reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Słodki ten wasz chłopczyk, taki jak torcik:)
trzymam kciuki żeby wszystko było w porządeczku:)
Dziękuje :-)

Dziewczyny czy wolno w ciąży włosy farbowac??
Pajkaa zdania chyba są podzielone ja jednak niedawno farbowałam i w pierwszej ciąży nawet sama ginka mi powiedziała że można i farbowałam kilka razy i patrz jakiego mam zdrowego synka :tak::-)

reklama
Paula wydaje mi sie, ze jak sie stara 14 miesiecy i miesiac w miesiac słyszy negatywne wiesci to jak przychodzi ta dobra to sie nie wierzy :-D

Dziewczyny czy wolno w ciąży włosy farbowac??
dokladnie tak jest jak mowisz, ze sie poprostu nie chce uwierzyc ;-):-)

a wlosy mysle smialo mozna farbowac, nie ma co przesadzac z ostroznoscia :tak:

no gratki dla nowej Mamusi :))

wlosy mozna farbowac o ile zniesiesz ten smrod (mnie nawet najłagodniejsze bez amoniaku draznia cholernie, a co teraz by bylo to sobie nie wyobrazam :p)

Dziewczyny, a czy Was cały czas boli brzuch?? Ja miałam dwa dni spokoju a dziś jakoś mnie tak ciągnie i podszczypuje od środka :confused2: Takich mocnych bóli jak w 4 tygodniu to już nie mam ale takie jakieś dziwne są. Może to od zaparć??

witam nową sierpnióweczkę :tak: i gratuluję, że wreszcie się udało :-)

ja dzisiaj już lepiej trochę, najpierw załamałam się do końca, potem wypłakałam, potem mi siostra głowę zmyła i już lepiej trochę :happy:

a tak z innej beczki - dziewczyny, czy Wam też tak brzuchy rosną? :szok: bo ja na swój z niedowierzaniem patrzę. jutro zaczynam 8 tydzień, ale coś mi się nie wydaje, żeby ten brzuszek tak powinien aż wyglądać... :sorry: ja wiem, że trochę wzdęty, no ale... z płaskiego na taki duży tak szybko? :eek:
jak Wy macie?

No ja do szczupłych mocno raczej nie należę więc ma się na razie w czym chować ten ciążowy brzuszek. Ale po dotknięciu czuć że jest inny, albo to moje illuminacje :tak:

Joasiu, u mnie też jest "wywalony" sama nie wiem czemu, wypróżniam się normalnie, jestem wysportowana, a taki bębenek mi się zrobił:) a ja przecież skończyłam dopiero 6 tydzień:-D:-D:-D
Co do bóli, to są, ale nie takie jakie były w 4 tyg, czasami troszeczkę poboli, ale już tak nie ciągnie.
Apropos farbowania włosów, to do 3 miesiąca, ja bym nie ryzykowała, nawet nie wiecie co zawierają farby do włosów, i to niestety wszystko pięknie drogą skórną wnika, oczywiście nie w jakichś ogromnych ilościach, no ale jednak, jak wiemy w pierwszym trymestrze płód jest bardzo wrażliwy na wahania środowiska, zatem lepiej dmuchać na zimne:)

Ostatnia edycja:
No właśnie ja też się tego farbowania obawiam, moja koleżanka to całą ciążę nie malowała włosów :baffled: Kolor miała podobny do naturalnego więc tak nie było widać mocno, ale ja mam naturalny mysi blond a pomalowane na kolor hebanu i odrosty wyglądają jak siwe :zawstydzona/y: Pech też chciał, że już są spore te odrosty bo chciałam zaczekać do świąt z malowaniem, ale chyba sobie odpuszczę :-( tak się martwię o tą swoją fasolkę, że gubię się w tym wszystkim :zawstydzona/y:

Patrzcie co znalazłam http://dziecko.onet.pl/4469,0,33,czy_moge_malowac_wlosy,artykul.html

reklama
Do góry