reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Rzeczywiście dziś tu pustki. Halo halo!!!!!
Ja wybywam jutro prawie na cały dzień do mojej "psiapsiółki" nagadamy sie za wszystkie czasy:))))
Nektarynka stronkę co podałaś mam już w ulubionych zapisaną, jak ruszę z zamówieniami to :szok:, bo tak mnie "szczujecie" z tymi ubrankami, że mój M dziś przyszedł z pracy i sam sie zachwycał jakie ładne!!:tak::-)
Black Opal Twoją też już zapisałam hi:)

Ostatnia edycja:
Ten sklep jest też na Allegro

Moja strona - Aukcje internetowe Allegro

Już się rozglądam hihih :laugh2:
tak tak własnie przez allegro kupowałam, ale na stronie czasem mają jakies promocje i mozna kupic kilka złotych taniej.. wiec warto porównać ceny:)
Nektarynka stronkę co podałaś mam już w ulubionych zapisaną, jak ruszę z zamówieniami to :szok:, bo tak mnie "szczujecie" z tymi ubrankami, że mój M dziś przyszedł z pracy i sam sie zachwycał jakie ładne!!:tak::-)
Black Opal Twoją też już zapisałam hi:)
jutro wstawie foteczki bo dzis slabe swiatło i kiepskie zdjęcia mogą wyjść..

a to że na stronie maja taniej oto przykład:
PAJACYK PIŻAMKA * WZORKI * KOLORY r.98 + GRATIS! (924334989) - Aukcje internetowe Allegro 23,99zł
Pajacyk bawełniany WZORKI niebieski 98 cm :: Maluszek24.pl 22,90zł

oraz
tu promocja
Pajacyk bawełniany różowy 80 cm :: Maluszek24.pl 14,90zł
a na allegro PAJACYK PIŻAMKA SUPER JAKOSC KOLORY r.80 + GRATIS (933400934) - Aukcje internetowe Allegro 20,99zł

Ostatnia edycja:
tak tak własnie przez allegro kupowałam, ale na stronie czasem mają jakies promocje i mozna kupic kilka złotych taniej.. wiec warto porównać ceny:)

jutro wstawie foteczki bo dzis slabe swiatło i kiepskie zdjęcia mogą wyjść..
Wstaw wstaw, bo miło jest popatrzeć co już kupiłyście, ja mam dostac też trochę ubranek po chrześniaczku moim, ale nie będą to te pierwsze malutkie ciuszki więc zakupić trzeba, co prawda nie wiem jeszcze płci, ale te zielone i pomarańczowe, a nawet żółte kolory są takie słodziutkie, że nie można sobie odmówić :happy::-)!!!

Wstaw wstaw, bo miło jest popatrzeć co już kupiłyście, ja mam dostac też trochę ubranek po chrześniaczku moim, ale nie będą to te pierwsze malutkie ciuszki więc zakupić trzeba, co prawda nie wiem jeszcze płci, ale te zielone i pomarańczowe, a nawet żółte kolory są takie słodziutkie, że nie można sobie odmówić :happy::-)!!!

Ja lubie szczególnie żółte ubranka - wydaje mi się, że wprowadzają takie ciepełko i są zarówno dla chłopca i dziewczynki :-)

Suuuper ta wyprawka zanotowałam hihi!!!

Ja lubie szczególnie żółte ubranka - wydaje mi się, że wprowadzają takie ciepełko i są zarówno dla chłopca i dziewczynki :-)
Wiesz co przypomina mi się jak mój syn dostał kiedyś od mojej szwagierki różowe śpiochy, pomyślałam sobie, ale ciotka kupiła mu rózowe jak dla dziewczynki, on w tych śpiochach wyglądał bosko, poprostu kto przychodził to się zachwycał i nosił je, aż dziurki w stópkach się zrobiły, bo szkoda mi było się ich pozbyć, najfajniejsze jego śpioszki to były,czyli nie ma co, aż tak bardzo kupować tylko na jeden kolor, bo małemu dziecku jest we wszystkich kolorach ślicznie:)))

Dziewczyny super te ciuszki, dodałam do ulubionych na pewno coś z tego zakupię. ja na dziś się żegnam idę na kolacje, mężuś zrobił takie wiosenne kanapki, mniam. W poniedziałek mam wizytę więc trzymajcie kciuki za moją dzidzię. :-)

Miłej nocki i miłego weekendu :-):-)

Witam się, Kobitki, wieczorowo :-)

My z mężusiem popołudniowo - wieczorną drzemkę sobie urządziliśmy - bez tulanek :-D

Piękne te Wasze zakupki. BLACK_OPAL, ta wypraweczk miodzio po prostu...:tak::tak::tak:

Faktyczbie cisza coś na forum, jak nigdy o tej porze :-D Zmykam robić kolacyjke, zajrze jeszcze poźniej :-)

reklama
hej Mamusie,
mnie czeka kolejne 12 dni stresu, bo toksykolog zlecił mi jeszcze raz badanie IgG oraz dodatkowo IgM i mam przyjsc na wizyte 10.03 :-(
masakra, przeryczałam pół wieczoru i nadal chce mi sie ryczeć :sad:
podobno jestem blada jak sciana, na dokladke boli mnie brzuch i czuje ruchy jak nigdy dotąd, tak jakby Maleństwo odczuwało mój stres. eh..

Do góry