reklama
Hej dziewczyny :-) kurcze co za pogoda pada a wieje tak jakby miało człowieka porwać wrr do dentrysty to chyba dziś dolece Jutro miałam mieć wizytę ale w środę ehh jeszcze 1 dzień więcej czekania no ale położnej jutro nie ma, więc musze wytrzymać jeszcze jakoś do środy. Pogoda nie nastraja mnie optymistycznie ale mimo wszystko życzę miłego dzionka:-)
jagodka1231
Fanka BB :)
Ja muszę poczekac na wizytę jeszcze tydzień,dopiero na 11 -go mam.
U mnie też starsznie wieje....
U mnie też starsznie wieje....
jagodka1231
a u mnie niestety brak słoneczka....naszczęście śnieg znika w bardzo szybkim tempie i oby to był znak,że idzie wiosna!!!!
Czesc dziwczyny!!!
W Gdańsku pogoda straszna- wieje i pada deszcz- az sie nie chce z domu wychodzic.
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty- moja dopiero 17 marca i juz sie nie moge doczekac. a dzis usg tarczycy.
dzis zabieram sie za golabki- przepis od bombusi- mam nadzieje ze mi wyjda bo moj M. juz sie nie moze doczeakc- taka mamy na nie ochote.
dzis znow poczulam delikatne smyranie w brzuszku- nie moge sie doczekac juz kopniakow!!!!
ściskam was dziewczyny!!!!
W Gdańsku pogoda straszna- wieje i pada deszcz- az sie nie chce z domu wychodzic.
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty- moja dopiero 17 marca i juz sie nie moge doczekac. a dzis usg tarczycy.
dzis zabieram sie za golabki- przepis od bombusi- mam nadzieje ze mi wyjda bo moj M. juz sie nie moze doczeakc- taka mamy na nie ochote.
dzis znow poczulam delikatne smyranie w brzuszku- nie moge sie doczekac juz kopniakow!!!!
Bombusia
U mnie w Łodzi też wieje, wyyyysoka choinka za oknem tańczy jak szalona i nie ma słoneczka, które mnie tak podnosi na duchu i daje mi energię do życia(no:U mnie też wieje, ale słoneczko świeci.
Bombusia
Ojej KASSIA, aż się boję czy Ci się udadzą te gołąbki, stań na wysokości zadania hihi, napisz jak się udał wyczyn kulinarny, miłego pichcenia))Czesc dziwczyny!!!
Ojej KASSIA, aż się boję czy Ci się udadzą te gołąbki, stań na wysokości zadania hihi, napisz jak się udał wyczyn kulinarny, miłego pichcenia))
mam nadzieje ze wyjda. moj maz mowi ze w ciazy jaos lepiej gotuje- wszytsko lepiej wychodzi takze jestem dobrej mysli. wczoraj pierwszy raz upieklam babeczki czekoladowe i byly pycha wiec moze i te golabki sie udadza.dam znac
reklama
U mnie w Łodzi też wieje, wyyyysoka choinka za oknem tańczy jak szalona i nie ma słoneczka, które mnie tak podnosi na duchu i daje mi energię do życia(no:
Ja mam dzisiaj taki humor,że i to słoneczko nie bardzo pomagaMam nadzieję,że mi przejdzie