martitka-śliczniutkieeeeee, a bucie jakie
ehtele-na kiedy Ty masz termin? U Ciebie już jest 18t 4d
Teraz dojrzałam,że martitka ma 18t 5d
USG pokazuje 24 lipca
A lekarz upiera się przy 2 sierpnia;-);-)
Niesamowite...tyg mijają jak szalone...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
martitka-śliczniutkieeeeee, a bucie jakie
ehtele-na kiedy Ty masz termin? U Ciebie już jest 18t 4d
Teraz dojrzałam,że martitka ma 18t 5d
super zdobycze- a ja jeszce nic nie mam
USG pokazuje 24 lipca
A lekarz upiera się przy 2 sierpnia;-);-)
Niesamowite...tyg mijają jak szalone...
Dokładnie dlatego traktuje ten termin tak informacyjnieAle ten czas leci,zaraz półmetek będziesz miała;-);-)
W pierwszej ciąży termin miałam na 5 stycznia 2009, później usg pokazało 24 grudzień 2008, a urodziłam 9 stycznia 2009
EHTELE ja nie wiem, którego terminu się mam trzymać, bo lekarz ginek.się upiera od OM czyli na 19.08, a ja się zgadzam z USG, bo na 100% wiem kiedy zaszłam i jest to tak 30 lub 31.08.-duza różnica co???Dokładnie dlatego traktuje ten termin tak informacyjnie
koniec lipca początek sierpnia...oby w lipcu...niecierpliwa jestem...;-)
Bombusiu, ja słyszałam, że najbardziej miarodajne jest to usg z 12-13 tygodnia ciąży.EHTELE ja nie wiem, którego terminu się mam trzymać, bo lekarz ginek.się upiera od OM czyli na 19.08, a ja się zgadzam z USG, bo na 100% wiem kiedy zaszłam i jest to tak 30 lub 31.08.-duza różnica co???
Powiedzcie mi, której daty się mam trzymać, jak dwa USG są zgodne ze mną, potem nie będę w sierpniu wiedziała co robić, pomocy!!!!!!????
No właśnie z genetycz, w 13 tyg. wychodzi mi koniec sierpnia, tylko np.jak się zgłosze do szpitala na koniec sierp. (przyjmując, że nie dostanę bóli), to nie będą krzyczeć, że co robiłam od 19 sierp.????Bombusiu, ja słyszałam, że najbardziej miarodajne jest to usg z 12-13 tygodnia ciąży.
Mi na genetycznym wyszedł termin 31 lipca i podobnie jak ehtele jestem niecierpliwa i wolałabym urodzić w lipcu ;-)