reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Marzenko skarbie, nie załamuj się, pęcherzyka bardzo długo nie widać, a plamienie to jest naturalna sprawa, niektóre kobiety przez pierwsze trzy miesiące mają spore plamienia.
Ponadto Marzenko musiało dojść do zagnieżdżenia ponieważ gonadotropina jest wytwarzana właśnie w tym momencie:) Kochanie nie denerwuj się i łykaj duphaston
Ściskam z całego serca

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem Ci szczerze, że do 6 tygodnia czasem w ogóle nie widać pęcherzyka, dlatego lekarze mówią, żeby przychodzić po 6 tyg, wówczas oni mają pewność. Zamiast się denerwować może biegnij na betę, wówczas będziesz miała pewność co się dzieje. Pamiętaj plamienie - to naturalna sprawa, zdarza się bardzo często

Dostałam plamienia......Pojechalam do gina tego bo zadzwonilam i kazal przyjechac natychmiast..
zrobil mi usg , powiedzial ze nic nie widac, nie ma zadnego pecherzyka..... prawdopodobnie nie doszlo do zagniezdzenia...... :zawstydzona/y: ale przepisal mi duphaston i kazal lykac 3x dziennie i w piatek kazal przyjsc...... ale prawdopodobnie to jest poronienie......:zawstydzona/y:
jestem załamana, tyle sie starałam.....
Chyba nie zostane sierpniówka.....:-(
Ale trzymam za was kciuki.....

Mam jutro, ale mogę dziś się dowiedzieć, ale mi są potrzebne 2 wyniki bo lekarz chce sprawdzić czy się rozwija ciąża, u mnie się wszystko strasznie skomplikowało i najprawdopodobniej ciąża obumarła w 3 tyg.:-:)-:)-( Ale jeszcze mam nadzieję

Marzenixx, Joamar bardzo mi przykro :-(ale może jeszcze nie wszystko przesądzone...kurcze :-( Tulam mocno!

Aż mi głupio pisać teraz dobre wiadomości....

ale ja już po wizycie i przy okazji po spacerku z synkiem. Kacper jak zobaczył że śnieg pada to od razu chciał iść na dwór! :tak:
Ginka mnie zbadała i potwierdziła ciąże, powiedziała że na tym etapie wszystko jest ok :tak: dała mi skierowanie na badania i zwolnienie na tydzień (bo na tyle chciałam) pójde do niej za tydzień z wynikami to przedłuże sobie do końca roku :tak:

Pozdrawiam Was i trzymam kciuki!!!

W sensie,że 7tydz i 3 dzien od OM? Nie pamiętam...czy byłaś już wcześniej na usg?

Paula - bardzo się cieszę!! Faktycznie..cięzko chwalić się dobrymi wiadomościami gdy dziewczyny żyją w takim stresie :-(((

ale ja już po wizycie i przy okazji po spacerku z synkiem. Kacper jak zobaczył że śnieg pada to od razu chciał iść na dwór! :tak:
Ginka mnie zbadała i potwierdziła ciąże, powiedziała że na tym etapie wszystko jest ok :tak: dała mi skierowanie na badania i zwolnienie na tydzień (bo na tyle chciałam) pójde do niej za tydzień z wynikami to przedłuże sobie do końca roku :tak:

Pozdrawiam Was i trzymam kciuki!!!
Cieszę się, że wszystko w porządeczku

reklama
Do góry