reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

no właśnie! Dziewczyny, nie róbmy średniowiecza! Ciąża to nie choroba, tylko naturalny stan fizjologiczny. Pewnie, że możemy farbować włosy, tak samo w ciązy jak i podczas okresu. Tylko, że włosy inaczej reagują, tak jak napisano w artykule. I może psikus wyjść :cool2: ale Maleństwu nowoczesne farby nie szkodzą. A tabletki antykoncepcyjne nie powodują wzrostu wąsów i bród u kobiet :-p pamiętajmy, że czasy się zmieniają :tak: no! :-p

idę robić pieczeń z buraczkami :-D i pielęgnować swój wielki brzuch z maleńkich dzidziulkiem w środku :happy:

reklama
Dziewczynki dziękuję za przywitanie ja sie chyba boje jeszcze cieszyc dopoki lkarka nie powie, ze widzi cos w pecherzyku.

Black u mnie cały czas są bóle podbrzusza i biore 2xdziennie no-spe bo mam takie skurcze jakbyy macica sie rozrastała wole na zimne dmuchac.

Ale wiesz co Pajeczko, dziewczyny, które już były u gina to pisały tu na forum że lekarze kazali unikać nospy. Mnie już tak nie boli jak w 4 tygodniu, ale już miałam nadzieję że w ogóle mnie przestanie boleć a tu ciągnie od czasu do czasu, ale tylko troszkę :tak:

co do no-spy czytałam różne opinie, ale ogólnie lekarze zalecają przy skurczach macicy. Ja biore tą normalną nie chce tej forte bo ta pomaga, ale i tak spac nie moge bo cycuchy mnie tak bolą, ze szok :szok:

Ale wiesz co Pajeczko, dziewczyny, które już były u gina to pisały tu na forum że lekarze kazali unikać nospy. Mnie już tak nie boli jak w 4 tygodniu, ale już miałam nadzieję że w ogóle mnie przestanie boleć a tu ciągnie od czasu do czasu, ale tylko troszkę :tak:
:szok::szok::szok: to czemu moj gin przepisal mi nospe forte gdyby mnie bolalo:szok::szok::szok::szok: jeszcze nawet nie wykupilam ale po co przepisal:eek:
mnie tez juz nie boli jak na poczatku teraz czasami cos tam zakluje...:sorry:

Dziewczyny ogólnie lekarze dają nospe bo takie skurcze mogą powodować poronienia, a nospa nie szkodzi dziecku! wiadomo, ale z umiarem.
Black a byłas juz na usg?
Marzenka a na którą Ty mykasz jutro do gina? Robiłas jeszcze bete??

No ja chyba pojde na bede, ale sie zatstanawiam, czy jest sens skoro i tak 2 testy wyszły pozytywne, to i tak na wizyte ide. Na wszelki wypadek biore luteine

reklama
No ja chyba pojde na bede, ale sie zatstanawiam, czy jest sens skoro i tak 2 testy wyszły pozytywne, to i tak na wizyte ide. Na wszelki wypadek biore luteine
pewnie pajeczko idz na bete, a potem po 48 h na druga i to daje najlepszy obraz co i jak, moj blad ze ja tak nie zrobilam tylko ze druga sobie po tyg zrobilam niepotrzebnie... eh:confused2: juz nie mam co myslec, jutro sie dowiem co i jak....

Do góry