. dobra, lece, moze uda mi sie zasnac i do srody jakos zleci, bo cale dnie na uczelni. a potem sie zobaczy.
dobranocka :-)

Witam sie poniedzialkowo,
Jeszcze tylko 5 dni i znowu weekend (i to nie trzyma przy zyciu :tak::-D).
Zycze powodzenia wszystkim odwiedzajacym dzis ginka i robiacym betke. Ja powinnam juz sie ubierac a leze w lozku i nie moge sie zebrac :-( Dzis chyba mialam pierwszy poranek z problemami ze wstaniem.... mezus 4x mnie budzil :szok:

Witam dziewczyny ja jutro ide do lekarza strasznie sie boje ze to jaskas ciaza pozamaciczna albonie wiadomo co.Staram sie nie stresowac ale to trudne .Mnie od rana bardzo głowa boli
Milego dnia wam zycze

ZIMA, ŚNIEG ;)Wwooooow
;-) Obudziłyśmy się dzis o 6.30 i absolutnie nie jest mi z tym do śmiechu bo młoda zafascynowana śnigiem przez 20 minut nie odchodziła od okna a ja chce spaaać :)

fiuufiuu na luz wrzuć :) Te mniej nerwowe i opanowane muszą wytrzymać kilkanaście stron dziennie strachów ,przeczuć i narzekań tych nieco bardziej przewrażliwionych ( ze zrozumiałych lub mniej zrozumiałych powodów). I tyle :)
Po którymś tygodniu, pewnie po 12tyg mniej tego będzie :) ( ekhm..chyba)

Ok 10.00 na betkę, a dalej wyczekiwanie, wyczekiwanie,wyczekiwanie. U lekarza zjawię się pwnie po 18.00 (nie mam wyznaczonej godziny). Jak tylko wrócę to dam znać! Może wkleję tu pierwsze fasolkowe zdjęcie?
Czy Was tż tak piersi bolą?? Jak ściągnęłam wczoraj stanik to poczułam jakby mi jakiś kamienie opadły ;)

Ja dzis wyjatkowo optymistycznie jestem nastwaiona... choc sny mialam okropne...

Polianna to bede zerkac wieczorkiem... no i czekam na fotke Twojego malenstwa :tak:

Anetha bez nerwow, spokojnie - bedzie dobrze.... usmiech prosze :tak::-D

Hej dziewczynki :-)
Ja też ide dziś do ginki na 10:30 ale nie zobacze jeszcze fasolki bo usg mam dopiero 22 grudnia. Mam nadzieje że przy badaniu będzie wszystko ok :tak:

U nas też zaczął śnieg padać i zrobiło się biało i zimno, ale narazie taki drobny pada!

Polianna mnie bolą same brodawki, są bardzo wrażliwe :tak:

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty u gina i za betki!!!

Pozdrawiam Was wszystkie. Buziaki

Hej u mnie też już biało, córcia oczywiście już chciałaby wychodzić na sanki. Ja dziś zaliczyłam Betę, następna w czwartek i wszystko będzie wiadomo.
Ja się nie przejmowałam nic, bety nie robiłam, może gdybym zrobiła to już 3 tyg. temu wiedziałabym, że coś jest nie tak.

reklama
Do góry