reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam,
U nas też ładna pogoda i właśnie wróciłam z córką z długiego spaceru ...

Martitka śliczne ciuszki.

Właśnie pięke ciasto ze śliwkami;-) Ma któraś ochotę? Zapraszam do mnie...

Ethele... uważaj, bo jak się wszystkie zjawimy, to nawet tego ciasta nie spróbujesz :-D

reklama
Nie wiem jeszcze jaka płeć, ale nie lubię różowego, a niebieski jest dla mnie uniwersalny :-):-)

I wiecie co, przeraziłao mnie, że w realu jest stoisko pt "kolekcja dziewczęca" gdzie wszystko jest różowe. To już innych ładnych kolorów nie ma ???

tez to zauwazyłam i sie załamałam:-D

Witajcie w piękny słoneczny poranek ;-)
Ja dzisiaj już na nogach od samego świtu. Rano byłam oddać mocz do analizy. A wczoraj razem z Arturem pojechaliśmy do reala po truskawki - bo jestem ostatnio ich maniaczką :-D:-D i zrobiliśmy pierwsze zakupy dla naszego maluszka. Najpierw jak chciałam oglądać to Artur zaczął marudzić że to za wcześnie, ale potem dał się namówić... i sam grzebał i szukał odpowiednich rozmiarów :-D:-D

własnie wczoraj kupiłam taki sam pajacyk niemowlęcy niebieski jak Ty :) tylko duży romiar gdzies na 68:-D

A ja cały czas mysle o zmianie lekarza i tak sie zatsanawiam, czy nie zaczac chodzic prywatnie do doktora, który jest ordynatorem w szpitalu, w którym mam rodzic. Ogolnie lekarz jest bardzo dobrym specjalistą, poza tym mnie operował juz raz na ginekologii a wiadomo jak sie jest pacjentką ordynatora to troszke inaczej na Ciebie patrzą. Wizyta to koszt ok 120 zł wiec nawet ujdzie ,ale sie tak zastanawiam.

Ja z Wami nie popisze długo bo jestem u mamy

Tak jak piszą Dziewczyny... Najbardziej prawdopodobny jest termin określony ok 11-13 tygodnia. Mi wtedy właśnie wyszedł mój 11 sierpień i to był jedyny raz :laugh2:
Ostatnio na genetycznym w 14 tygodniu wyszło, że dzidziuś jest starszy, a to niemożliwe, bo ja wiem dokładnie kiedy zaszłam w ciążę :laugh2:
ja tez dokladnie wiem kiedy miałam owulacji i mniej wiecej wychodzi ze według owu powinnam rodzic 26 sierpnia.. według om 24.. a z usg w 12t3d wychodzi ze 23 sierpień.. takze sama juz nie wiem jak to dokładnie sie liczy.. w kazdym razie powiedzieli mi ze 23 i tego sie trzymam.. a w rzecywistosci jeszcze wiele moze sie zmienic..

Hej:rofl2:

już wiem, że w pracy zostaję tylko do przyszłego piatku, bo w następny poniedziałek zatrudniają na moje miejsce dziewczynę, a nie możemy być razem zatrudnione... huraaaaaaaaa:-D:-D:-D!!! więc będę miała tydzień na pozałatwianie spraw, spakowanie itd...

odebrałam dzisiaj autko od blacharza.. no SZPRYCA!! taka sie zrobiła bryka że hoho, zakochałam się w niej normalnie po raz kolejny:-) moje cacunio.. 1000 zł wydałam, żeby jej porządny makijaż zrobili tu i ówdzie:)

o 19 jade do pracy na spotkanie omawiające pewne procedury.. pizza już zamówiona na określoną godzinę, tylko ja jeszcze w kropce bo nie przygotowałam swojego materiału do omówienia... blado wypadnę, ale co mi zależy na sam koniec pracy:eek::rofl2:

tak jak mówiłam, Tobi się wczoraj ł-ogolił, wypachnił, wymoczył... a mi się nie chciało tuli-tuli:no: za to koleżanka z pracy mi dzisiaj powiedziała, że Tobiasz to bardzo ciekawy facet i może nie w jej guście (ona ma bruneta z ciemną karnacją, mój T. to blondyn), ale ma w sobie to coś.... mmm:-p:rofl2: normalnie "urosłam" w sekundę:sorry:

co do ubranek... no piękne.. ale ja jeszcze nie mam parcia na zakupy.. jak będę u rodziców to mnie weźmie pewnie, bo tam ciuszki tanie jak barszcz;-)

lecę się poduczyć tego materiału.... wrócę jutro:tak:

