R
RiSiA
Gość
Uff dziewczyny niełatwo choć część nadrobić, żeby wejść w temat (całości nawet nie próbowałam) Ale od dziś i ja będę aktywna (w miarę możliwości). Bardzo zazdroszczę tym, które już znają płeć (w piątek mój gin powiedział, że ok.25 tyg. mi powie, bo wcześniej "rzadko jest 100% pewność"...ale ja jestem dopiero w 18 tc!!!) i tym, które czują dzidzię (moja na razie grzeczna, a mogłaby porozrabiać...ale że to pierwsza ciąża, więc do 20 tc czekam wytrwale). Śliczne ciuszki kupujecie, ja jeszcze nie zaczęłam, ale to ze względu na remont-podobnie jak MariannaK biegam za płytkami, farbami itp, bo w pakiecie z dzidzią przyszło kupno mieszkanka i kapitalny remont, który trwa od stycznia, a na wielkanoc chcemy się wprowadzić. Myślę, że jak to szaleństwo minie, będę wreszcie mogła całkowicie skupić się na najważniejszym Całe szczęście, że maluch wyrozumiały i pozwala mamusi wszystkiego doglądać Na razie uciekam-jadę obejrzeć nowo wstawione okna (7 tyg. czekania...) i poużerać się z energetyką Miłego dnia wszystkim
witaj wśród sierpniówek
witajcie dziewczyny> powoli konczy mi sie l4 a poprzediolekarz stwierdzil ze posci mnie do pracy , a szczerze mowiac mi sie az niechce wracac, czuje sie dosc slabo a w pracy jest ciezko i siedzi sie nadwoch stanowiskach na raz, co tu robic?
poproś o dalsze l4
Shyla ja też bym chyba zaryzykowała w końcu weterynarz to też lekarz
Pajkaa to swędzenie i śluz to tylko jedno - candida - wcale nie musi mieć innego zapachu, u mnie tak było i wyszedł b. obfity wzrost drożdżaka, wspomnij lekarzowi o tym
ja sie na razie nie nastawiam na jakies bakterie i choróbska moze to zwykłe uczulenie na płyn do kąpieli. Poza tym sluz podczas ciąży jest i ja mam go normalny wiec trudno mówic tutaj o drożdzaku. Myślę, ze tez moze by cos wyszło w moczu niepokojącego a u mnie wsio jest dobrze. Jedyne te swędzenia, które nie są częste, a tylko od czasu do czasu, ale na pewno powiem o tym dzisiaj lekarce wiec zobaczymy co ona powie.