Czesc dziewczyny:)))
widze ze dzisiaj tutaj troche pusto ale jak dla mnie to dobrze bo mam czas Was nadrobic. :tak::tak::tak: U mnie moje problemy na razie czekaja na swoj tok wydarzen, mam nadzieje ze jednak zakoncze je pozytywnie. Dzisiaj oczywiscie wybieram sie za mala na spacerek do parku, i podroze po sklepach zle co mi z tego wyjdzie- nie wiem????Milego popoludnia.

Mmmmm ciasto, no ja mam tak blisko do Ciebie, że....zaraz zapukam do Twoich drzwi hihi:))):tak::-)

I ja się chyba wproszę na pyszne ciasto :tak::-D

mmm ale smakołyki :tak::-D a tu w pracy trzeba siedzieć.:-(

Dziękuję za zaproszenie! Już pędzę :laugh2: Z Mazur mam nie tak daleko, co?? Heheheh... :-D

Ethele... uważaj, bo jak się wszystkie zjawimy, to nawet tego ciasta nie spróbujesz :-D
Kobitki gdzie jesteście?? Ja tu czekam i czekam z tym ciastem...:-DJuż nawet ostygło...wyszło trochę słodkie, ale to jest to co my kobitki lubimy najbardziej;-)

Hej:rofl2:

już wiem, że w pracy zostaję tylko do przyszłego piatku, bo w następny poniedziałek zatrudniają na moje miejsce dziewczynę, a nie możemy być razem zatrudnione... huraaaaaaaaa:-D:-D:-D!!! więc będę miała tydzień na pozałatwianie spraw, spakowanie itd...
Nreszcie upragnione L4;-) Teraz nic tylko leżeć do góru brzuchem;-), wypoczywać...:-D

A tak wogóle to piszę do Was z własnego 10 calowego Asusa;-) Kolory w Asusie trochę gorsze, ale cóz mam kolor majtkowy róż:-)
ASUS Eee 1005P N450 2GB 160G Win7 11godz PINK WAW (938028555) - Aukcje internetowe Allegro
Ładnijeszy był dell ale te podobno lepsze hehhe
Takie maleństwo, że jeszcze nie potrafię się przyzwyczaić, ale dam radę,,grunt, że do torebki bezproblemowo się zmieści...hehhe:-D

Fiuu wygrała Asus...tylko ni ma takich fajnych kolorków więc będzie biały...:-D
ASUS Eee PC 1005P Atom N450 1GB 160GB WIN7 BIAŁY (938196969) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy dokładnie ten model...ale chyba tak...

A tak wogóle to piszę do Was z własnego 10 calowego Asusa;-) Kolory w Asusie trochę gorsze, ale cóz mam kolor majtkowy róż:-)
ASUS Eee 1005P N450 2GB 160G Win7 11godz PINK WAW (938028555) - Aukcje internetowe Allegro
Ładnijeszy był dell ale te podobno lepsze hehhe
Takie maleństwo, że jeszcze nie potrafię się przyzwyczaić, ale dam radę,,grunt, że do torebki bezproblemowo się zmieści...hehhe:-D

Polecam naklejki, które urozmaicą wizerunek. Zdecydowanie trzeba się przyzwyczaić do malutkiego ekraniku ale spokojnie można dać sobie radę. Ja po długiej podróży dojechałam do rodzinnego, zjadłam makrelkę, dostałam wypieków, chce mi się spać i generalnie zbierać się będę.pozdro

Chyba takich pustek to tu jeszcze nie było :szok: Dziewczyny co fajnego robicie, że Was nie ma?? Mania zakupów czy libido wszystkim wróciło do norm :laugh2:

reklama
Hmm faktycznie jakoś tu dzisiaj spokojnie :eek: ja wróciłam z zakupów wprawdzie spożywczych ale pozwoiliłam sobie kupić matasy ze śmiesznymi napisami na pupie np.: uważaj, bo się we mne zakochasz :rofl2:

ehtele to załapie się jescze na kawałek ciasta?

Do góry